|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mission impossible - zrozumieć eks
Dziewczyny, może pomożecie mi w interpretacji bo ja już nie wiem co o tym myśleć
![]() Otóż parę ładnych miesięcy temu rozstaliśmy się z facetem, na początku żal mi tego było, wiele nie mogłam zrobić bo to on zerwał. Jakiś czas później napisałam mu jednak wiadomość, żeby sobie jeszcze raz to przemyślał bo może uda się to odbudować, nie odpisał a moje życie potoczyło się dalej, wzięłam się w garść i teraz mogę powiedzieć, że jest w porządku ![]() Tylko czasami jak patrzę na mojego eks to dochodzę do wniosku że za nic chyba nie zrozumiem facetów. Czasami się mijamy bo studiujemy na jednej uczelni, w czasie tych krótkich momentów mruknie mi cześć i za wszelką cenę próbuje się tak ustawić, żeby nawet nie spojrzeć w moją stronę ![]() ![]() ![]() Czy na to jest w ogóle jakoś racjonalnie wytłumaczalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mission impossible - zrozumieć eks
nie ma na to żadnego wytłumaczenia, faceta poznaje się po tym jak kończy
![]() więc sama widzisz, że zachowuje się idiotycznie. NIe zwracaj na niego uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No zachowuje się. Wiem, że to nie mi powinno być głupio ale czasami bywa bo te jego dziwne zachowania przybierają na sile i to już nie tylko ja zauważam, ostatnio koleżanka zwróciła mi na to uwagę. Gdyby mógł to najchętniej by w ogóle nie patrzył w moją stronę, nie wiem może zbrzydłam od czasu naszego związku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Przeszło Ci wszystko w stosunku do niego to ignoruj te zachowania po prostu.
Bo takie rozgrzebywanie tego, myślenie co on przez to rozumie itd, zwracanie uwagi i zakładanie wątku świadczy raczej o tym, że on Ci jeszcze nie zwisa i powiewa a powinien, i jego dziecinne zachowania także.
![]() |
#5 |
stary jednooki dachowiec
|
Skoro Ci na nim nie zależy, to przestań się zastanawiać nad jego zachowaniem.
Jak dotąd on zachowuje się niepoważnie unikając Ciebie, ale Ty, szukając motywów jego zachowania i rozważając różne możliwości, także.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro temat zakladasz, czy to faktycznie ciekawosc, czy cos Cie to jednak obchodzi?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
może boi się, że wrócisz do tematu i na siłę będziesz starała się uzyskac odpowiedź na swoje pytanie(?). Czasami faceci(kobiety także) nie przyjmują do wiadomości, że nie są niezastoąpieni..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
może ma uraz do Ciebie, bo wasz związek był toksyczny?
może się boi, że będziesz nalegała na powrót ? może się boi, że nadinterpretujesz i jak będzie uprzejmy to odczytasz to jako przejaw uczucia? ...
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ciężko jest zrozumieć niektórych facetów i ich zachowanie
![]() Znam to z własnego doświadczenia, mój były zachowywał się bardzo podobnie, też ze mną zerwał, bez wyraźnego powodu wyłączył sobie kom i zaczął milczeć, długo to trwało ale pogodziłam się z tym, zaczem żyć na nowo, ale teraz ilekroć go spotkam przypadkiem zawsze zachowuje się dziwnie, po prostu ucieka i to na moich oczach, sam:/ nie wiem o co chodzi?....ale szczerze mam to w głębokim poważaniu, i Tobie też radze ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tak powiedział dlaczego - sterta frazesów. Prawdziwe powody wyszły jak zadałam mu kilka prostych pytań. I nie miały nic wspólnego z uczuciami czy dziewczynami.
Tu nie chodzi o doszukiwaniu się drugiego, czy trzeciego dnia. Dla mnie sprawa jest zamknięta, on ma swoje życie, ja już swoje też poukładałam na nowo i on może być pewien że ja już nie chcę go o nic dopytywać i o cokolwiek prosić ![]() ![]() Edytowane przez taka jak zawsze Czas edycji: 2009-12-13 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Skoro nic do Niego nie czujesz, skoro nie grzeje Cię i nie ziębi to po co patrzysz na Jego zachowanie ciągle? A On pewnie sobie myśli "Boże... Ona cały czas się na mnie patrzy" ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ale po co to rozkminiać, skoro minęło trochę czasu od Waszego rozstania? Ignoruj go i nie zastanawiaj się, dlaczego tak się zachowuje.
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Ile razy laski robią awanturę, policzkuję, płaczą, rozpaczają? Mają rację, ale jednocześnie robią z siebie pośmiewisko, a dla nowej laski są godne pożałowania. Ta nowa też szybko przekonała się, co to za ziółko, a ja przynajmniej zachowałam jakieś resztki godności ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Myślę, że ludzie sami wyrobią sobie o nim zdanie. W końcu wiedzą, że byliście razem. Tym sie nie martw. Jego sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
faceci jak dzieci nic dodac nic ujac
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.