![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapraszam.my secret, essence, ziaja, c-thru...
NIEAKTUALNE
Chętnie wymienię się na coś co mnie zainteresuje. Mam na wymianę: 1)C-Thru Ruby parfum deodorant natural spray 75 ml, stan zużycia widoczny na zdjęciu 2)Ziaja Nuno antytrądzikowy krem tonujący odcień 01 naturalny 60 ml, użyty raz 3)Basic podkład hydro matt, 16 h, oilfree, longlasting, kolor light widoczny na zdjęciu, użyty dwa razy 4)My secret perfect matt powder, puder matujący odcień 2, opakowanie 8,5g, użyty dwa razy 5)Cover Girl Professional loose powder, odcień 125 translucent tawny 20g, mało użyty, bardziej jest to puder brązujący z drobinkami złota 6)Cień Essence z limitowanej edycji Go Snow, kolor 01 snow bunny, użyty raz 7)Cień Sensique – kremowy cień z iskierką, różowy z drobinkami srebrnymi, zużycie niewielkie 8)Cień Sensique duocolor, różowy i fioletowy matowe, zużycie niewielkie 9)Cień Virtual by Joko, trio 071 fioletowo- różowy użyte raz 10)Kredka My secret Make-up pencil z kolekcji porcelan rose, raz użyta 11)Kredka Sensique candy colours, perłowa zieleń, zużycie niewielkie 12)Tusz do rzęs Essence Lash Maniakolor czarny 10 ml użyty raz 13)Multistick Avon colortrend odcień Berry Blissful fioletowy i różowy, zużycie małe 14)4 próbki Vichy Lipometric żelu wyszczuplającego rzeźbiącego sylwetkę każda po 7 ml razem 28 ml 15)próbka szamponu L'oreal Elseve color-vivre przeciwłupieżowy 10 ml 16)próbka żelu pod prysznic Luksja indian spice 10 ml 17)perfum FM podróbka zapachu DKNY RED DELICIOUS zostało tyle co widać na zdjęciu. Bardzo mocny i trwały zapach aż się zdziwiłam, że może być aż taki. 18) Euphora - cień do powiek diamentowy - kolor brązowy/miedziany. 19) Korektor Manhattan kolor natural z serii clearzone. 20) Cień do powiek Manhattan girls party night 117 plum w kartonowym pudełeczku, ciemny fiolet - śliwka, z malutkimi drobinkami złota. 21) Podkład Maybelline Super Stay 24 h w odcieniu 30 Sand. Mam około połowę buteleczki czyli 15 ml. 22) Podkład Pierre Rene Phenomenal Matt w odcieniu naturalnym. Użyty dwa razy. DOKŁADKA W POŚCIE #22 Wymiana ciuszków: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post21443229 Edytowane przez kasianiuniakotek Czas edycji: 2011-08-26 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam.my secret, essence, ziaja, c-thru...
dalsza część zdjęć
Wymiana ciuszków: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post21443229 Edytowane przez kasianiuniakotek Czas edycji: 2010-08-18 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za
C-Thru Ruby parfum deodorant natural spray 75 ml, stan zużycia widoczny na zdjęciu 4)My secret perfect matt powder, puder matujący odcień 2, opakowanie 8,5g, użyty dwa razy 6)Cień Essence z limitowanej edycji Go Snow, kolor 01 snow bunny, użyty raz 10)Kredka My secret Make-up pencil z kolekcji porcelan rose, raz użyta 12)Tusz do rzęs Essence Lash Maniakolor czarny 10 ml użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*5)Cover Girl Professional loose powder, odcień 125 translucent tawny 20g, mało użyty, bardziej jest to puder brązujący z drobinkami złota
*tusz essence *c-thru ruby ?? ![]() coś u mnie ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- i coś znalazłaś ?? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- tzn co mogła byś oddać za bluzeczkę ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- bluzeczka jest w stanie do noszenia więc spokojnie miałam ją na sobie niewiele te rzeczy które mam wystawione są więcej prane niż noszone ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- a jeśli chodzi o bransoletki to zostały 2 na końcu zapinane i z tego jedna raczej jest srebrna i jest do niej motylek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- albo puder albo dezodorant ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-08-17 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
C-Thru Ruby parfum deodorant natural spray 75 ml, stan zużycia widoczny na zdjęciu i moze jeszcze cos z tego 6)Cień Essence z limitowanej edycji Go Snow, kolor 01 snow bunny, użyty raz 10)Kredka My secret Make-up pencil z kolekcji porcelan rose, raz użyta 11)Kredka Sensique candy colours, perłowa zieleń, zużycie niewielkie ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
12)Tusz do rzęs Essence Lash Maniakolor czarny 10 ml użyty raz
coś u mnie? odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ktory wisiorek Opia? korale czarne?
