![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood, Pink Sugar
NIEAKTUALNE
Wymienione zaznaczam tym kolorem ![]() -Voluspa, Santiago Huckleberry odlewka 10ml za coś fajnego ![]() Burmese Rosewood - odlewka do uzgodnienia za wish - Black XS 10/30ml - za coś z wish -Pink sugar Aquolina 20/30ml pudełko -Angel La Rose - tester 25-30/100ml - od dag ![]() ![]() -Tusz Lancome Virtuose Black Carat ( czarny ze złotymi drobinkami) - jeszcze się zastanawiam bo całkiem fajny ale na codzień używam zwykłego czarnego. Jest z wymianki z Yenotek, podobno użyła go dwa razy, wg mnie więcej( kupiony jako nowy tester). Ja użyłam ze trzy razy na normalny tusz - jest mokry wszystko z nim ok KLIK -Burmese Rosewood,Voluspa (odlewka do uzgodnienia) za coś na prawdę fajnego KLIK nie mam już atomków - L'occitane,Honey & Lemon 5ml wersja ze złotymi drobinkami (odlewka z atomizerem) KLIK -L'or Torrente - odlewka 9/10ml w atomizerku tylkon za coś z wish - Vanille Canelle odlewka 5ml - ew. tyko za coś fajnego -Cinnamon Bun DEMETER 4ml (odlewka w atomku) -Voile d'ambre, YR 5ml(nowa miniatura) KLIK -Alien,TM EDP ok 15/30ml KLIK Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-01-06 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
nie chciałabyś bombki za aliena?
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- kissku to edp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumowo u Kisssa Alien edp, Voile d'ambre , Burmese Rosewood,Le Tigre,Pink Su
cos u mnie w obu watkach za:
-Pink sugar,Aquolina 20/30ml (pytaco aktualne zużycie) -Cat Deluxe at night żel domycia ciała 200ml (nowy) ? odpowiedz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=382220
hej! Coś za Aliena? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miło Cię widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie znajdziesz nic innego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Extreme mam ale cale 50, no moze juz teraz 40ml ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
kissku i jak gotowabyłabyś wymienić aliena za bombkę edp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Słońce odpisałam powyżej ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Widać mamy podobne gusta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ups nie zauważyłam, moim zdaniem on niewiele rózni sie od extreme, też jest bardzo słodziutki, ale testuj i daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
właśnie z tego co się orientuje to jest bardziej ulepny niż extreme
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potestuj sobie kochana ![]() ![]() ![]() Ja nie umiem kompletnie opisywac zapachow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zresztą poczytaj na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...xtreme-EDP.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
-Alien,TM EDP ok 15/30ml -Cat Deluxe at night żel domycia ciała 200ml (nowy)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana próbowalam wymienić sie z Toba na Pink Sugar kiedys moze chetna jesteś na Sun Moon Stars Lagerfelda ok.30ml z 30ml
![]() Interesowala Cie też odlewka Cat Deluxe Naomi i Seductive Elixir moze chcesz odleweczki za miniaturke Volie Amber YR??? To moj watek:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Słońce tylko Gucci II ale za dużo go masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
kisku testowałaś bombkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
na prawdę?
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, Słonko ale jednak chyba wolę extreme bo edp jest zbyt słodziachna jutro tezbędę testowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana mam jeszcze Esprit Life limitowanke z zeszlego roku cala 30ml z ubytkiem psiku testowego w kartoniku.Zapach podobny do slodkich Escad teraz jest podobna limitowanka z tego roku(ja mam troszke inna)
To ta tegoroczna http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-Her-EDT.htm Co ty na to???? chetnie dorzuce odlewki Naomi Cat Deluxe 7ml i Seductive Elixir 5ml I wtedy bym moze zgarnela miniaturke i Pink Sugar co ty na to????Mysle ze zapach by Ci sie spodobal A Lagerfeld to taki:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...Moon-Stars.htm Co ty na to???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wybacz Rypko to nie są moje klimaty, w razie czego jak Ci coś wpadnie w łapki to się odezwij, w tej chwili się wstrzymam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że masz jeszcze żel Aliena
![]() No tak to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej
![]() coś u mnie za Aliena?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Może za Aliena + coś małego, chciałabyś perfumy z mojego wątku ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.