![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Givenchy, Lancome, Dior, Guerlain, minerały, pielęgnacja i inne:)***
nieaktualne!!!!
EGM (MEDIUM) Earthen Glow Minerals PRÓBKI W STRUNACH, FORMUŁA COVER ME: EGM-DE ANNA, NIEUŻYWANA EGM KAY LEE-NIEUŻYWANA EGM- SHEENA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM-SHEILA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM- RABDALL-UBYTEK TESTOWY 1X- 2 SZT EGM-WHITNEY- UBYTEK 1X TESTU EGM- ZESTAW DO KONTUROWANIA- 2 STRUNY (CONTOUR, HI LIGHT- NA WIELE UŻYĆ) EGM- CZARNA BAZA PO CIENIE (KAWAŁEK W CZYSTEJ STRUNIE 1,5 CM X 1 CM) Soft Focus Tanslucent z EGM- puder wykańczający ,próbka na 1 lub 2 testy EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g EDM- Lucent Powder Dusty Miller -róż próbka w strunie na kilka- kilkanaście użyć EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12 g. 1x stestowany Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-19 o 13:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Givenchy, Lancome, Dior, Guerlain, minerały, pielęgnacja i inne:)***
cdn
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-19 o 13:00 Powód: DOPISEK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SZUKAM: próbek /podkładów : =Lumiere Med Beige 2.3 VV Foundation lub w formule Cashmere =LAURESS -Radiant Neutral Ethereal lub Elemental =LAURESS -Radiant Ginger Ethereal lub Elemental =Lauress Ultimate Finish Light- puder wykańczajcy Można kusić, pytać ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-19 o 12:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesują mnie te big EDM ze zdjęcia (poza Linen) znajdziesz coś może w zamian?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
=CLINIQUE Blushing Blush Powder Blush, odcień 20 Bashful Poudre- miniatura różu w zamykanym opak
REVLON- Age Defying SPF 20. Korektor w zamykanym opak. YSL- BABY DOLL- Dostałam je i nie jestem pewna, czy to oryginał, moze cos u mnei?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
WYMIANA:
EGM-ROSELYN-NIEUŻYWANA EGM- NAMINA- NIEUŻYWANA- EGM- CLARIE-UBYTEK TESTOWY EGM- PHOENITA-UBYTEK TESTOWY Meow 3 -Naughty chartreruxs- Flawless Feline, struna, ubytek testowy, struna Buff'd -Fair - ok 3 g, struna EDM Linen Intesive Base- Big 5,5 g- podkład mineralny. Nowy, nieużywany Cytryn EDM - Linen Intensive- 1/2 sampla w słoiczku bez sitka. EDM -Fairly Ligt Neutral- Semi matte- o,5 sampla EDM - Sandy Fair- Semi matte- 0,5 sampla =DIOR 5 Couleurs Iridescent Eyeshadow -paletka cieni do powiek, odcień 909 Pink May, kod 7M01, zużycie niewielkie, widoczne na focie, odcień z lewej górnej strony jakieś 5%. Widoczne wytłoczenia i firmowy napis. Mam pokrowiec. KRÓLICZEK = CACHAREL Noa Perle EDP - dokładnie 1/2 z 30ml. Z wymianki.Fota post 2. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-15593-opis-Cacharel-Noa-Perle-EDP.htm KOLCIAG =ESTEE LAUDER- Pure Color Eyeshadow, cień do powiek odcień 35 Cinnamon (brąz z maleńkimi drobinkami). Kod K67. Pełnowymiarowa kasetka z lusterkiem i aplikatorem. Fota nr 9. Not for individual sale. Zużycie jakieś 3%,kilka razy użyty.Opak. nieco poarysowane. Sporo pozytwywów: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17442-opis-Estee-Lauder-Pure-Color-Eyeshadow-nowa-formula.htm MAGDAK7 =GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet, odcień 5 Blue Happiness, kod 7DO1. Poczwórne cienie do powiek w odcieniach niebieskiego, zużycie w w garnicach 5-7 %, widoczne na fotce. Kasetka z lusterkiem i 1 aplikatorem( 2 posiałam gdzieś Fota nr 3 . MAGDAK7 =AVON - Little White Dress EDP- 50 ml,ubytek ok 7ml ml.MARYNKA42 =MANHATTAN- Cover Stick, korektor w sztyfcie, jakieś 3/4 sztyftu (ścięta końcówka)odcień 70 wanila-jasno-średno bez =MAYBELLINE Fresh and Matte - Podkład matujący i odświeżający. Około 3/4 może mniej z 30 ml. Odcień Porcelain (jasny beżyk) MARYNKA42 =LANCOME Star Bronzer Bamboo. Bamboo Powder Compact Bronzing Powder &Blush Body and Face. Puder brązujący, kasetka z lusterkiem, duży - 40 g, zyżycie jakieś 7-10% , nie jest duże.. Kod MC 347I. Opak. nieco porysowane.Dużo pozytywów: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19119,lancome-star-bronzer-bamboo-powder-compact-bronzing-powder-blush-body-face.html DLA MHM0808 =YSL- BABY DOLL- Dostałam je i nie jestem pewna, czy to oryginał, ale pachną pięknie i są trwałe Niestety urwał mi się "psikacz" i należałoby dopasować inny i będzie działo. Niecała 1/2 buteleczki.Nie będę wybredna KUKASZUKA BIOCHEMIA URODY -Olej tamanu, 3/4 z 15 ml. Bardzo wydajny. Data 03.2010. =CLINIQUE Blushing Blush Powder Blush, odcień 20 Bashful Poudre- miniatura różu w zamykanym opak. 1,8g-1 stestowana, kod B97. Fota nr 7. http://www.lumiere.pl/product_info.php?info=p98 82_Blushing_Blush_Powder_ Blush_Nowosc_!!!.html Śliczny różyk z maleńkimi drobinkami.Dużo pozytywów : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,13916,clinique-blushing-blush-powder-blush.html ALJAKA =BOURJOIS- Delice de Poudre- Bronzing Powder -Puder brązujący, prasowany.Wyglądem i zapachem przypomina czekoladkę. Odcień 52(najciemniejsza) 16, 5 g- użyta 3x, ubytek praktycznie niewidoczny. Nie wiem, czy chcę oddac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14705-opis-Bourjois-Delice-de-Poudre-Bronzing-Powder-Puder-brazujacy-prasowany.htm ALJAKA EDM Light Olive Intensive- podkład mineralny sypki, BiG 6 g- użyty kilka razy, jest ok 5,5g EDM -Fairly Summer Original glo-sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Percfect -Intensive sampel słoiczek z sitkiem 3x stestowany na dłoni EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Kaolin powder- puder wykańczający, sampel cały bez 1 testu EDM- Puder ryżowy- puder wykańczający 1 i 1/2 sampla EDM-SUNKISSED FAIR - INTENSIVE BASE - 3 SZT próbki, całe, słoiczek 1g EDM-MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT.próbka ,cała LEVANTE Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-17 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w zamian za ktores z: =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte kilka razy, ubytek nieznaczny. Kod 7362. =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach. ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moge oddać za benefita i dołożyć jakieś róże, na wymianę mam z bourjois, Inglota, mam też chyba jakiegoś loreala jasnoróżowego w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
REVLON- Age Defying SPF 20. Korektor w zamykanym opak. i Puder bambusowy
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
=YSL- BABY DOLL- Dostałam je i nie jestem pewna, czy to oryginał, ale pachną pięknie i są trwałe Niestety urwał mi się "psikacz" i należałoby dopasować inny i będzie działo. Niecała 1/2 buteleczki.Nie będę wybredna
Tołpa - Huminea Strefa T - Matujący krem korygujący - skóra mieszana, tłusta i trądzikowa Avon, Planet Spa, Japanese Rice & Sake, Invigorating Face Mask (Stymulująca maseczka do twarzy) Palette Fards a Paupieres - Pięciokolorowe cienie do powiek 6g cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jabys cosik miała innego z mojej wspaniałej listy- to pisz śmiało ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za =NIVEA My Silhouette! Żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę.
Żel wyszczuplający i modelujący sylwetkę NIVEA My Silhouette!, skutecznie wyszczupla i modeluje kształt ciała. ok 3/4 z 200ml. Niemiecka wersja. http://www.nivea.pl/products/show/16222
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ojejku, jeszcze widzę podkład Linen dołożyłaś
![]() ![]() =EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12g. 1x stestowany = MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT. EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Kaolin powder- puder wykańczający, sampel cały bez 1 testu EDM Linen Intesive Base- Big 5,5 g- podkład mineralny. Nowy, nieużywany Oddałabym za to oczywiście żel epsrit, peeling aquoliny i piankę, ale myślę, że to za malutko ; ) Dobrałabyś sobie u mnie coś jeszcze? ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- No właśnie niestety już nic nie mam ![]() ![]() = MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT. EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Kaolin powder- puder wykańczający, sampel cały bez 1 testu EDM Linen Intesive Base- Big 5,5 g- podkład mineralny. Nowy, nieużywany + może taka malusieńka próbeczka pudru bambusowego ![]() za Esprit, Aquolinę, piankę i jakieś próbeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za perfumy Celine Dion , i Avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie oddam pryzmy ale interesowały mnie na pewno te dwa big : matte i puder .
Jakbyś to widziała? ![]()
![]() |
#19 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() -cement termiczny Kerastase, - zużycie bezpiecznie określę na połowę -peeling poziomkowy Aquolina- nowy; -pianka do włosów blond Loreal Prof- zużycie też ok 1/4 chyba, -balsam Sephora Grapefruit Tangerine- nowy Trochę bardziej chciałam zamienić minerały na inne np. Lauress, ale ok.mogłabym oddać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jedyne co mogłabym dołozyć z Twojej listy to korektor Unifiance La Roche Posay, odcień 11 - pozostało jakieś 70% Ważnośc do 07/10.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale na obecną chwilę nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
=CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, psiknięte kilka razy, ubytek nieznaczny. Kod 7362. Kartonik, folia: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23861 =AVON - Little White Dress EDP- 50 ml,ubytek ok 7ml ml. Sporo pozytywów na KWC : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28947
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To ja już się dostosuję
![]() -Esprit, Taft, Aquolina; lub -Loreal, Sephora; lub jakoś podobnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- LEMONTEA, MARABI - Odpisuję u Was ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() -cement termiczny Kerastase, - zużycie bezpiecznie określę na połowę -peeling poziomkowy Aquolina- nowy; -pianka do włosów blond Loreal Prof- zużycie też ok 1/4 chyba, -balsam Sephora Grapefruit Tangerine- nowy Proszę wybieraj spośród minerałków ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Dziękuję, ale na obecną chwilę nic. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-06 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pryzmy wyglądają dokładnie jak pełnowymiarowa ich wersja, gramatura to 2,8 g, , kolory i działanie identyczne jak w dużej wersji Elegant Beige.
Z Twoich życzeń mogłabym zaproponować jeszcze tusze wydłużające Sephora w wersji mini, czarne po 2 ml. Oraz Sensi ale w formie odlewki z mojego flakonu ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Dużo rózności u Ciebie, ale na obecną chwilę nic nie wypatrzyłam..Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Również, ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.