![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Ziaja pro, DKNY, Astor 16h, Stapiz , AA i inne
Witam! Mam parę rzeczy do wymianki, produkty są w dobrym stanie i oczekuję tego od drugiej strony, w razie wątpliwości proszę pisać
![]() na czarno -aktualne na czerwono -wymienione na niebiesko -dokładka 1. ziaja pro, maseczka uspokajająca - 50 ml, w opakowaniu po the body shop - leci do virtual_reality 2. ziaja pro, maska regenerująca / program przeciwzmarszczkowy/ odlewka 25-50mlml 3. ziaja pro , krem liftingujący / program przeciwzmarszczkowy/ odlewka 25-50ml 4. ziaja pro, krem pod oczy rozjaśniający - zostało okolo 10 ml - leci do dziubaczek 5. the body shop - blue corn 3-in-1 deep cleansing mask -użyta 2-3 razy...do oddania w całości albo połowa - leci do sleepy 6. ziaja , masło kakaowe, krem cera normalna , sucha - z 50 ml zostało około 30 ml 7. biochemia urody - tonik z kwasem PHA, data wykonania 04/2009, dokładnie jest 1/3 buteleczki licząc od samej góry - leci do dziubasek 8. sun express liquid tan /darl/ ubytek taki jak na zdjęciu ( samoopalacz) 9. ziaja , de-makijaż uniwersalny, plyn do demakijażu oczu, ze 120 ml zostało około 95 ml 10. kula do kapieli - leci do dziubasek 11. możliwa odlewka z DKNY red delicious, około 10 ml 12. maska mleczna do włosów MILA, możliwa odlewka do 200ml...piękny waniliowi-kokosowy zapach,- leci do dziubaczek i virtual_reality 13. balsam do włosów z jedwabiem firmy STAPIZ - odlewka do 300ml 14. peeling enzymatyczny- Perfecta Oczyszczanie - użyty ze 3 razy 15. podkład - ASTOR 16h mineral match - ten z pędzelkiem - 002 - użyty też ze 2 razy, chcę wymienic gdyż jest dla mnie za ciemny, 30ml leci do coffewithmilk 16. odlewka maski algowej nawilzajacej ziaja pro - na około 3 użycia 17. krem na dzień therapy-minerały- AA, do skóry normalnej i mieszanej- użyty 3 razy z 50ml 18. Rimmel, podkład Lasting Finish 16h, 400 natural beige, nowy 19. Summer Glow Balsam do ciała do ciemnej karnacji Dove, 250ml nowy ,gdyby ktoś potrzebował zdjęc prosze pisac ![]() Moja WISH-LISTA : ![]() inne produkty firmy ziaja pro dobry pędzel do pudru pudry sypkie lub prasowane/ chętnie mineralne/ maseczki nawilżające hydrolaty puder bambusowy z jedwabiem z BU i wszystko co wpadnie w oko ![]() jedwab do włosow lub inne maseczki , odżywki / najlepiej do kręconych/ próbki lolity lempickiej ![]() dziękuję za ubrania, ale chętnie przygarnę książki ![]()
Nikt za Ciebie nie umrze, wiec niech nikt nie mowi Ci jak zyc! ![]() Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834 Edytowane przez Jeannie_jk Czas edycji: 2010-01-17 o 19:24 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ziaja pro, DKNY, blue corn i inne
zdjęcia
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
. ziaja pro, maseczka uspokajająca - 50 ml, w opakowaniu po the body shop 2. ziaja pro, maska regenerująca / program przeciwzmarszczkowy/ 25ml lub 50 ml do uzgodnienia 5. the body shop - blue corn 3-in-1 deep cleansing mask -użyta 2-3 razy... połowa 7. biochemia urody - tonik z kwasem PHA, data wykonania 04/2009, dokładnie jest 1/3 buteleczki licząc od samej góry 12. kula do kapieli 14. maska mleczna do włosów MILA, możliwa odlewka do 250 ml...piękny waniliowi-kokosowy zapach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie maska TBS.Może chciałabyś odlewkę wysokopółkowego kremu pod oczy Clinique(w wątku opisy)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ładnie proszę rezerwację maski tbs
![]() ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-08-17 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1 . ziaja pro, maseczka uspokajająca - 50 ml, w opakowaniu po the body shop 2. ziaja pro, maska regenerująca / program przeciwzmarszczkowy/ 25ml lub 50 ml do uzgodnienia 4. ziaja pro, krem pod oczy rozjaśniający - zostało okolo 10 ml 7. biochemia urody - tonik z kwasem PHA, data wykonania 04/2009, dokładnie jest 1/3 buteleczki licząc od samej góry 12. kula do kapieli 14. maska mleczna do włosów MILA, możliwa odlewka do 250 ml...piękny waniliowi-kokosowy zapach. Tylko napisz proszę jakimi wielkościami odsypek jesteś zainteresowana?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Z Twojej listy mam peeling enzymatyczny ziaja pro, moge zrobic odlewke maski algowej nawizlajacej ziaja pro i probeczke lolity.
