![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka kosmetyków i nie tylko- zapraszam ;)
Witam i zapraszam
![]() Jest Rezerwacja Nie ma Zdjęcia dokładek zapożyczone są w internetu- chwilowo nie mam aparatu Poza wątkiem mam złoty łańcuszek- ale nie oddam go łatwo ![]()
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-03-12 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka kosmetyków i nie tylko- zapraszam ;)
2. Nabłyszczający szampon z odżywką 2w1 do każdego rodzaju włosów (750ml)
Została 1/3 3. Żel do włosów z odżywką i filtrem UV Nowy 4. L`oreal- ekspresowa odżywka- intensywne wygładzanie Nowa 1.Bielenda. Pumeks w kremie. Użyta raz. 5.Pojemna torba. Kilka razy noszona 6.Niebieski plecak, nowy. 7. Fajny plecaczek moro 8. Plecak Yves rocher. Zapinany na rzepa. 9. Plecaczek jeansowy- bardzo fajny, dużo kieszeni. 10. Torba- pojemna. W środku kieszonki. Ręczna robota, ma wkładkę- usztywnienie dna. Można włożyć, lub nie ![]()
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-03-19 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
11. Do frenczu
12. Spinka 13,14,15,16, 17- Użyte najwyżej 2x. Pierwszy do wzrorków Niebieskiego brak 18- Sensique. 03. Użyty kilka razy. 19, 20, 21, 22- zużycie widoczne na zdj. 23. Mineralny sypki puder. Z wymiany, ale niestety uczulił mnie. 24. Johnsons. Emulsja do mycia twarzy. Złuszczająca. Kilka razy użyta 25. Lirene. Nowy 26. Nowy. Fajnie pachnie ![]() 27. Lakier essence 28.Cappuccino. Tylko otwarty.
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-03-15 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
27. Krem do twarzy. Kilka razy użyty
28. Do demakijażu. Też kilka użyć 29. Super gloss. Nowy 30. exclusive krem do rąk i paznokci- owocowy (po lewej) 31. Ziaja Plantica. Przenica- intensywne nawilżanie. Jest jakaś 1/3 32. Avon super shock. Raz użyty. 33. Mała torebka z mnóstwem kieszeni 34. Demakijaż. Winogronowy. Nowy 35. essence eyeliner. Raz użyty. 36. Naturalla tampons. Nowe 37. L'oreal Lumi Touch' Rozświetlacz z efektem chlodzącym (sztyft) (zdjęcia brak)
Zwariowana, zabiegana, zakręcona. Edytowane przez Szotta Czas edycji: 2010-03-24 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapytam o poz 6 i 7 ?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za
12. Tusz Manhattan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za:
4. Ziaja- masło kakaowe. Użyte raz- dwa razy, praktycznie całe. Piękny zapach ![]() 7. Syoss- odżywka natychmiastowy połysk 2-3 razy psiknięta 9. Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu. Polecam ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Pachnąca mgiełka do ciała- morela i słonecznik Ziaja- masło kakaowe. Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu. C- thru. Emerald. Akurat na tyle żeby popróbować 12. Tusz Manhattan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u ,mnie za:
. Syoss- odżywka natychmiastowy połysk 2-3 razy psiknięta 8. L`oreal- ekspresowa odżywka- intensywne wygładzanie
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
7. Syoss- odżywka natychmiastowy połysk 2-3 razy psiknięta 8. L`oreal- ekspresowa odżywka- intensywne wygładzanie Nowa
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jeszcze Avon- preparat do demakijaży oczu z odżywką wpadl mi w oko
![]() A wiec za Twoje Pachnąca mgiełka do ciała- morela i słonecznik Ziaja- masło kakaowe. Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu. C- thru. Emerald. Tusz Manhattan. Avon- preparat do demakijaży oczu z odżywką moge oddac wszytko co wybralas oprocz olejku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Pachnąca mgiełka do ciała- morela i słonecznik Pięknie pachnie ![]() ![]() 4. Ziaja- masło kakaowe. Użyte raz- dwa razy, praktycznie całe. Piękny zapach ![]() 9. Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu. Polecam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
2. Nabłyszczający szampon z odżywką 2w1 do każdego rodzaju włosów (750ml) Została 1/3 3. Palette- złocisty brąz. Nowa, robiłam tylko próbę alergiczną 4. Ziaja- masło kakaowe. Użyte raz- dwa razy, praktycznie całe. Piękny zapach ![]() 8. L`oreal- ekspresowa odżywka- intensywne wygładzanie Nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Olejek dorzuce za lakier essence i 2 x vollare i probke blyszczyku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety niczego dla siebie nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej. Może cos za Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu lub Avon płyn doo demakijazu?. Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Chcesz puder brazujący tak? Ja bym chciała za te kosmetyki płyn Bielendy
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Nie za duzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
6. Avon- preparat do demakijaży oczu z odżywką
Użyty raz. Dobrze sobie radzi 9. Bielenda. Awokado- oczy wrażliwe. Łagodny, 2- fazowy płyn do demakijażu oczu. Polecam Dobry też dla osób z soczewkami coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- kurcze, bardziej mi zależało na tym drugim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.