|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zapachy do wymiany: FENDI Donna (nowy, nieużywany, idealny na pre), Marc Jacobs BLUSH
Witam,
chętnie wymienię na inne zapachy: Fendi Donna, edt 50 ml + Balsam do ciała 125 ml zestaw nowy, w oryginalnym opakowaniu, przywieziony ze Stanów; Kwiatowo - szyprowe nuty zapachowe tworzą elegancką mieszankę wspomnień, nastrojów i wyobraźni. Nuta główna: bułgarska róża, ylang-ylang, jaśmin. Nuta środkowa: florencki irys, gałka muszkatołowa, paczula, wetiwer, drzewo sandałowe, drzewo cedrowe. Nuta podstawowa: amber, piżmo, mirra, mech dębowy. MARC JACOBS Blush edp 50 ml , użyty kilkakrotnie (Ultra delikatny i kobiecy zapach słynnego projektanta. Nowoczesna kompozycja złożona z nastepujących nut: jaśmin, bergamotka, frezja, kwiat pomarańczy, piżmo, drzewo kaszmirowe i sandałowe. ) Jestem otwarta na propozycje, jeżeli chodzi o wymianę to wymienię się najchętniej na inne zapachy. Edytowane przez sieba Czas edycji: 2010-12-16 o 11:50 Powód: Wątek nieaktualny, pomyłka (wystawiony 2 razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy do wymiany: FENDI Donna (nowy, nieużywany, idealny na pre), Marc Jacobs
zapraszam do siebie, cos za MARC JACOBS Blush?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy do wymiany: FENDI Donna (nowy, nieużywany, idealny na pre), Marc Jacobs
zapraszam do swojego watku w podpisie
![]()
![]() |
#6 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No to po raz drugi zaproszę do siebie, bo chyba jeden taki wątek już jest?
![]() Interesuje mnie MARC JACOBS Blush edp 50 ml , użyty kilkakrotnie Może coś u mnie sobie za niego wybierzesz, zapraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za zestaw?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.