|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ciuszki M/L
1.KOSZULA ATMOSPHERE
wymiana Producent: Atmosphere mega super ekstra koszula atmosphere z żabotem rozmiar raczej uniwersalny ;d długość 65 miedzy pachami 52 w ramionach 37 2.RAMONESKA WĘŻOWA wymiana Rozmiar: 40 (L) cudna. rozmiar L/XL jak nowa 3.super spodnie big star wymiana Rozmiar: 38 (M) Producent: Big Star fajne obcisłe dzwony big star ![]() 4.rurki scotch&soda wymiana Rozmiar: 38 (M) wymienię na inne rozmiar 38 stan bdb dlugosc 101 biodra 50 pas 44 udo 23 stan 21 Edytowane przez lynx71 Czas edycji: 2010-04-03 o 12:43 Powód: zła inf. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki M/L
przperaszam kopiowałam z innego portalu gdzie mam konto i tam mam tak napisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
2.RAMONESKA WĘŻOWA
wymiana Rozmiar: 40 (L) cudna. rozmiar L/XL jak nowa coś u mnie??
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za 4.rurki scotch&soda?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za koszulę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie: 1.KOSZULA ATMOSPHERE wymiana Producent: Atmosphere mega super ekstra koszula atmosphere z żabotem rozmiar raczej uniwersalny ;d długość 65 miedzy pachami 52 w ramionach 37
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cośu mnie za :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1270294377
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hmm...w takim razie rezygnuję. szpilki oddam tylko i wylacznie za inne szpilki. pozdrawiam
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
4.rurki scotch&soda wymiana Rozmiar: 38 (M) wymienię na inne rozmiar 38 stan bdb dlugosc 101 biodra 50 pas 44 udo 23 stan 21 ? oddam dużo bo właśnie takich potrzebuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za koszule atmo?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.