Interesuje mnie maska uspokajająca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Z korektorów i Finishing Powder mogę Ci odsypać wielkości samplowe i fair neutral też wielkości sampla, natomiast odnośnie fairly light neutral (buff) i light medium (beige) jest tego tyle ile na zdjęciach (gdzieś około pół sampla).
Odpowiadają Ci takie odsypki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A więc wymiana z virtual_reality: maseczka uspokająca , 200ml maski Mila na peeling enzymatyczny, odsypki ziaji pro i próbkę lolity
![]()
![]() |
#11 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Niestety nie jestem niczym zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ok, pasuje mi taka wymiana, w takim razie PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Baardzo mi zależy na odlewce DKNY
![]() ![]() mam m.in odlewkę odżywki do loków Jofn Frieda. Poza wątkiem mam puder bambusowy z jedwabiem (mogę odsypać 1 łyżeczkę), mam też małe opakowanie odżywki do włosów kręconych John Frieda - z 50 ml zostało ok. 30 ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Za
1.EDM - Fawn - o.glo 100% sampla - 5 ml 2. odlewka 12 ml - Advanced Research Laboratories, Zero Frizz, Corrective Treatment - Serum wygładzające 3. puder bambusowy z BU - 1 łyżeczka Mam fiolkę 12 ml, jeśli miałabyś jakiś eiększy pojemniczek mogłabym odlać więcej serum wygładzającego. chciałabym może ok. 7-8 ml DKNY Red D., co Ty na to? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Każdemu może zdarzyć się pomyłka
![]() ![]() EDM - Fawn - o.glo 100% sampla - 5 ml 2. odlewka 12 ml - Advanced Research Laboratories, Zero Frizz, Corrective Treatment - Serum wygładzające 3. puder bambusowy z BU - 1 łyżeczka za 8 ml Be Delicious, a może chciałabyś dołożyć te 2 ml DKNY, a ja zamiast 12 ml, dałabym 15 ml serum wygładzającego (znalazłam buteleczkę 15-ml) ? ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak sprawdzisz swoją buteleczkę czy ma te 10 ml to daj znać, najlepiej na PW ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ziaja pro, DKNY, Astor 16h, Stapiz , AA i inne
balsam stapiz mnie interesuje krem na dzień therapy-minerały- AA, do skóry normalnej i mieszanej- użyty 3 razy z 50ml hmm nie za dużo chce ?
![]() jaka ilosc cie interesuje tego szamponu ? ![]() Edytowane przez Angel28 Czas edycji: 2009-12-15 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie u ciebie maska regenerująca ziaji może chcesz jakieś inne próbki albo coś dodatkowo ja wieczorem zobaczę co mam z tych rzeczy które chciałaś bo wiem że coś miałam używane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
cos u mnie:
2. ziaja pro, maska regenerująca / program przeciwzmarszczkowy/ 25ml 3. ziaja pro , krem liftingujący / program przeciwzmarszczkowy/ 25ml 14. peeling enzymatyczny- Perfecta Oczyszczanie - użyty ze 3 razy 16. odlewka maski algowej nawilzajacej ziaja pro - na około 3 użycia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#29 |
Moderator
|
Niestety nic.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
witaj , niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.