| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-08, 16:39 | #1 | 
| Przyczajenie | wymienię kilka rzeczy

Hej  1. Jak ktoś chce to ja mam: balsam brązujący BIELENDA Sunny Skin.Użyty raz. 2.Podkład MAYBELLINE AFFINITONE odcień Vanilla Rose. Użyty raz. 3.Krem do depilacji DELIA 3 in 1 dla skóry wrażliwej. Użyty raz. 4.Kredka do ust, firma SZAFIR, odcień ciemny róż z brązem, koralem. Wszystkie te kosmetyki kupowane niedawno, nie są zepsute. W zamian szukam kosmetyków kolorowych a mianowicie: cieni do powiek. 1. Cieni do powiek, o kolorach transparentnych lub "przydymionych": beż, różowo-beżowych, cielistych, lila (niekrzykliwych), fioletów ( <--- tych najbardziej - mniej więcej jak ten emotikon  transparentnego lub śliwka itp). Lub kredek do oczu twardych najchętniej Vipera: ciemny turkus, morski, granat, beż, ciemny brąz, Lub szminek - jasny róż, róż z cielistym, róż z odcieniem brązu, (kolory "przygaszone"). Jak nie to może być coś ciekawego.   | 
|     |   | 
|  2009-03-08, 16:54 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: wymienię kilka rzeczy

2.Podkład MAYBELLINE AFFINITONE odcień Vanilla Rose. Użyty raz. Coś u mnie? | 
|     |   | 
|  2009-03-08, 18:54 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

mam nową jasnoróżową szminkę Yves Rocher, chętnie przygarnę podkład Maybelline    zapraszam 
				__________________ Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 20:55 | #5 | 
| Przyczajenie | 

odp.

Awunia: balsam jest Twój, mam pytanie czy masz jeszcze ową szminkę podwójną Avonu w zawieszce? Czy wymieniłabyś się zań? Chciałabym jednak zapytać, czy ten kolor obok złotego to jest bardziej morelowy czy w róż? Bo na zdjęciu trudno mi ocenić. Nie wiem,czy nie będzie dla mnie za ciemny, wtedy ewentualnie te cienie do powiek lila i fiolet.... (jeśli je jeszcze masz).  W związku z tym,że mam dwie osoby chętne na jeden podkład MAYBELLINE Affinitone Vanilla Rose a nie chcę nikogo skrzywdzić, mam jeszcze jeden podkład MAYBELLINE Ever Fresh Make Up w odcieniu CAMEO. Jest go jakieś 80%. Pierwszy jest bardziej morelowy, drugi delikatny różowy - tyle,że bardziej matujący. Do Ukryciora : czy te cienie na zdjęciu poczwórne fioletowe to są te oddane już ? Bo akurat takich szukałam. Ewentualnie kredkę do powiek srebrną, morską lub zieloną paloma? Ukrycior napisała do mnie pierwsza z podkładem MAYBELLINE Vanilla Rose. No i mam dylemat, bo Ukrycior powinna go dostać. Ale mam to Cameo więc może któraś zmieni zdanie  Do Encore : najpierw sprawdzę w sklepie kolor czy mi odpowiada. I wtedy dam znać. Jeśli to Ty jesteś na zdjęciu Encore i to Twoje oko to widzę już,że będzie Ci ładnie w Cameo. Ale jeśli nie chcesz, a bardzo zależy Ci na Vanilla to jeśli ta szminka będzie mi bardzo pasować to się przekonam. | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 21:04 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: odp.

Poczwórne (Revlon) są w wątku, jak najbardziej do wymiany. Aha.  Wybierz tę wymianę, która Tobie będzie bardziej odpowiadać. Bo ja fluid mam, więc na siłę nie będę się wciskać.  Jestem bardzo mocnym bledziochem, ten kolor Rose mam wypróbowany z próbki, ale nie pali mi się.   Edytowane przez ukrycior Czas edycji: 2009-03-09 o 21:06 | 
|     |   | 
|  2009-03-10, 09:12 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

ja mam już puder mineralny w kolorze Vanilla Rose, więc wiem, że to mój odcień   a Cameo musiałabym sprawdzić, szminka w każdym razie czeka   
				__________________ Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 | 
|     |   | 
|  2009-03-10, 16:00 | #8 | 
| Przyczajenie | 

