![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Komplet Sloggi XS, kosmetyki, biżuterie, płyty....
nieaktualne!
WITAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.BUTY -ROZ.36/37: ZALEZY OD DŁUGOSCI WKŁADKI -OBCAS 5-6CM -NIE PRZEPADAM ZA DŁUGIMI CZUBAMI 2. PODKŁAD MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSSE: JASNE ODCIENIE -PILNIE! 3. SWETERKI ANDA FASHION XS (TAKIE ZE SCIAGACZEM NA DOLE I NA REKAWACH) 4. PORCELANOWE LALKI 5. KSIAZKI DOTYCZACE CARSKIEJ ROSJI, II WOJNY ŚWIATOWEJ I HOLOCAUSTU 6. ŻAKIETY, MARYNARKI ROZMIAR 34, BARDZO MAŁE 36 7. TOREBKI ŚREDNIEJ WIELKOŚCI (NIE BARDZO MAŁE I DUŻE): MUSZĄ MI WPAŚĆ W OKO-PILNIE! UWAGA!: SZUKAM RZECZY W BARDZO DOBRYM STANIE LUB NOWYCH, SAMA TEŻ TAKIE OFERUJĘ! INNYCH PROSZĘ MI NIE PROPONOWAĆ.... Elegancka bluzka ze stójką i maszczeniami przy niej Mega Collection Słodkie małe bufki Rozciągliwa wymiary szer. pod pachami 41 cm długosc bez stójki 56cm długosc wew rekawa 43cm długosc zew rekawa 55cm NOWA wymienione Biała bluzka szer. pod pachami 33 cm długosc 47cm długosc wew rekawa 23cm długosc zew rekawa 34cm stan bardzo dobry- Bluzka jest bardzo rozciągliwa, więc podane wymiary nie są adekwatne. Rozciąga się za równo na szerokość jak i na długoś (do jakiś 55cm). Będzie dobra na XS/S wymienione z Cytryn Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplet Sloggi XS, kosmetyki, biżuterie, płyty....
Niebieska bluzka
wymiary szer.pod pachami 40cm dlugosc 52cm NOWA wymienione Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dwie płyty z irlandzą muzyka
Oryginalne stan bardzo dobry Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Movie Hits
Klasyka muzyki filmowej 3 płyty w komlecie plyty oryginalne Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czarne spodnie C&A Clockhouse r. 34 XS:
długosc calkowita 94cm długosc nogawki od kroku po wew. stronie 73cm biodra 38cm talia 32-33cm szer. w udzie 22-23cm stan (długosc od kroku w gore) 25-6cm stan: bardzo dobry Biale szorty r. 36 z metki ale to raczej 34 XS długosc calkowita 25cm biodra 38cm talia 32-33cm szorty sa biale, ten dziwny kolor to wina oswietlenia stan: bardzo dobry *Obydwie rzeczy są mierzone na płasko, bez rozciągania. Materiał czarnych spodni mocno rozciągliwy, białych szortow mniej ale tez sie rozciągaja trochę. Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Srebrny zestaw
3 elementy + długopis żółte karteczki nie są na wymiane NOWY wymienione z ddina 2. Kwadratowy srebrny zegarek NOWY wymienione z ddina 3. Zestaw w pudełeczku 3 elementy: długopis, brelok i zapalniczka NOWY wymienione z ddina Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
UWAGA! dokładka:
*2 pary legginsów, kolor: fiolet i wrzosowy wrzosowe: nowe, dosłownie raz ubrane, kryjace, długie, da sie je naciagnąć do kostek wymienione z Oliszjia fioletowe: kilka razy ubrane, minimalne ślady uzywania 9żadnych zavciągnięć itp), bardzo mocno kryjace, da sie je naciagnąć do kostek wymienione z Oliszjia Rękawiczki armcover, bardzo ciemny fiolet, bez palcy, długie do ramion , takie jakby...getry na ręce ![]() Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-21 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szal boucle
Długi i ciepły szerokosc 30 cm długość 1,6 m (!) stan: idealny Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2010-03-19 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za tusz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
wpadły mi w oko tylko majteczki sloggi, miałabys coś z moeje wish, żeby dołożyć?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Coś u mnie za bluzkę kremową ?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ten minus za to, że sweterek nie jest nowy, nosiłam go kilka razy
![]() Jeśli pasuje Ci wymianka, to zapraszam na PW w celu wymiany adresów ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a masz tylko to co w wątku?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś takiego już mam, a na wesele nie chcę iść w czarnej
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic...
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
chetnie oddam kozaczki, ale nic dla siebie nie widze, jak cos dolozysz - koniecznie daj znac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.