|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
koszykówka
drogie wizażanki, potrzebuje pomocy, moze ktos bedzie w stanie mi pomoc, jest zima, a ja nie mam w ogole ruchu, ani zadnej pasji, pamietam ze zawsze w szkole uwielbialam grac w kosza, nawet bylam w reprezentacji szkoly... no i teraz pomyslalam ze znow bym sobie pograła... ale gdzie? na uczelni nie mam juz wf, moze sa jakies amatorskie kluby w krakowie? ktos gra w takim?
troche jestem zielonaa, ale mysle ze koszykowka bylaby dobrym odreagowaniem stresu. Pomocyyy
|
|
|
|
|
#2 |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: koszykówka
Idź do wfisty prowadzącego zajęcia z koszykówki i zapytaj, czy jeśli opłacisz składkę AZS możesz chodzić do tej normalnej grupy.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej zebrać parę osób ( jak Ci się uda
z doświadczenia wiem, że jest ciężko ... ) i wynająć salę na godzinę w jakiejś szkole. My właśnie tak kiedyś zrobiliśmy ze znajomymi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Co za problem znaleźć kilka osób do gry? Popytaj na forach, nie muszą to być twoi znajomi.
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
No ok, ale to może być trudno Ci pomóc.
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
jest taki serwis: ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ - tam mozna umawiac sie z ludzmi na gre. ja poszlam na siatke z zupelnie obcymi ludzmi i bawilam sie swietnie.
jeszcze jeden tego typu serwis to playarena.pl - ale to juz bardziej jak masz wlasna druzyne i chcesz poustawiac sie na mecze. w twoim przypadku szczerze polecam aktywnych
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Na aktywnych nie ma badmintona, szkoda.
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
zaznacz sobie - sporty ekstremalne w zamian
![]() chociaz to dziwne - to dosc popularna dyscyplina, mozna by zasugerować ją administratorom
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Jak chodziłam do szkoły też grałam w reprezentacji, należałam też do klubu.
Nie wiem czy kazda krakowska uczelnia (np. ASP) ma AZS (ale większość ma), ale jak Twoja ma to mozesz się zapisać do reprezentacji swojej uczelni w zawodach międzyuczelnianych. Albo tylko chodzić na ich treningi. U mnie na uczelni ludzie się umawiali na uprawianie sportu na terenie ośrodku w-f uczelnianego i sobie tam chodzili. Możesz się w takim osrodku zapytać kiedy są takie grupy z kosza, przyjść i zapytać czy mozesz dołączyć. Albo do osrodka w-f innej uczelni też możesz. pewnie płaci sie jakaś składke za wynajęcie sali, ale to chyba lecą tylko po kosztach wynamu sali. |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
sale rzeczywiscie nie sa drogie.
wiem ze polibuda wroclawska wynajmuje za 70zł/1,5h przy komplecie osob to taniej niz jakiekolwiek aerobiki czy silownie
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
:Krakowski Nurt Basketu Amatorskiego: http://www.knba.krakow.pl/beta/kontakt.php Widziałam edycję jesienną 2009 na stronie, ale zawsze możesz skontaktować się i zapytać. Krakowski Okręgowy Związek Koszykówki: http://www.kozkosz.pl/ Podejrzewam, że są zorientowani w temacie KNBA, jak również innych lokalnych rozgrywek ponieważ ktoś musi te mecze - nawet w przypadku amatorskiej ligi - sędziować. Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2010-01-11 o 11:38 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

troche jestem zielonaa, ale mysle ze koszykowka bylaby dobrym odreagowaniem stresu. Pomocyyy 

z doświadczenia wiem, że jest ciężko ...
) i wynająć salę na godzinę w jakiejś szkole. My właśnie tak kiedyś zrobiliśmy ze znajomymi