A może któraś z Was ma liner do oczu brązowy?  Mogą być "ogryzki" różnych kredek do sprawdzenia koloru. Prócz czarnych, żółtych, czerwonych, białych i granatowych. _________________________ _________________ DOKŁADKA Do wymiany lub oddania: szminki kolejno od lewej do prawej na zdjęciu to: 1.MAYBELLINE WaterShine Diamonds nr. 10 Rose Jam. Użyta jak na zdjęciu, opakowanie nie zniszczone.Róż jest dość intensywny, ale nie perłowy, malinowy. Szminka zdatna do użycia do 04.2011. 2.ORIFLAME Hydra Comfort Lipstick , odcień Golden Beige. Jest to bardziej złoty transparentny kolor. Opakowanie jest poprzecierane. Za coś fajnego a raczej jak uznam,że mi to potrzebne  Zużyta jak na zdjęciu. 3.RIMMEL Lasting Finish nr. 082. Kupowała go moja mama, nie wiem czy szminka jest przeterminowana, więc nie skłamię  ale raczej kupowany niedawno. 4.Puder w kulkach firmy polskiej MARGARET Silk Pearl, kupowany niedawno. Masa 12 g. Kilka razy użyty. Opakowanie mocno poprzecierane, kolory jak na zdjęciu róż+brąz+lekki koral. 5.Podkład CONSTANCE CAROLL Silk Moist Finish Make Up, 24 godziny bez śladów zmęczenia. Odcień Silk Blonde 12. Pojemność 40 ml. Od siebie dodam,że to kolor dość ciemny, toffi. Data ważności od otwarcia 30 miesięcy, kupowany nieco ponad 1 rok temu. Konsystencję ma nieco rzadką, ale sądzę,że jest ok. Użyty raz, może dwa. 6.Krem pod oczy i na powieki nawilżający i ujędrniający SZYBKI LIFTING, przeciwzmarszczkowy, firmy URODA. Kupowany przez moją mamę, użyty może raz, ważny do 09.2009. 7.Cienie do powiek - niebieski, bardzo ładny odcień, kolor modry jak skrzydełka motyla nr. 51 i jakościowo fajny (kolor jednak nie dla mnie). Firmy EVELINE. Pudełko jest w dobrym stanie. Użyty tylko trochę, zostało jakieś 90 %. Szminki wraz ze sztyftami i opakowania zdezynfekuję wrzątkiem. Nie będę bawić się w wodę utlenioną, bo nie wiadomo, jak na nią zareaguje kosmetyk. Wysłać mogę już. Najchętniej za kosmetyki ekologiczne w szerokim tego słowa znaczeniu. Edytowane przez jitka Czas edycji: 2009-03-14 o 18:38 | 
|     |   | 
|  2009-03-11, 07:23 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

liner mam, ale niestety nie do wymiany... dziś sprawdzę odcień w rossmanie, jeśli będzie pasować mi Cameo to dam Ci znać

|     |   | 
|  2009-03-11, 22:55 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

ojj nie zauważyłam że odpisałaś mi u siebie (zaczynałam od Ciucholandii i tam dziewczyny odpisują w wątkach pytającej - przyzwyczajenie) i już dogadałam się z inną wizażanką co do balsamu brązującego   dopiero dziś weszłam i widzę że mi odpisałaś co do błyszczyków: jeden jest przytłumiony róż a drugi coś pomiędzy różem/złotem/brązem - obydwa wypadają na ustach dość transparentnie  więc nie są za ciemne może masz coś z mojej wish-tego aktualnie szukam bo balsam już niestety mam (więc możesz go oddać innej wizażance) pozdrawiam 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-12, 10:56 | #11 | 
| Przyczajenie | 

Do Awunia: to co że się wymieniłaś z inną wizażanką. Na ten sam balsam ? Będziesz mieć dwa   Nie no serio bardziej niż na wymianie zależy mi na pozbyciu się tych kosmetyków. Nie lubię patrzeć jak niszczeją więc już wolę je oddać za darmo. A jesli ma być wymiana to dla pewności,że jesteśmy kwita. Więc jakbyś się zdecydowała na balsam, to napisz. Dziewczyny to samo do Was: ja i tak przerzucam się na naturalne kosmetyki jednak,więc nie wiem czy chcę to o czym wspominałam (szminka, cienie).Dlatego oddam Wam po prostu te podklady, ja z nich korzystać nie będę i tak.Nie wiem jak z Waszej strony,żeby było poczucie faktycznej wymiany, może umówimy się,że zwrócicie mi po prostu koszty przesyłki i tyle. Encore czy chcesz ten podkład CAMEO? Podobnie z tymi kosmetykami o których pisałam - prócz szminki Oriflame i Rimmela - kto chce oddam w dobre ręce   | 
|     |   | 
|  2009-03-12, 17:52 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

