![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prezenty..Fotopreenty??
Co dziewczyny myslicie o tegorocznym szale na fotoprezenty . Dla mnie jest to wyjatkowo superpomysł ..W końcu chłopak nie bedzie mógl marudzic ,że prezent sie nie podoba a dla nas jest to rózniez wielie ułatwienie dając ukochanemu kubeczek badz poduszke z nasza foteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty..Fotopreenty??
Cytat:
Po po co komu poduszeczka z naszą foteczką? Tak obiektywnie? Żeby leżała i się kurzyła, a on był osaczony naszym wizerunkiem? ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy dawaniu prezentów trzeba sie zastanowic co spodobałoby sie osobie obdarowywanej, a nie osobie obdarowującej. Ale skoro twierdzisz, że Twój chłopak bedzie zachwycony to dlaczego nie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A fuj, koszmarny prezent
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Również uważam,że to śmieszny prezent, nigdy w życiu nie chciałabym takiego
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja za 20 lat chciałbym przeglądać z moją żoną, naszymi dziećmi i wnukami fotoksiążkę - to taka fotograficzna biografia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ja mam zamiar kupić mojemu TŻtowi fotopuzzle z moim zdjęciem, tak bez okazji.
Po pierwsze lubi takie gadżety z fotkami ![]() Po drugie ostatnio coś wspominał, że dawno nie układał puzzli i chciałby jakieś kupić ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15659848]Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami?
![]() ![]() wg mnie szał ten panuje już od ładnych paru lat ![]() ![]() lepszym pomysłem jest kupienie albumu i powkładanie wspólnych zdjęć albo zrobienie fotoksiażki (tylko ze tutaj ciężko będzie dokładać). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nigdy w życiu bym nie chciała dostać tak trywialnego prezentu....no chyba, że bym miała razem z "Misiaczkiem" po 13 lat
![]() Najbardziej mnie zastanawia ostatnie zdanie Autorki (to o ułatwieniu): nikt nie mówił, że kupowanie prezentów ma być łatwe... nie ma to jak pójść na łatwiznę i załatwić "kubeczek z foteczką...słłłłitaśśśśni eee" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hehe tak sobie myślę, że poduszka ze zdjęciem buzi mojej dziewczyny byłaby super! Cały czas byłbym w nią wtulony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie chciala za chiny dostać takiego prezentu..
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie.. to troche obciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Osobiście dostając prezent z czyims zdjęciem lub w ogóle zdjęcie czyjeś pomyślałabym że straszny narcyz.
Nie potrzebuje niczyjego zdjęcia na kubku miśku poduszce majtkach itp, jakbym chciała mieć czyjeś zdjęcie to wywołałabym sobie i postawiła w ramce. To samo dotyczy kupowania ramek ze swoim zdęciem "Bo misiu jeszcze nie ma", skoro nie ma to może to oznacza, że nie chce mieć? A już dając facetowi to prawie na pewno sie nie spodoba. Ale będzie musiał mówić że super, bo to przecie Twoja piękna twarz na tym kubku, więc jak mógłby się nie podobać... ![]() Odpuść sobie. Kup coś co mu się przyda i spodoba nie dlatego, że jesteś na tym Ty.
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-12-04 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No oki zdania sa podzielone, ale patrzac na to np z tej strony.Urodzi się dzidzia i dla dziadków taki prezent jest jak najbardziej na miejscu .Ukochanego wnuczka czy wnusie będą mieli cały czas przy sobie (bynajmniej na zdjęciu)z czy nie poprawi by im humoru picie z rana kawy i patrzenie na kochanego wnuka/wnuczke(tym bardziej jak to 1-sze w rodzinie :P)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama też ma kubek z moim zdjęciem którego się wstydze, ale ona sama sobie go kupiła jak wyjeżdzala za granice na jakiś czas, zeby mieć 2 w jednym ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Co innego jest dac dziadkom ramke ze zdjęciem wnuczka/i po narodzinach, bez okazji, a co innego jest dać prezent ukochanemu typu poduszeczka, kubek, koszulka itp z naszym zdjęciem.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Babcie to prawda, zwykle maja fisia na punkcie wnucząt, szczególnie tych pierwszych. Rodzicom też można taki prezent dać, ale uważam, ze wręczanie facetowi kubeczka czy poduszeczki ze swoim zdjęciem jest, delikatnie mówiąc... infantylne. No kubek.. ale poduszka? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ogólnie mi chodzi prezenty dla wszystkich nie ważne czy to bedzie mama, taka brat , siostra , czy dziadek .. itp.. itd.
Ja osobiście chciałabym dostac taki prezent ,, ale ze zdjęciem mojej córeczki niż mojego męża ![]() ![]() ![]() No oki albumik na zdjęcia z pełna rodzinka jest super, bo przynajmniej nie bedzie trzeba szukac ze stert ablumów, bo tek od razu sie wyróżni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Taki prezent wydaje mi się bardzo infantylny...
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Domyslam się, że głównie o pogrubienie
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
My z TŻ wpadliśmy w tym roku na pomysł, że zamiast robić jakieś wyszukane prezenty dziadkom naszej córki (trzy rodziny bo mam rodziców po rozwodzie), zamówimy na alle kalendarze ze zdjęciami małej i wydaje mi się, że będą bardzo zadowoleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Nie podobają mi się takie prezenty. Tylko że obecnie jestem singlem, więc może jakbym miała faceta to by mi się spojrzenie na sprawę zmieniło, ale wątpię ;D
Z drugiej strony chętnie bym dostała puzzle z jakąś wspólną (!) fotką, bo ja ogólnie b.lubię puzzle. Albo fotoksiążkę, ale z moimi jakimiś super zdjęciami, bo zawsze marzyło mi się, że ktoś mnie pięknie sfotografuje, obrobi te zdjęcie i mi da ![]() ![]() Ale kubek i poduszka to przegięcie moim zdaniem.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mi nie podobaja sie tego typu prezenty, ale sa w guscie moeo tz-ta. Ja bym mu jednak czegos takiego nie kupila i nie chciala dostac takiego prezentu
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15659848]Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami?
![]() Co do papieru taoletowego to można by dac taki na urodziny ..z twarza osoby, której nie lubimy .. no i wesz co potem z tym zrobić ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie kazdy dziadek i babcia by sie z takiego prezentu cieszyli. O ukochanych misiaczkach to juz nie ma co wspominac. Poczytaj sobie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379314 Pierwszy post: Szaja mnie natchnęła do założenia kolejnego tematu prezentowego ![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to dziecinada, ok rozumiem dac swoje zdjecie w ramce na poczatku znajomosci(jesli to cos poważnego oczywiście
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Nie każdemu musi to pasować
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- No takl ,ale na walentyki to taki prezent to juz bardziej pasuje.Prawda?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.