|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
nie zatruwajcie się lekami od dermatologa
Witajcie,
Dermatolog nie pomoże w walce z trądzikiem.Przepisuje tylko drogie leki po 200 zł i one nic nie dają. Sama używałam i było jeszcze gorzej. Mój chłopak ciagle mi powtarzał żebym tego nie stosowała bo widzi znaczne pogorszenie. Odstawiłam to i cere mam teraz o wiele piękniejsza niż jakieś 2 lata temu. Zostały się tylko drobne ślady i od czasu do czasu wyskoczy jakaś krostka przy okresie. dermatolog tylko chce zarobić na nas a wiadomo, że jak przepisze taki lek za 200 zł czy 100 to ma w sam dla siebie więcej korzyści. ![]() Trądzik zginie z wiekiem. Dla tych załamanych za sprawą tego natręctwa nie martwcie się. To nie problem do smutku. Trądzik to coś naturalnego wynikające z dojrzewania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie zatruwajcie się lekami od dermatologa
matko, co za bzdury.
tradzik to choroba skory, ktora sie leczy. dobry dermatolog powinien przepisac takie leki jakie pomoga danej osobie - wcale nie jest powiedziane ze bedzie to cos za 200 zl. a do zlego dermatologa nie ma po co chodzic. to, ze tobie to pomoglo, nie znaczy, ze innym tez, a wrecz nieleczenie tradziku moze doprowadzic do jeszcze wiekszego nasilenia go. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- i to wcale nie są bzdury. Dermatolog tylko pogorszy twoją cerę. tak właśnie miałam. Przepisał mi takie leki, po których miałam wysyp a nie gojenie. a ty się znasz, że tak twierdzisz. JA to na własnej skórze doświadczyłam a ty ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie, to ze tobie tradzik przeszedl z wiekiem, nie znaczy ze wszystkim przechodzi. rozgladnij sie po wizazu ile doroslych kobiet po 20 roku zycia ma dalej problemy tradzikiem. po trzecie, skoro dermatolog dawal ci leki ktore nic nie dawaly nalezalo zmienic dermatologa po czwarte, przy leczeniu na poczatku czesto wystepuje wysyp po piate, nadal uwazam, ze napisalas bzdury poza tym, jak trafie np na zlego dentyste, ktory nie wyleczy mi zeba, to tez mam mowic wszystkim naokolo, zeby nie chodzili do dentystow, bo oni wcale nie pomagaja? Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2009-11-23 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja to się nie wypowiem w stosunku do inteligentnych treści, które zaprezentowała autorka wątku, bo aż mnibe krew zalewa jak to czytam...
Napisze tylko tyle: jeśli Tobie nie pomogło znaczy, że nie trafiałaa z lekiem czy coś i nie oznacza to, że innym nie pomoże i nie nagabuj tu nikogo przeciwko dermatologom, bo trądzik się LECZY bo to CHOROBA. Lepiej się nie wypowiadaj, bo piszesz takie bzdury, że aż mi gul skacze hy.
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.