|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
EMU (UGG) rozmiar 38-40 kolor CHESTNUT
Kupuje sobie nowe więc te chętnie wymienię. Zamieszczam w nowym wątku bo stary zamknęłam z powodów braku ciekawych propozycji
![]() Kupiłam na all, chodziłam w nich niecały miesiąc. Rozmiar oceniam na dosyć uniwersalny 38-40. Ale bardziej polecam na 40 bo ja mam 38 i jak nie założę grubych skarpet albo nie wypcham to mi noga lata ale jak komuś nie przeszkadza to będzie ok. Stan jak na zdjęciach, dobry. Wishlista * Ogólnie to mam rozmiar 40, więc nie proponujcie mi XXXXXXXXXXXXXXXS xDD * Zawsze szukam rurek w rozmiarze 40 oraz dużych toreb najlepiej czarnych * Ubieram się raczej w stylu emo, punk, old school ale czasem też retro ;D * Nie pogardzę ładnymi bucikami w rozmiarze 38-39 (na bierzmowanie głównie szukam ^^) * Kocham fason baby doll ;D * Bardzo lubię różne sweterki xD Ale w żywych kolorach- czerwony, różowy, fioletowy no i czarny i szary też. Krótki a`la bolerko na guziczki wanted ! * Szukam spódnicy na bierzmowanie- najlepiej czarna ołówkowa rozm 40. Nie masz nic z wish to napisz na PW. Edytowane przez madziolaxd Czas edycji: 2009-01-25 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: EMU (UGG) rozmiar 38-40 kolor CHESTNUT
mam spódniczke 40 czarną zobacz sobie ))) a masz gdzieś większy wątek bo nie moge znależć?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mam u siebie spodniczke oldschhol, zobacz moze ci sie spodoba
![]() Czekam na odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cos u mnie?
w starym watku mam spodnie proste "pocięte" ![]() mam różowe ;D ładne buciki na małym obcasiku idealne na bieżmowanie rozm 39 ![]() swetereki tez mam w watku ... 2 kardigany... looknij u mnie i odp w moim watku ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Hej mam kilka dodatkow/ bluzke itd w twoim stylu, moze cos Cie zainteresuje w zamian za Emu?
![]() Zapraszam na str. 1-2 oraz 15-16. Pozdrawiam. Edytowane przez nika89 Czas edycji: 2009-01-25 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
na razie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
szkoda ze te buty ani nie sa EMU a tym Bardziej UGG
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.