![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Chętnie oddam-wysoka półka i zapachy
Nieaktualne
Wymienię PROSZĘ WAS, NIE PISZCIE "MOŻE COŚ U MNIE" TYLKO KONKRETNIE CO WAM SIĘ PODOBA, WTEDY ŁATWIEJ SZUKAĆ Poszukuję przede wszystkim , ale rozpatrze każdą sensowną propozycje - 24Faubourg Eau Delicate - Bright Cristal-Versace - Stella in two peony - Toniku Biotherm do mieszanej cery - Balsamu SVR z serii Xerialine - Dobrego peelingu drobnoziarnistego - Dobrych kremów aptecznych dla cery dojrzałej-chętnie z wit. A i C - Szampony profesjonalne np.Kerastase-oleo relax i Loreal -absolut repair i innych o których teraz nie pamiętam Za Avon , Oriflame i kosmetyki niskopółkowe dziękuję, nie szukam też cieni, tuszy i ubrań zapachy - będę grymasić,bo zapachy lubię, choć nie do końca są moje,najchętniej oddam za zapachy poszukiwane **wymienione Perfumy Scent Intense Costume National 50ml- zostało ok.48ml **Perfumy Le Feu Light 30ml zostało ok.27-28 ml kolorówka wymienione z cziki Róż Bourjois nr.95 Rose de Jaspe-użyty 2-3-razy **Puder Clinique Blended Face Powder 03 transparency-zostało ok.40-50% poszedł dla siostry Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa **Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco wymienione z cziki Puder matujący Paul Sagane nr 103 -użyty 2 razy ** poszedł dla siostry Podkład w pudrze, może być używany jako zwykły puder - Givenchy Matmate nr 03 Mat Ginger- użyty kilkanaście razy jako zwykły puder **Puder brązujący Collistar Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali z komplecie z pędzlem, uZyty kilka razy, dla jasnych buziek wymienione z cziki Paletka cieni Sephora 01 Schizon-użyte 2-3 razy **Paletka cieni E.Lauder Color Graphic 01 Ravishing Auburn, użyta kilka razy **Błyszczyk w pomadce- Pupa Gloss Chic nr.07 Rossetto-śliczny,użyty 2 razy **Konturówka do ust Maybelline Hydra Extreme nr.66 Rose Beige **Podwójna konturówka do oczu Rimmel Extreme Definition nr.09 Pink Princess **Podkład La Prairie, kolor: Creme Blush - zostało ok. 80-85%. Jest to cudowny podkład z najwyższej półki, zapragnęłam na urodziny i dostałam. Nie wiem jak to sie stało, bo miałam próbkę, ale wybrałam nieodpowiedni kolor- jest naprawdę dla jaśniuteńkich buziek. W słoiczku wygląda ciemniej, ale na twarzy jaśnieje i tak trwa cały dzień. Mam go od marca, teraz jest lato ,więc z racji koloru nie używam go wogóle. Do większości pudrów i paletek mam kartoniki , pędzelki i puszki-wyprane pielęgnacja wymieniony**Preparat-żel De NOYLE'S z 9% kwasem AHA została połowa z 200ml **Balsam Gosh 500 ml zostało 80-85%, bardzo dobre opinie na KWC inne wymienione z cziki Pędzel do podkładu Sephora-raz użyty, wyprany **Pędzelek do cieni nr. 8 Sephora-raz użyty, wyprany **Preparat do układania włosów suszarką Loreal Profesionnel Tec Hot Style Comstructor zostało 90% **Woskownica czyli elektryczny podgrzewacz do wosku ,plus jeden wkład z woskiem , plus ok 100 pasków do depilacji czyli pasków do przekładania na ciepły wosk które sie potem odrywa razem z wyrwanymi włoskami wymieniam, bo przerzuciłam się na depilator Przepraszam za złą jakość fotek Zapraszam Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie oddam-wysoka półka i zapachy
Hi
![]() Interesuje mnie Scent Intense Costume National, w zamian moge zaproponowac Shalimar EDP 75 ml ![]() - odwoluje, ustrzelilam przed chwilą na A Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-06-22 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4614873]Wymienię
**Perfumy Scent Intense Costume National 50ml- zostało ok.48ml **Puder brązujący Collistar Silk Effect Bronzing Powder nr.7 bali z komplecie z pędzlem, uZyty kilka razy, dla jasnych buziek [/QUOTE] może coś u mnie, od razu zaznaczam że puder musiałabym przetestować w Douglasie, jeśli coś znajdziesz, to dzisiaj tam wpadnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Scent Intense i ewentualnie Le Feu Light.
