![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, próbki, makijaż, biżu i nie tylko u Princeski87 :) Zapraszam:)
nieaktualne !!!!
większość rzeczy została wymieniona!
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-01-19 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy, próbki, makijaż, biżu i nie tylko u Princeski87 :) Zapraszam:)
1. Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp próbka z atomizerem + kartonik, zostało około 1ml.
2. Shiseido ZEN edp z atomizerem, został niecały 1ml + kartonik. 3. Escada Incredible Me edp, próbka bez atomizera + kartonik, 2ml. 4. Lancome Hypnose Senses edp, 2 próbki z atomizerem - jedna nowa 1,5ml, a w drugiej zostało około 1ml. 5. Givenchy Ange Ou Demon Tendre edt nowa saszetka 1ml. 6. Avon Passion Dance psiknięte, żeby sprawdzić zapach, więc zostało niecałe 50ml. 7. Elizabeth Arden 5th Avenue oryginalny tester +kartonik, mam 125ml, mogę zrobić odlewkę nawet 60ml, ale nie mam atomizera, więc jeśli ktoś byłby chętny i miałby to prosiłabym o przesłanie.. 8. Sonia Rykiel Rose edp, oryginalne +kartonik, ze 100ml zostało tyle ile widać na zdjęciu - wymienię tylko i wyłącznie na perfumy z wish listy!!! cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, interesuje mnie:
1. Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp próbka z atomizerem + kartonik, zostało około 1ml. 5. Givenchy Ange Ou Demon Tendre edt nowa saszetka 1ml. 44. Lolita Lempicka Au Masculin odlewka ok. 5ml z innej wymianki. 45. YSL Baby Doll odlewka ok. 3ml z innej wymianki Lancome Juicy Tubes kolor i zapach karmelowo - waniliowy, starł mi się numer, używałam go sporadycznie, ale nie mogę przekonać się do koloru. 19. YSL Matt Touch Foundation nr 8, próbka 1ml ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Aktualnie mam jedną. W tym tygodniu pójdę do miasta, bo znajoma pani ma pomóc mi dostać. J'adore ma 1ml. Najbardziej zalezy mi na JT. Powiedz jak widzisz naszą wymiankę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Nie mam zielonego pojęcia. Wiesz, mnie najbardziej zalezy na JT i Givenchy Ange Ou Demon Tendre edt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Podobają mi się perfumy Lacosta, i ta miniaturka La Roche Posay (przepraszam za pomyłkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej, pisałaś że chcesz te odewki, tak? Wiesz, ladnie, zgrabie policzyłam, wg cen jakie podaja na KWC i wychodzi mi ok. 130zł (przy uwględnieniu, że nie ma oryginalnego flakonu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
6. Avon Passion Dance psiknięte, żeby sprawdzić zapach, więc zostało niecałe 50ml. ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387743 Proszę odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam u Ciebie:
Shiseido ZEN edp z atomizerem, został niecały 1ml + kartonik. Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp próbka z atomizerem + kartonik, zostało około 1ml. Lancome Hypnose Senses Ale Ty tylko chcesz jedną próbeczkę? Kochana, ale nie wiem czy nam się opłaca taka jednopróbkowa wymiana? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-01-03 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Flowerbomb będzie ok 0,35 - 0,4 ml
A co do Hypnose Senses to wolałabym nawet ten 1 ml zapachu i którąś z tych dwóch innych próbek co podałam. Nie wiem ile masz ich ilościowo. Ok pasuje ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-01-03 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale szukam tylko prawdziwych minerałków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic dla siebie nie widzę.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
dziękuję, nic niestety nie widzę
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
a mam pytanie, jak w końcu jest z tym Touch of Pink?
i puder Avonu jest sypki?
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop hop
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Niestety nie jestem niczym zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
no a jakich zapachów szukasz? bo nie wiem na ile wyceniasz tę wodę toaletową, skoro jest to podróbka.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Łojej, przepraszam, że nie odpisałam... W każdym razie na chwilę obecną mam jeden atomek, więc może coś jeszcze popatrzysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
puder też rozważam. teraz nabrałam ochoty także na to Touch of Pink.
