![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Marzenia kosmetyczne levante ;)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
******** Wszelakiej maści minerałki w celach testowych ![]() EDM: - linery - Long Handled Kabuki ![]() base (wkrótce uaktualnię): - Olive Fair, - Olive medium - Olive Light Almond - Cool Fair Medium - Cool Fair - Cool Pin Tan - Buff Linen Korektory, malusie odsypki: - Intensive Medium Concealer, - Intensive Tan Concealer, - Sky Blue Concealer ******** oryginalne opakowanie z lusterkiem po perełkach Oriflame Giordani Gold ******** Full Option Bell (mascara wydłużająca i pogrubiająca) ******** nowe preparaty dwufazowe do demakijażu ******** ARTDECO eyeshadow base oraz oil control paper ******** AA Prestige dermobotox krem wygładzający SPF6 na dzień, korekta zmarszczek mimicznych ******** Prawie każdy kosmetyk AVA naczynka (oczy/ ciało) ******** Tołpa – demakijaż oraz wszelaka borowina ******* Pantene PRO-V Hydrating Curls Frizz Control Treatment - w zasadzie wszystko: spray i mleczko bez spłukiwania do włosów kręconych, szampon oraz odżywka ******** Biżu, biżu - można mnie kusić (np. długie korale w komplecie z bransoletką i kolczykami)* *mogę być trochę wybredna - jestem w trakcie przygarniania ![]() ******** i wiele innych
![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2010-04-28 o 10:58 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Marzenia kosmetyczne levante ;)
witaj. mam Nowe kuleczki(po za wątkiem) rozświetlające róż/puder. firmy Cantare.
Fluid Oriflame Flawless foundation SPF 8 . Kolor Honey Amber. Pozostało 50-70%. Puder Constace Carroll kolor Misty Beige zużycie 10%. Puder Eveline Beauty kolor 10 Cream. delikatnie rozswietlający. Max zuzycie 10%. odpowiedz u mnei czy cos Cię zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Donka z wymienionych przez Ciebie fluidów niestety żaden mi nie służy... Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyeliner jest nowiutki, nieużywany- mam go poza wątkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Edit: Bardzo ważne – czy on ma miękki pędzelek? Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-08-08 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak podziękuję za wymiankę. Przepraszam i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Aktualizacja - zapraszam, do oddania zawartość dwóch wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Tymczasowo moje wątki wymiankowe pozostają nieaktualne. Wkrótce uruchomię nowe. W międzyczasie i tak jestem otwarta na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
napisz do mnie na pw jak bedziesz miec watek wlasny
mam meteoryty, chyba kilka z podkladow ktorych szukasz i pol szafy z kosmetykami do przegladniecia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
hEY oddam baze daxa - moze 10% mniej ale ciągle duuzo - kupiona niedawno w Urodzie , moj wątek nie jest zaktualizowany ale moze jeszcze coś znajdziesz dla siebie, mam jeszcze pytanie czy interesowałby Cię kompakt DW EL ? kolorek tylko zle dobrałam - za ciemny dla mnie dlatego chce go wymienic ehh jeszcze zła jestem ze dałam się przekonac konsultance ze dla mnie dobry
![]() ![]() ps mam tez kolczyki srebro z kryształem gorskim jak tylko znajde zdjęcie wkleję Edytowane przez Ikka1 Czas edycji: 2008-11-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej. Dzięki za propozycję i zdjęcie. Powiedz co zainteresowało Cię u mnie? Czy mogę prosić o jakiegoś linka/ nazwę koloru tego kompaktu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Estee Lauder, Double Wear, Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10 kolor 04 nie jest ciemniejszy duzo od 02 ale jednak na mojej buźce się odznacza- jeszcze nie wiem czy chce go oddac bo moze przyda sie latem jak się opalę sama nie wiem , zdjec dzisiaj nie zrobie mam baterie nienaładowane postaam sie w najblizszym czasie ale nie obiecuje bo pracuje od rana do nocy i teraz np padam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, odpoczywaj. W wolnej chwili poproszę żebyś określiła co spodobało Ci się u mnie. Byłabym zainteresowana kompaktem choć nie tylko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mam cienie sypkie APC i kulki vollare. Zajrzyj do wątku
![]() Moze tym razem uda nam sie wymienic ![]()
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-11-25 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
mam fioletowy/liliowy cien vollare podkład lirene city matt beżowy i chyba naturalny kilka próbek AFFINITONE dermacol chyba też mam to wszystko chyba poza wątkiem. Bo nie wiem, czy któreś z tych rzeczy w nim umieściłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sypki cień APC nr 8. Turkusowy- zużycie minimalne. Cien APC śliwkowy Ubytek znikomy. Tutaj poproszę o jakiś numer cienia. Kulki vollare-zachwalane na wizażu. Różowe. Jakie zużycie? Ewentualnie: Balsam do ciała Avon True Glow - nowy. Podklad Vichy Area Teint odcień Ivory - 10ml. Opakowanie testowe Co sobie upatrzyłaś u mnie? ![]() Ps. Szkoda, że nie masz fotek... Cytat:
Czy to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...te-powder.html ? Co zainteresowało Cię u mnie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kulki V. mam z wymiany-nie widać na nich zużycia. Poprzednia wizażanka mówiła ze użyła kilka razy. Ja nie używalam. Balsam jest nowy Podklad Vichy ma ubytek testowy. Wieczorkiem moge zrobic fotki ![]() Zaraz napisze co mi sie spodobało. Edit: Podoba misie -odzywka sther aloe i shea - min.250g -jeden tusz do rzes. -joko winter glamur (zdjecie dobrze odzwierciedla kolor?? czy nie jest przeterminowany?) W dalszej kolejności: cień Oriflame pędzle loreal.
Edytowane przez aako Czas edycji: 2008-11-26 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, że ten cień nr 16, to sypki podobnie jak nr 8 (?) Z miłą chęcią zobaczę zdjęcia. Dziękuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.