|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Modne ciuchy dla faceta
Witam jako że jestem tu nowy i zielony w temacie mody proszę wszystkich czytających ten watek o pomoc w doborze spodni nie koniecznie dżinsowych koszuli oraz butów typ preferuje typ ubioru elegancki nie dresowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Modne ciuchy dla faceta
Skoro lubisz styl ,,elegancki'' to może np spodnie marki Dickies - materiałowe ( poniżej zdjęcia, na pierwszym zdjęciu model klasyczny). Bardzo dobrze się sprawdzają na codzień np do koszulek polo jak i do koszuli. Można powiedzieć że są niezobowiązujące. Fabrycznie są zaprasowane w kant ale można je rozprasować. Co do reszty to musiałbyś uściślić czy poszukujesz ubrań do noszenia na codzień czy na specjalną okazję bo jedyne co mi się kojarzy ze stylem eleganckim odnośnie butów, to tzw. mokasyny, ,,lakierki'' etc.
Pod tym linkiem jest wiele spodni nie dżinsowych. Może coś Ci wpadnie w oko.( Wysyłają do Polski) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
popraw linka do sklepu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Przez moje roztrzepanie w ogóle go nie wkleiłam.
http://www.asos.com/Men/Trousers/Cat....aspx?cid=4910 Wysyłają do Polski, zamówienia są robione na wątku: zbiorowe zamówienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
może pomoże Ci ten wątek
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=394143 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
qvery a w czym chodzisz na codzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.