![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
nie wklejaj linków
wszystkie ciuszki są na pierwszej stronie jeśli nie odpisuję - nic nie znalazłam osoby z jakimkolwiek negatywem wysyłają pierwsze! chcęlista ![]() DOBRA GRUBA LOKÓWKA wszystko w kolorach nude i pastele (beże, brązy, delikatne kolory) r. 40 Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.:
tunika koszulka mgiełka
z żabocikiem delikatna, lekko prześwitująca, idealna na lato w kolorze delikatnego różu dłuższa, ze ściągaczem na dole motylkowe rękawki r. 42 stan bdb Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.:
spodenki reserved
nowe z metką delikatny róż przed kolano, z kieszonkami nogawki proste r. wg mnie 38-40 stan idealny Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.:
elegancki zestaw
tulipan zielona spódniczka modna, delikatnie lśniąca r. 36-38 stan bdb- koszulka F&F nowa z metkami biała w fioletowe paseczki r. 38-40 stan idealny Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.:
sukienka H&M
kolekcja Garden bardzo wiosenna czarna, intensywnie kolorowe kwiatki bufiaste rękawy stanik z gumki wymienię tylko na coś ekstra r. M - uniwersalny 36-40 stan bdb Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.:
bermudy alladynki Vask
nowe z metką z połyskiem materiał nie naciąga się zapinane na guziki obniżony krok dwie kieszenie pas: 46-47 cm x 2 biodra: 58-60 cm x2 dł nogawki zewn 112 cm r. XL z metki stan bdb+ (małe zaciągnięcie) Edytowane przez annini Czas edycji: 2010-03-21 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.:
7
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.:
11
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dot.:
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.:
sukienka H&M
kolekcja Garden cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.:
Hej coś u mnie za:
tunika koszulka mgiełka spodenki reserved koszulka F&F sukienka H&M ODDAM WIELE!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.