|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
Kosmetyki Manhattan, Atmosphere, Wibo, Essence, Oriflame, Avon wymienię!
Hej. Mam na wymianę parę kosmetyków.
Paznokcie: -różowy 'Serial Shopper' - Oriflame - zużyte 15%. -różowy lakier do kresek - Lemax - zużyta 1/3. -fioletowy lakier - Golden Rose - użyty raz. -złoty lakier - Classics - zużyte trochę mniej niż połowa. -zielony 'Be Oh' - Essence - użyty raz. Inne: -pędzle do makijażu, nowe, rączki w śliczny kwiatowy motyw. Perfumy: -Pefect Cotton z serii Simple Elements Avon, zużyte ok. 30% -próbka Pump Yellow, tylko sprawdzony zapach. Ciało, kąpiel: -truskawkowy balsam do ciała Joanna, użyty kilka razy. -płyn do kąpieli o zapachu lilii, Avon, użyty może dwa razy. -peeling do ciała Lagoon Avon, użyty kilka razy. Oczy: -kredka do oczu jasnofioletowa Avon, raz strugana. -czarny eyeliner Wibo, użyty kilka razy. -odżywka do brwi i rzęs Essence, użyta kilka razy. -tusz do rzęs z korektorem Eye Can't Go Wrong, Atmosphere, użyty raz. -cień do powiek w kremie, Essence, użyty raz. -cztery cienie do powiek Sooooo Cool Essence, użyte kilka razy. -trio cieni do powiek różowych, Sensique, użyte kilka razy. -trio cieni do powiek niebieskich, Wibo, użyte kilka razy. Usta: -pomarańczowo-różowy błyszczyk do ust, tylko sprawdzony kolor. -mini błyszczyk, sprawdzony kolor, Miss Sporty. -pomadka Avon Sparkling Kiss, użyta kilka razy. -błyszczyk marakuja, Essence, sprawdzony kolor. -błyszczyk Visions Oriflame, sprawdzony kolor. Twarz: -bibułki matujące, użyta jedna. KOSMETYKI NA ZDJĘCIACH OZNACZONE KRZYŻYKIEM ORAZ NIEWYMIENIONE W OPISIE NIE SĄ DOSTĘPNE! Najchętniej wymienię się na cienie do powiek, kredki, szminki (nowe!) i lakiery w mocnych, głębokich, matowych kolorach. Nie pogardzę również tuszami do rzęs, bo jestem ich prawdziwą testerką i ciągle szukam 'tego jedynego'. Jeśli chodzi o perfumy to uwielbiam zarówno zapachy owocowe, jak i delikatne kwiatowe nuty, jednak nie znoszę zbyt słodkich i ciężkich perfum. Szukam: -'Flower' Cynthia Rowley. -'In harmony by Liiv Botanicals' Avon. -'Dancing Lady' Oriflame. -'Celebre' Avon. -'Pur Blanca Blush' Avon. -'Treselle' Avon. -'True Glow' Avon. -'Jet Femme' Avon. Pytania na moose@aol.pl ! Edytowane przez moose Czas edycji: 2010-03-03 o 19:15 |
|
|
|
|
#2 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki Manhattan, Atmosphere, Wibo, Essence, Oriflame, Avon wymienię!
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: -czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% -balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30% -ołówek do paznokci - Manhattan - użyty kilka razy. (biały?) -brązowy eyeliner Wibo, użyty kilka razy. -czarny tusz do rzęs z korektorem Atmosphere, użyty raz. -'Love Songs' Fabio Verso, |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-bibułki matujące Wibo, tylko jedna użyta.
-czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% -balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30% błyszczyk marakuja Essence, tylko sprawdzony kolor. -fioletowy lakier - Golden Rose - użyty raz. -zielony 'Be Oh' - Essence - użyty raz. -ołówek do paznokci - Manhattan - użyty kilka razy. cos u mnie?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() coś u mnie za -krem do rąk regenerujący z opuncją figową Ziaja, zużyte ok. 30% -czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% -balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30%
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za kremy, błyszczyk marakuja??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
cos za bibulki,blyszczy czerwony miss,tusz sally, oraz odzywka do rzes?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
-bibułki matujące Wibo, tylko jedna użyta. -mini-błyszczyk czerwony, Miss Sporty, tylko sprawdzony kolor. krem do rąk regenerujący z opuncją figową Ziaja, zużyte ok. 30% czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% ?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
puder Ideal Shade, odcień Light Medium, Avon, zużyte ok. 40%.
