|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Albothyl w ciązy
Witam, jestem w 15 tyg ciązy,na ostatniej wizycie lekarz zauważył malą nadżerkę,która krwawi przy dotknieciu. Przepisał mi Albothyl. Czy któraś z Was używała tych globulek będąc w ciązy. Po przeczytaniu ulotki troche boję sie go zastosować :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Albothyl w ciązy
Skoro lekarz Ci ją przepisał, wiedząc że jesteś w ciąży to znaczy że możesz ją zastosować, a jeżeli nie masz zaufania do swojego ginekologa to radziłabym go zmienić, a nie prosić o porady na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zaufanie zaufaniem a troska o maleństwo swoją drogą. Poza tym forum jest stworzone po to aby pytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja podczas ciazy bralam antybiotyk wprawdzie nie na nadzerke, ale na nerki. w ulotce bylo napisane ze nie powinno sie uzywac w ciazy
ale co mialam robic? teraz jestem w 35tyg wszystko jest ok i nie moge sie doczekac dzidzi wiec ciaza ciaza ale twoje zdrowie tez jest wazne jesli lekarz przepisal znaczy ze mozesz brac
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Lekarz wie co robi , ja znowu mam przepisaną maść na swoje alergiczne zapalenie skóry i też jest napisane,że nie wolno w ciąży, a mój gino pozwolił i odpukać narazie z dzidzią oki.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Lepiej spytać 3x niż zaszkodzić dzidzi.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam,
Ja jestem w 17 i właśnie lekarz tez mi to przepisał na nadżerkę, ale biorę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.