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- ten jest łososiowy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1275405798 ten drugi jest z my secret ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- w tej chwili nie mam dostepu do tgo cienia, na jutro sprawdze a wymianke to proponuje moje kredkami Essence - cieniem My secret nie wiem czy to ten sam jest na obu zdjęciach? jaki numer ma łososiowy? -wisiorkiem Opia za Twoje C-Thru Ruby parfum deodorant natural spray 75 ml, stan zużycia widoczny na zdjęciu 4)My secret perfect matt powder, puder matujący odcień 2, opakowanie 8,5g, użyty dwa razy 12)Tusz do rzęs Essence Lash Maniakolor czarny 10 ml użyty raz ewentualnie dobierz cos jeszcze ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- z cienia zrezygnuje, a za wisiorek z Anglii chce cos super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wiem, dlatego chce zebys dobrała cos jeszcze, ale nie ten wisiorek, chyba ze masz cos jeszcze na wymiane po za watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze prawie nowa czarną bokserkę roz. xs/s/m/l bedzie dobra a nawet przy dobrych wiatrach chociaz rozmiar xs jest napisany ale według mnie uni bardziej a długość ma prawie 70 cm ale nie wiem co z nia bo czekam na odpowiedz od jednej wizażanki :/ a od wczoraj sie nie odezwała nie wiem czy rezygnuje czy co
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
po za watkiem nic na razie nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cien ma nr 4
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
cos u mnie za
2)Ziaja Nuno antytrądzikowy krem tonujący odcień 01 naturalny 60 ml, użyty raz 14)4 próbki Vichy Lipometric żelu wyszczuplającego rzeźbiącego sylwetkę każda po 7 ml razem 28 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ta ma ponad 70 cm sama ja wzięłam ale no cóż nawet w sklepie na szybko byle mnie pośpieszyć !! ja mam rozmiar M/L i pasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:1)C-Thru Ruby parfum deodorant natural spray 75 ml, stan zużycia widoczny na zdjęciu, i/lub 17)perfum FM podróbka zapachu DKNY RED DELICIOUS zostało tyle co widać na zdjęciu. Bardzo mocny i trwały zapach aż się zdziwiłam, że może być aż taki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dokładka:
18) Euphora - cień do powiek diamentowy - kolor brązowy/miedziany. 19) Korektor Manhattan kolor natural z serii clearzone. 20) Cień do powiek Manhattan girls party night 117 plum w kartonowym pudełeczku, ciemny fiolet - śliwka, z malutkimi drobinkami złota. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
może nie długo coś dołożę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cos u mmie za;
My secret perfect matt powder, puder matujący odcień 2, opakowanie 8,5g, użyty dwa razy Podklad Basic Cien essence ten go snow
Wymiana kosmetyczna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489409 Wymiana Ciuchowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489510 Wymiana Książkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=489607 Pomóżcie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/ http://www.pustamiska.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety ale teraz interesuje mnie tylko My secret perfect matt powder, puder matujący odcień 2, opakowanie 8,5g, użyty dwa razy
moze masz cos po za watkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2)Ziaja Nuno antytrądzikowy krem tonujący odcień 01 naturalny 60 ml, użyty raz 6)Cień Essence z limitowanej edycji Go Snow, kolor 01 snow bunny, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
chetna bym byla na
Joanna kokosowy fryzjerski z 750 ml, bo kupiłam litrowy, z ciuszkow nic nie znalazlam a moze masz jakies ksiazki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
niestety, nic nie znalazłam. produkty które proponujesz na wymianę nie są adekwatne jakościowo i cenowo do mojego toniku i cienia. ale pozdrawiam serdecznie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.