|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
....początek
Na forum jestem nowa
ale cieszę się, że tutaj dołączyłam, bo chciałabym się połączyć z tymi którzy mają tą samą pasje, wymieniać tematami, zdjęciami. Na forum znalazłam duzo ciekawych tematów, które z pewnością wdrąże w swoja pracę.Moje przygoda z bizuterią recznie robioną zaczeła się jakieś pół roku temu, nie wiem jak nie wiem skąd ![]() Był czas, że kupowałam dużo biżuterii i nagle pomyślałam, dlaczego ja nie moge tego robić sama. To co robię jest dla mnie bardzo ważne i sprawia mi wiele radośc. Dużo satysfakcji daje mi tworzenie dla ludzi , kiedy moje wyroby podobają się innym. Początki były trudne - pierwsze zamówienia... pierwsze próby,ale z każdym dniem szło coraz lepiej, miałm wiekszą wprawę,jeszcze dużo mi brakuje i dużo musze się nauczyć, może z pomocą innym uda mi się. Bardzo ukochałam sobie turkus'y, koral'e, lawe Obecnei jestem an etapie czekania na zamówienie i tworzenia kolkci sylwestrowej ![]() Poniżej kilka zdjeć , których wykonanie nie jest jeszcze profesjonale, ale następne zdjęcia kolekcji z radami z forum powinny wypaść lepiej Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ....początek
bardzo podobają mi się Twoje prace, ciekawie łączysz i dobierasz kolory
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Pracuje nad kolczykami , koralami ogólnie nad całymi kompletami
czasami mam dzień , że tworzę tylko naszyjniki,czasem tylko bransoletki czy kolczyki, najwięcej natchnień i ochoty do pracy mam jak mam mało produktów i nie bardzo jest z czego robić wtedy powstają największe hity
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Piękne są cracle kryształowe i z 1 fotki dwa ezgzemplarze na dole, jakby z hematytami lub perłami o takim kolorze? Bardzo ładna biżu
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie, chociaż w niektórych trochę drażni mnie ta linka, a na dodatek nie wiem jakby ją zastąpić
![]() Mój typ to czarno czerwona i czarno turkusowa bransoletka z drugiego zdjęcia. Ostatni srebrny komplet też jest niczego sobie
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
tylko akurat na tych zdjęciach tak jest uwydatniona , bo robiąc te motywy z kilku żyłek trochę się zamotałam---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Jestem chętna na propozycje współpracy a także wymian
|
||
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze dwa zdjęcia są fatalne. Jakiś misz-masz kilku bransoletek na raz, do tego w niewygodnym do oglądania formacie. Każda praca zasługuje na oddzielną fotografię, łączenie kilku w jedną to męczenie odbiorcy.
Większości zdjęć nie można obejrzeć bez przesuwania. Ciężko w tej sytuacji ocenić produkt jako całość, chyba, że interesują Cię moje wrażenia z oglądania lewego górnego rogu.
A teraz, drogie dzieci, księżniczka opuszcza bajkę, otwiera zimne piwo i zapala fajkę. Mój wątek Edytowane przez Yori Czas edycji: 2009-12-09 o 21:30 |
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy raz wrzucałam fotki,jestem nowa, nie wiedziałam własnie, że są tak duże i, ze tak będą wyświetlane,ale na błędach człowiek się uczy
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
A czy wiecie jak się robi plecionki z drutu różne oplatanie kamieni i wogole bardzo mi się to podba i chciałabym zacząć tworzyć coś takiego
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawy ten Twój początek. Powodzenia .
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Jak na debiut nie jest źle.
O zdjęciach pisać nie będę, bo Yori wyczerpała temat ![]() Fajnie, że w pracach używasz przekładek i rureczek, ale razi to, że wykorzystujesz tylko 2 wzory - zaszalej trochę
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
A mi się bardzo podobają, są eleganckie, szczególnie te bransoletki z perełek.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
OStatni zestawik sliczny, taki delikatny. Gratuluje udanego wejscia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

ale cieszę się, że tutaj dołączyłam, bo chciałabym się połączyć z tymi którzy mają tą samą pasje, wymieniać tematami, zdjęciami. Na forum znalazłam duzo ciekawych tematów, które z pewnością wdrąże w swoja pracę.

68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57