|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wchodzenie nie na schody..ale na krzeslo.Prosze o pomoc:)
Hej
Od paru dni staram sie systematycznie cwiczyc..i wlasnie chcialam troszke podniesc pupe i ja ujedrnic.Wyczytalam ze wchodzenie na schody jest bardzo dobre..niestety musialabym wyjsc na dwor i tam cwiczyc.Ale teraz jest chlodno i nie chce mi sie zbytnio cwiczyc na zewnatrz.Takze z tad moje pytanko: wchodzenie na krzeslo(krzeslo jest troszke wysoki ,gdzies ok.50cm) da te same efekty co wchodzenie na schody??Prosze baaaardzo o odpowiedz
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wchodzenie nie na schody..ale na krzeslo.Prosze o pomoc:)
zapewne nawet większe efekty, ale ja bym się bała, że mi się to krzesło wyrąbie :p
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczerze mowiac to moze ten chlod mi az tak nie przeszkadza ale jakos nie lubie cwiczyc na dworze,jestem jakas taka dziwna Wyrak a co Ty na to? myslisz ze krzeslo bedzie lepsze? Wczoraj powchodzilam na nie kilka razy i dzisiaj mam straszne zakwasy na pupie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, mysle, ze jak masz wchodzic na schody, to wchodz na schody...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wejście na wyższy przedmiot jest przecież trudniejsze, także nie przejmuj się niczym!
Masz zakwasy, a to oznacza że ćwiczenie działa, musisz pokazać swojemu ciału, ze chcesz pokonać własne granice Życzę Ci powodzenia i wytrwałości, ja ćwiczę na siłowni już pół roku, nie wiem jakim cudem tyle wytrzymałam, ale z czasem naprawdę się przyzwyczaisz. A może poproś przyjaciółkę, aby Ci towarzyszyła? Wiem, że na początku może spojrzeć na Ciebie jak na kosmitkę, ale z czasem i jej by to wysło na zdrowie, wsparcie jest najważniejsze! |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Wyrak wielkie dzieki,ale chyba jednak pozostane przy krzesle
Kiedys jak wchodzilam na schody to nie czulam az takich zakwasow jak teraz czuje z krzeslem takze jednak pozostane przy tym ![]() Santa0700 sama bym poszla na silke ale poki co mam za duzo wydatkow,takze pozostaje mi cwiczenie w domu A tak wogole to ile cwiczysz na silowni? Pewnie juz sobie wyrzezbilas troche cialko
Lenistwo mnie zabija.. ![]() " Aquí estoy yo,abriendote mi corazón..llenando tu falta de amor..cerrandole el paso al dolor.No temas,yo te cuidaré..." Mi peque es lo mejor que me ha pasado en la vida.Te quieroooo,gracias por todo mi amor |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Hej Gota!
Wchodzenie na krzesło bardzo obciąża kolana, możesz zrypać sobie stawy. Nie wiem jak dużą masz nadwagę, ale im więcej kg tym takie praktyki są mniej wskazane. Jasne- możesz sobie tak powchodzić np. na rozgrzewkę, ale robienie z tego aerobów dłuższy czas, dzień w dzień , może sprawić, że cię zaczną boleć kolana ![]() Jak już nie chcesz wchodzić po schodach to może stepper sobie kup, to daje niby podobne efekty Pozdrawiam |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Albo po prostu zapisz się do klubu fitness na zajęcia STEP
Myślę, że to będzie idealne rozwiązanie- platforma STEP zastąpi Ci schody, a przy tym poćwiczysz (nie tylko nogi) w rytm muzyki uwierz, to wciąga ja kocham step
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
a może masz w domu niski taboret ?
poza tym taki niski stołeczek.. to pewnie góra z 50zł kosztuje a jak jeszcze poszukasz na jakichś targach staroci to taniej akurat ma wysokość jak schody
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja kiedys tez probowalam wchodzic na krzeslo ale nie raz sie wyrabalam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Od paru dni staram sie systematycznie cwiczyc..i wlasnie chcialam troszke podniesc pupe i ja ujedrnic.Wyczytalam ze wchodzenie na schody jest bardzo dobre..niestety musialabym wyjsc na dwor i tam cwiczyc.Ale teraz jest chlodno i nie chce mi sie zbytnio cwiczyc na zewnatrz.Takze z tad moje pytanko: wchodzenie na krzeslo(krzeslo jest troszke wysoki ,gdzies ok.50cm) da te same efekty co wchodzenie na schody??

?
Wyrak a co Ty na to? myslisz ze krzeslo bedzie lepsze? Wczoraj powchodzilam na nie kilka razy i dzisiaj mam straszne zakwasy na pupie
Masz zakwasy, a to oznacza że ćwiczenie działa, musisz pokazać swojemu ciału, ze chcesz pokonać własne granice