![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Kenzo Jungle (słonik) 27/30 ml
Napisane wyżej. Jak na moje to on jest piękny, ale niestety cała rodzina smędzi że głowa boli.
WANTED: Alien ( wszystkie wersje) Hypnotic Poison D'elicies Jesus del Pozo in Black Paco Rabbane XS Black EDIT Chętnie wymienię też na jakiś bardzo jasny (porcelain itd) podkład dobrej firmy, mp4kę albo telefon. i inne w tym guście. Edytowane przez alorah Czas edycji: 2010-02-19 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo Jungle (słonik) 27/30 ml
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Za chwilę przeglądnę wasze wątki i odpowiem, dopiszę jeszcze że ...
SZUKAM RÓWNIEŻ Jakiejs mp4/ipodzika byleby z wejsciem na MINI jack a nie micro Telefonu Dobrych dużych słuchawek ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- tompola niestety nic nie znalazłam, to znaczy znalazłam ale Słonia chcę wymienić na inne perfumy a nic innego nie posiadam aktualnie na wymianę ![]() DiTu77 Podoba mi się zestaw miniatur Cartiera, ten demeter Double Trouble i czerwona szminka- jaki to ma kolor na ustach ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Marigold19 niestety nic ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- magsch Niestety nic nie znalazłam ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2009-11-11 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
nie mam raczej nic z Twojej wish, ale ryzykuję i pytam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tymczasem podsyłam linki http://www.smarter.com/lipstick/revl...i-3694602.html http://international.drugstore.com/p...param=sespider Mogłabym też Demetera oddać . To czego szukam jest w wątku w moim podpisie Szukam - wymienię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- No niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alorah;15220990]
tompola niestety nic nie znalazłam, to znaczy znalazłam ale Słonia chcę wymienić na inne perfumy a nic innego nie posiadam aktualnie na wymianę ![]() Hej ![]() Zapraszam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
Niestety, nie mam aktualnego zdjęcia Delices, mam je z wymiany (ale nie na tym forum, tylko ze straganiku gazetowego) z Mendositą, tu w jej niektualnym linku jest zdjęcie, mam nadzieję, że Mendosita się nie pogniewa, że pokazuję link z jej zdjęciem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329788 oczywiscie zawartość jest znacznie mniejsza, na pewno nie mniej niż 35 ml, sądzę nawet, że podchodzi pod 40 ml, kiedy trzymam buteleczkę poziomo. Jednak lojalnie uprzedzam, że ten zapach w wersji EdT jest stosunkowo nietrwały (nie mam jednak zastrzeżeń co do jego oryginalności, przed wymianą testowałam w Sephorze, to ten sam zapach, i byłam świadoma jego ulotności, choć jest milutki, taki nieinwazyjny). Ja jednak lubię dusiciele. Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2009-11-13 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381139
może wymiana kenzo na deep red 25 z 30ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś nowość pomadkę Clarinsa,odcień 06 Russet,ubytek minimalny(ciepła czerwień z drobinkami)? I miniaturkę nową w kartoniku nowości YR So Elixir 5 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Zielona30 i DiTu77 wybaczcie dziewczyny ale nie wymienię perfum na szminkę
![]() ElaG Najbardziej mi się podoba twoja oferta, jednak z uwagi na to ze jest EDT a ja nie często używam nieinwazyjnych zapachów, to poczekam jeszcze 2 dni i zobacze czy beda jakies inne oferty ![]() madmaz Dzięki, ale nie przepadam za tym zapachem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję ale za słonikiem tak bardzo to nie przepadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestem, jak najbardziej, tylko - jak wcześniej pisałam - mocarny to on nie jest. Zaznaczyłam, że nie kupowałam sama w perfumerii, tylko pochodzi z wymiany, tester bez koreczka. Jeżeli chciałabyś się nadal wymienić, to czekam na PW. Pozdrawiam, Ela
Edytowane przez ElaG Czas edycji: 2009-11-24 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Jezu przepraszam za ten brak kontaktu mialam mnostwo na glowie i totalnie zapomnialam o targowisku, a slon w szufladzie mi sie kurzy !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Piszę PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Podnoszę, nadal mi słoń zalega
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Up !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391348
Mam też inne zapachy poza wątkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.