|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mniejasza ochota na sex po 30?
Dziewczyny,
Czy macie mniejszą ochotę na sex po 30? Moja żona ma 34 lata i ochotę średnio raz w miesiącu. I nie było by problemu, gdybym ja nie miał co drugi dzień... Czy kobiety mają taki niż i czy coś można z tym zrobić?
![]() |
#2 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Mniejasza ochota na sex po 30?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ech.. ja ja bym chciala zebym moj chlopak mial ochote co 2 dni sie kochac..u mnie jest odwrotna sytuacja..tylko ze my mamy po 26 lat, ja moglabym codzinnie a on raz na tydzien...i on twierdzi ze problem tkwi w tym ze jest zmeczony i stres..tyle ze ja niepotrafie tego zrozumiec..i to powazny problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że to nie znudzenie bo w połączeniu ze wzrostem ochoty może wpływać na wzrost męskiego poroża ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oj, po 30 zdecydowanie wzrasta ochota na sex! Przynajmniej u mnie! Z tego co czytałam u innych źródeł to one to potwierdziły. Dopiero po 30 kobieta wie, czego chce!!
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Też słyszałem że kobietom po 30 wzrasta ochota na sex to bardzo dobrze bo rzadko spotykam kobiete która mi dorówna to po 30ce sobie odbije
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A na początku myślałam , ze mamy inne temperamenty i źle sie dobraliśmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie po 30-tce wzrasta ochota na sex
![]() ![]() Zestresowana kobieta jest i tyle, praca, dzieci dom i tak dalej i tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dzieczynami, po 30 ochota znacznie wzrasta
![]() Dla mnie to cudowny etap w życiu, wreszcie wiem czego chcę, czego pragnę ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-10-08 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Czytalam ,że wlasnie po 30 kobiety są najaktywniejsze jeśli chodzi o seks. Lubią wtedy eksperymentować ,czują się pewnie i dużo tego potrzebują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Też sie z tym zgadzam.
NIE MA JAK SEX PO 30TCE Ale stres i problemy skutecznie eliminują apetyt.. Zróbcie sobie drugi miesiąc miodowy,zabierz ją tam gdzie zawsze oboje chcialiście jechać i róbcie to co zawsze oboje chcieliście robić-powinno poskutkować. Odskocznie od codzienności wskazane by poprawić życie seksualne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale twoja żona zawsze miała tak nieduży temperament, czy kiedyś kochaliście się częściej? Bo nic o tym nie piszesz a to kluczowe jest. Seks jest zwierciadłem związku- i w stałych związkach raczej nie pomoże "cudowny weekend, nowy stanik z gwizdkiem czy kwiatek" bo problem na ogół jest konkretny i jego trzeba rozwiązać a nie zamieśc pod dywan. Bo problem czasami narasta latami i czasami latami trzeba go potem łagodzić. Moze za mało się żoną interesujesz jako kobietą- może ona nie czuje Twojej miłości a tylko jak masz ochotę na seks to nagle robisz się miły, może za mało z siebie dajesz, moze sa miedzy wami jakieś nierozwiązane zaszłości- jakaś niedomówiona kłótnie, jakiś zawód zaufania, może okazujesz żonie czułośc tylko w sytuacji gdy liczysz na seks, moze się zapuściłeś (sorry, ale czasem bywa że facet łazi w starych gaciach, niedomyty, niostrzyżony a od kobiety wymaga żeby kipiała z pożądania - mam nadzieję że to nie ten trop), a moze jej nie odpowiada jak się z nią kochasz a Ty wciąz powtarzasz te same błędy i ona ma juz tego dość. takich powodów mogą być tysiące, łącznie z takim, ze to po prostu zimna ryba jest i nic się nie da zrobić. A moze żona ma jakies kłopoty ze zdrowiem, boi sie ciązy, ma problemy z tarczycą - itd. trzeba szukać, zastanowić się kiedy problem się zaczął i co mogło być jego powodem. raczej nie licz, ze po jednostkowym działaniu- przyniesiesz kwiatek, zrobisz kolację, żona się naprawi na dłużej jak 5 minut - cudów nie ma, sa natomiast długotrwałe konsekwencje naszego długotrwałego działania. "Chłopiec" w tym wieku, powinien już to wiedzieć.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Mi też zdecydowanie wzrasta ochota na seks
![]() Mam nadzieję, że facetom nie spada jakoś drastycznie - ja niestety miałam na razie takie doświadczenia, że miałam większe potrzeby niż facet. Ja tak jak Ty mogłabym co drugi dzień, a on - szkoda gadać, pewnie w ogóle... Inny stwierdził, że seks nie jest dla niego najważniejszy - normalnie na jakąś nimfomankę wychodzę! ![]() Mam nadzieję, że trafi mi się nareszcie jakiś wyrównany ze mną temperamentem ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Mnie to w ogóle rozkłada na łopatki fakt, że ludzie ilekroć napotykają na jakieś problemy w związkach, to pierwsze co robią, to próbuja wszystko tłumaczyć wiekiem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-12-03 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
BAN stały
|
Dr Andrzej Depko - seksuolog:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a tak bardziej ogolnie: po trzydziestce o seksie myslec? Toz to model trumny trzeba wybierac i przymiezac powoli! Ludzie, ilez mozna ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() Faktycznie! Spojrzałam tylko na ostatnią datę a nie na datę powstania wątku. A tak się naprodukowałam, zamiast trumnę szlifować na błysk. ![]()
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Ja od razu zauważyłam, że to staroć jest (ten wątek znaczy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
niecnotliwa dziewica
|
Po 30-tce to juz do trumny, powiadacie? A moze do takiej: http://www.zpdlindner.pl/pl/calendar2010.php
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Hmmm jakos nie zauwazylem u mojej kobiety spadku checi na seks po 30,ja mam 27 ona ma 34 i naprawde nie ma z tym zadnego problemu.Potrafimy czasami cała niedziele nie wychodzic z lozka,a obowiazkowo sex rano i wieczorem chyba ze ma trudne dni to wowczas przerwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Nieprawda,ochota na seks po 30stce wzrasta a po 40 to dopiero się zaczyna.. Wiadomo,ze każdy przypadek jest inny,ale wydaje mi się,że w tym wieku tak samo pragniemy siebie jak 10 lat wcześniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Z pewną nieśmiałością, ale potwierdzę.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Zgadzam sie kobiety po 30 maja wieksza chec,chociaz moja kobieta od samego poczatku jak sie poznalismy miala i ma ogromne potrzeby.A faktem jest tez ze lubi eksperymentowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.