![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja ... Avon, Oriflame, Rimmel, Ziaja, AA, L'Oreal, Garnier,
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Kolorówka, pielęgnacja ... Avon, Oriflame, Rimmel, Ziaja, AA, L'Oreal, Garnier,
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Lady of Harley-Davidson
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Demeter, Patchouli - ok. 9ml Demeter, Sawdust - ok. 4ml Voluspa, Fleur de Cocoa - ok. 4,5ml demeter pina colada 2ml a j. del pozo halloween 1,3ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat moge odlac ile chcesz ml Sephora, Envoutante? Vanille Vanille 1,5ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel oge odlac ile chcesz ml Sephora, Mysterieuse? Vanille Patchouli 2ml Demeter, Sugar Cane EDC - 1ml w zamian za - VICHY, Oligo 25, Krem do skóry suchej 4,5ml - VICHY, Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 4,5ml - VICHY, Oligo 25, Pianka do skóry pozbawionej blasku 50ml (zostało 90%) - DAX Perfecta NutriVita Maseczka Słodkie Migdały 10ml x 1 saszetka - Avon CLEARSKIN Glęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinkami 125ml - BIOSILK CLEANSE Szampon do włosów 15ml
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-12-28 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() Wymienialysmy sie kilkakrotnie ![]() I usmiecham sie ponownie ![]() Podoba mi sie u Ciebie: VICHY, Oligo 25, Pianka do skóry pozbawionej blasku 50ml (zostało 90%) Avon CLEARSKIN Glęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinkami 125ml (100% NOWY, data produkcji G110509) Róż Bourjois Farmona Sweet Secret Czekoladowe z pistacjami masło do ciała całe opakowanie Z Twojej Wish moge Ci zaproponowac: Brazil Beat EDT Avonu z ubytkiem 5ml Amber Elixir Oriflame miniaturka Elvie Oriflame 30ml w limitowanej świątecznej buteleczce Mgiełka Avon Naturals (tylko nie pamietam jaką mam) Mam Demeter Browni 10 z 15ml we flaszeczce( ale oddam tylko za jakiś kuleczkowy puder) Celine Dion Sensational odlewka 7ml Balsam do ciala Bielenda pożegnanie z Afryka zostala połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() C.Dion Sensational mam cały flakon, Elvie także... a na resztę mi się nie opłaca. Tylko mogłabym się zainteresować Demeter Browni 10 z 15ml. Pare kulek pudru brązująco-rozświetlającego co prawda wystawiłam na wymiankę, mogłabym ewentualnie dodać jeszcze trochę kulek, ale nie powiem Ci dokładnie które są z G.G Oriflame a które Avonu, bo mam wymieszane ![]() PS: zrób sobie tego linka z wymiankowym w końcu ;p PS2: za Róż Bourjois i Farmona Sweet Secret (całego i tak nie mam zamiaru oddawać) mnie niczym raczej nie skusisz. Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-12-30 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Niestety nic nie znalazłam, szkoda, że ten różany tonik Garnier nie jest nowy...
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
podoba mi się mieszkanka kulek.
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
chyba nic nie mam z Twojej wish, pozdrawiam
![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie sporo próbek, balsamów, żeli do mycia.
Znalazłabyś coś u mnie? Widziałam, że szukasz 5th Avenue, mogę zrobić odlewkę. Zapraszam do nowego wątku ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
no to po kolei..:
![]() - Celine Dion Sensational 1-2ml - Gosh Kaos Classic 1-2ml - DERMIKA Acti Mat Aktywny krem matujący na dzień do cery tłustej, świecącej się 2ml x 1 saszetka (100% NOWA) do 2011r. - Oriflame BEAUTY MATTE CONTROL FOUNDATION Podkład matujący do cery mieszanej z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum, 3ml x 1 saszetka, kolor: natural beige i 3ml x 1 saszetka kolor: natural ivory (NOWE) do 2011r. - Oriflame DISCOVER SEVILLE Citrus Garden Żel pod prysznic pomarańcza 10ml x 3 saszetki = 30ml (NOWE) do 2012r. - DAX Perfecta Spa Balsam do ciała z wyciągiem z brzoskwini i białej herbaty 10ml x 2 saszetki = 20ml (NOWE) do 12.2010r. - SORAYA Summer Slim Balsam do ciała ujędrniający z białą herbatą i kofeiną - tubka 15ml (100% NOWY) do 2012r. - Oriflame HAIR X Szampon do włosów farbowanych 10ml x 1 saszetka (NOWA) do 2012r. - Oriflame HAIR X Szampon do włosów suchych 10ml x 1 saszetka (NOWA) do 2011r. i tak się jeszcze zastanawiam, bo chętnie poznałabym minerały EDM, niestety nie mam pojęcia jaki kolor.. - EDM podkład Fawn (seria Golden) 0,7ml odsypki w strunie - EDM podkład Light (seria Golden, intensive base) 1ml odsypki w strunie - EDM podkład Fairly Light (seria Beige, intensive base) 1ml odsypki w strunie Który z tych kolorów jest najbardziej naturalny? (Nie mam cery ani żółtawej, ani różowej, mam średnią karnację, nie lubię też efektu pomarańczki, raczej jak kupuję innych firm pudry wybieram odcień 'nude', z tych wymienionych któryś by się nadawał, czy nie bardzo?) A co do odlewki 5th Avenue to niestety nie mam atomizera, więc jeśli masz musiałabyś mi podesłać.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
To jednak żadnej próbki minerałów EDM nie chcę, bo chyba nie utrafię z kolorem niestety.
A możesz zamiast 2ml Gosh Kaos, dać mi 1ml i do tego Avon In Bloom 1ml + Avon Little Black Dress 1ml? ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Sakh, to w takim razie będziesz musiała wysłać do mnie pierwsza kosmetyki + pusty atomizer i fiolkę i jak ja to dostane od razu przeleję Ci perfumy i wyślę do Ciebie. Mam 15 pozytywnych przekupek, więc mam nadzieję, że nie boisz się mi zaufać ![]() ![]()
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
To ja odznaczam rzeczy dla Ciebie na szaro
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
przesyłka do Princeska87 wysłana dnia 8 stycznia 2010r. listem poleconym ekonomicznym
![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ...... wymianki na tym wątku zakończone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.