-błyszczyk marakuja Essence, tylko sprawdzony kolor. -pachnąca pomadka Sparkling Kiss Avon, zużyte ok. 15%. -trio fioletowych cieni Paese, zużyte 20%. -czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% -balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30% -fioletowy lakier - Golden Rose - użyty raz. -różowy 'Serial Shopper' - Oriflame - zużyte 15%. Coś u mnie? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mze cos u mnie za -
wiśniowy błyszczyk Visions Oriflame, tylko sprawdzony kolor. -mini-błyszczyk czerwony, Miss Sporty, tylko sprawdzony kolor. -błyszczyk marakuja Essence, tylko sprawdzony kolor. Do rąk i ciała: -krem do rąk regenerujący z opuncją figową Ziaja, zużyte ok. 30% -czekoladowy krem do rąk Joanna, zużyte ok 15% -balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30% -różowy cień do powiek w kremie Essence, użyty raz.
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
-fioletowy lakier - Golden Rose wiśniowy błyszczyk VisionsOriflame, .
czarny eyeliner Wibo czekoladowy krem do rąk Joanna cos u mnie w ciuchowym jak cos to poszukam? |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
-balsam do ciała truskawkowy Joanna, zużyte ok. 30%
-'Perfect Cotton' Avon z serii 'Simple Elements', zużyte 15-20%. cos u mnie? |
|
|
|
|
#14 |
|
korzonek
|
Hej. Jestem zainteresowana. Daj swoją propozycje wymianki
I prosiłabym zdjęcie tego breloczka
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
bylabym zainteresowana:
1.bibułki matujące Wibo, 2.czarny eyeliner Wibo, użyty kilka razy 3.'Love Songs' Fabio Verso |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kosmetyczki moge oddac za:czarny tusz do rzes atmo i bibulki matujace i jeden z tych blyszczykow: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1266612751
|
|
#17 |
|
korzonek
|
Dziękuję za zdjęcia. Pan Sów fajowy, mam kilka podobnych, najwyraźniej tej samej produkcji, ale mają inne kształty
Zobacz sobie jeszcze raz u mnie, bo miałam dokładkę
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
hej moze cos u mnie za puder Ideal Shade, odcień Light Medium, Avon, zużyte ok. 40%. Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
to moze powiedz konkretnie za co bys oddala te rzeczy ktore mi sie podobaja?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
-wiśniowy błyszczyk Visions Oriflame, tylko sprawdzony kolor. -odżywka do brwi i rzęs Essence, użyta kilka razy. -brązowy eyeliner Wibo, użyty kilka razy. -czarny eyeliner Wibo, użyty kilka razy. ?
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za bibułki matujące Wibo, tylko jedna użyta. i
-ołówek do paznokci - Manhattan - użyty kilka razy lub czarny tusz do rzęs z korektorem Atmosphere, użyty raz. ?
|
|
|
#23 |
|
korzonek
|
Mogłabym oddać szminkę Diy i Celebre Avonu za eyeliner Wibo brąz, kredkę Manhattan,Fabio Verso i sowę.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
w takim razie nie jestem w ogóle zainteresowana, pozdrawiam
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Jednak zrezygnuję. Pozdrawiam
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, ale narazie nic mnie nie zainteresowało
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
fioletowy lakier - Golden Rose - użyty raz
czarny eyeliner Wibo, użyty kilka razy. -tusz do rzęs z korektorem Eye Can't Go Wrong, Atmosphere, użyty raz. -cień do powiek w kremie, Essence, użyty raz. -cztery cienie do powiek Sooooo Cool Essence, użyte kilka razy. coś u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Zobacz sobie jeszcze raz u mnie, bo miałam dokładkę