![]() a tak na marginesie, mam 1,2 ml Lolity, 1,5 ml Magnifique oraz 4,5 ml Pure Deep cleander (próbki) ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- bo ile jest ml tych perfum? ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Lolita jedna niebieska, druga próbka nowa 0,8ml pomarańczowej Si Lolita ![]() mam AA irysową, Kate Moss.. i parę innych, już sama nie wiem co proponować. bo tak to raczej już nic dla siebie niestety nie widzę innego ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- no właściwie to się waham, sama nie wiem czy akurat ten puder jest mi niezbędny. ![]() ![]() muszę pomyśleć. nie wiem, czy Ciebie interesuje, tylko tak mówię, mam jeszcze 2x1,5ml Estee Lauder Idealist - Dual-Action Refinishing Treatment oraz Pore Minimizing Skin Refinisher, może bardziej Ciebie to interesuje od Magnifique.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-06 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Widzę, że Black xs doszło
![]() - Angel, - Miracle so magic! 2ml - Gucci by Gucci - J'adore (z kartonikiem) - Miracle lub Black xs 2ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to tak upatrzyłam sobie jakby co: - Elizabeth Arden 5th Avenue - ilosc ml bedzie zalezala od tego co i ile chcesz u mnie ;p - YSL Baby Doll odlewka ok. 3ml - Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp próbka z atomizerem + kartonik, zostało około 1ml. - Escada Incredible Me edp, próbka bez atomizera + kartonik, 2ml. No to teraz pytanie co się Tobie podoba ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Warm - ciepła, brzoskwiniowa, rumiana cera. Golden - ciepła, żółtawa, złota cera. Cool - chłodna, różowawa cera. Beige - neutralne kolory, cera delikatnie złotawa lub różowa. Buff - neutralne kolory, naturalne beże. Olive - cera żółtawa z zielonymi tonami. Ale wydaje mi się że prędzej z Buff musisz szukać ![]() No to tak to za moje: - Celine Dion Sensational 2ml - Gosh Kaos Classic 2ml - DERMIKA Acti Mat Aktywny krem matujący na dzień do cery tłustej, świecącej się 2ml x 1 saszetka (100% NOWA) do 2011r. - Oriflame BEAUTY MATTE CONTROL FOUNDATION Podkład matujący do cery mieszanej z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum, 3ml x 1 saszetka, kolor: natural beige i 3ml x 1 saszetka kolor: natural ivory (NOWE) do 2011r. - Oriflame DISCOVER SEVILLE Citrus Garden Żel pod prysznic pomarańcza 10ml x 3 saszetki = 30ml (NOWE) do 2012r. - DAX Perfecta Spa Balsam do ciała z wyciągiem z brzoskwini i białej herbaty 10ml x 2 saszetki = 20ml (NOWE) do 12.2010r. - SORAYA Summer Slim Balsam do ciała ujędrniający z białą herbatą i kofeiną - tubka 15ml (100% NOWY) do 2012r. - Oriflame HAIR X Szampon do włosów farbowanych 10ml x 1 saszetka (NOWA) do 2012r. - Oriflame HAIR X Szampon do włosów suchych 10ml x 1 saszetka (NOWA) do 2011r. bym chciała: - Elizabeth Arden 5th Avenue 14ml atomizer mam na 10ml i fiolkę na 4ml - YSL Baby Doll odlewka ok. 3ml - Vivienne Westwood Boudoir Sin Garden edp próbka z atomizerem + kartonik, zostało około 1ml. - Escada Incredible Me edp, próbka bez atomizera + kartonik, 2ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ok nie ma sprawy mogę zamiast 2ml Gosha odlać go 1ml, Avon In Bloom 1ml i Avon Little Black Dress 1ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
co do zapachów to wolę świeżaki choć np. za krople T.Muglera Angel lub Estee Lauder Pleasures dałabym się pokroić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.