Mogę zaproponować: Miss me Stella Cadente EDP 20 ml z 30 (brak kartonika) Cologne T. Mugler 65 ml z 75, pudełko Eau des Merveilles Hermes EDT nieznaczny ubytek z 50 ml, pudełko Angel Le Lys T. Mugler tester EDP 90 ml ze 100, brak kartonika Champs Elysses Guerlain EDT 20 ml z 30, brak kartonika Miss Dior Cherie Dior EDP 25 ml z 30, kartonik Amor Amor eau Fraiche EDT 60 ml ze 100, brak kartonika Pour Elle Paco Rabanne tester nieznaczny ubytek z 50 ml, brak kartonika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Piers do przodu
|
**Paletka cieni E.Lauder Color Graphic 01 Ravishing Auburn, użyta kilka razy
Może coś u mnie?? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Scent Intense?
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Interesuje mnie Scent Intense, Collistar i La Prairie ,mój wątek w podpisie ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Podkład Lancome Teint Idole Ultra kolor 01 -dokładnie połowa pędzel do podkładu Sephora
Potrójna paletka cieni Clarins Trio Reflets 08 Sirocco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Mad, niestety za zapach chciałabym poszukiwane przeze mnie zapachy, masz sporo podkładów, ale niestety wszystkie za jasne, ja potrzebuje numer ciemniejsze, tak że niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616160]iwciu, nadal podobają mi się i peeling i Eulage, co za nie byś chciała
![]() najmniej zależy mi na podkładzie, choć wiem że jest świetny bo miałam co do reszty to może sprecyzuj jakbyś to widziała |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za Le feu Light ?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ESTEE LAUDER Double wear puder matujący prasowany 3C1 Pebble 04 - trzy razy użyty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
vilandro, będzie problem, nie mam jak sprawdzić koloru, a Shiseido ma specyficzne kolory, wiem bo miałam Liquid,ale nie pamiętam jaki to był kolor. Możesz porównac ten kolor do kolorów np.Lancome
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616345]vilandro, będzie problem, nie mam jak sprawdzić koloru, a Shiseido ma specyficzne kolory, wiem bo miałam Liquid,ale nie pamiętam jaki to był kolor. Możesz porównac ten kolor do kolorów np.Lancome[/quote]
Liquid to Kanebo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616074]monme, gdybyś miała poszukiwane przeze mnie zapachy to ja zwasze chetnie, te które masz to nie dla mnie, albo nie znam i boje sie wziąć w ciemno, a ze sprawdzeniem będzie problem , u mnie jest jedna perfumeria i panie są baaardzo niemiłe, aż strach wchodzić
![]() Niestety, wymienionych przez Ciebie nie posiadam. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616306]ryjku, jaki to kolor , masz może fotkę?
ESTEE LAUDER Double wear puder matujący prasowany 3C1 Pebble 04 - trzy razy użyty[/quote] Nie wiem czy szukasz pudru bardzo jasnego czy ciemniejszego. Ten puder jest juz dla mnie za ciemny bo wyblakłam. Bardzo dobrze matuje i kryje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;4616510]O kurcze . ale plama !! faktycznie to Kanebo, więc Shiseido miałam tylko potrójny puder, podkładów nie znam[/quote]
a chcesz poznać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.