właśnie też nie lubię jak niszczeją..jeśli będzie wolny podkład to ja jestem chętna :P w zamian za paletkę w razie czego odezwij się u mnie w którymś z wątków przepraszam jeszcze raz ale naprawdę nie zauważyłam 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-13, 08:52 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Myślę, że pasowałby mi odcień, ewentualnie interesowałby mnie jeszcze krem do depilacji. Kosmetyków mineralnych na wymianę raczej nie mam, ale może szukasz jakichś ciuszków? Jeśli nie, to oczywiście możemy się umówić, że oddam Ci po prostu za przesyłkę.

|     |   | 
|  2009-03-13, 12:04 | #14 | 
| Przyczajenie | 

Do Ukryciorka: co z podkładem Vanilla Rose?   Do Awunia: Encore już się zdecydowała na Cameo. Tylko to co mi zostało: szminki, cień do powiek, balsam, puder w kulkach brąz + róż, krem pod oczy, balsam  podkład toffi. Do Encore: co do ubrań jak i do kosmetyków jestem doprecyzowana więc spoko, po prostu się umówimy na zwrot kosztów przesyłki. Umówimy się na PW na adres i nr. konta. Krem do depilacji i podkład Cameo już prawie zapakowałam,tylko tubki zdezynfekuję i ju. Ciuchami się nie wymieniam, bo w większości co mam sama noszę. Mam płaszcz za kolano skórzany i kurtkę/marynarkę skórzaną ale to allegro niebawem i nie na wymianę ... | 
|     |   | 
|  2009-03-13, 13:41 | #15 | 
| Przyczajenie | 

Awunia: co do Twojej wishlisty: z ubrań nie mam. Do oddania mam tylko kolczyki wiszące średnicy około 1 cm. Na zdjęciu. Co do kosmetyków w odcieniu koral to mam róż użyty kilka razy, b. delikatny firmy VERONA.Na zdjęciu. Mogę oddać pół bo mam przeczucie,że będę go używać.   Z rzeczy na końcówki do włosów to polecam 1. nożyczki  2. do oddania ewentualnie mam naftę kosmetyczną do włosów, z olejkiem rycynowym. Raczej napewno pomoże na końcówki. A do włosów powiększenia objętości to tylko mogę poinformować z czystym sumieniem,że dobre są produkty PANTENE PRO-V "większa objętość" - szampon, pianka, lakier. Nie wiem czy są lepsze od tych, ale szampon z tej firmy mnie nie zawiódł (oczywiście seria "większa objętość"). Coś do włosów do świecenia się to mam tylko brokat jasno złoty, fajny jest o gabarycie jak to brokat ale musiałabym wrzucić zdjęcie bo nie każdemu odpowiada. Co do włosów nabłyszczania to co prawda nie kupowałam,ale widziałam w sklepie lakiery TAFT chyba wersja z kaszmirem, w ceglastym kolorze opakowania. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-13, 19:47 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

chodziło mi raczej o to, czy czegoś szukasz z ciuchów   w takim razie zapraszam na priv   
|     |   | 
|  2009-03-17, 10:22 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

to ja może poczekam aż zwolni się jakiś fluid   ok? a jak się nie zwolni to pomyślimy  bo w sumie mi się kończy i przydałby mi się  moja wish jest do uaktualnienia bo większość rzeczy zdobyłam,  ale dziękuję za propozycję 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-17, 20:42 | #19 | 
| Przyczajenie | 

a jakby coś prócz ewentualnie podkładu chcesz coś jeszcze z mojej listy? Prawdopodobnie zwolniłby się Cameo no i mam ten Constance Caroll tofii. Bo aktualnie się już nie wymieniam, tylko oddaję te kosmetyki a osoba otrzymująca zwraca mi za przesyłkę.

| 
|     |   | 
|  2009-04-03, 22:58 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

hej, przypominam się    
|     |   | 
|  2009-04-05, 12:10 | #21 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: "prawie" Warszawa ;) 
				Przekupka: 17 pkt  / 100% pozyt. | 

Hej, coś za 2.Podkład MAYBELLINE AFFINITONE odcień Vanilla Rose. Użyty raz.??

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=432272 | 
|     |   | 
|  2010-01-12, 18:45 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

cos u mnie za .Podkład MAYBELLINE AFFINITONE odcień Vanilla Rose. Użyty raz. - jaki to numerek? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.