|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Witchdoctor
|
Balsamu z mocznikiem i innych
Nieaktualne
Pilnie szukam *aptecznego balsamu z mocznikiem ( np. Emolium, Iso Urea, Xerialine) (może być w próbkach) * emulsji do kąpieli Emolium (może być w próbkach) * toniku Clinique 2 albo mild * dobrego kremu pod oczy * jasnego pudru prasowanego * dobrej maski albo odżywki do włosów * kremu do stóp z mocznikiem * toniku Effaclar * próbek z atomizerem Angel i J'adore lub miniaturek tych zapachów
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2010-01-26 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Balsamu z mocznikiem i innych
Mam próbki balsamów LRP chyba po 5 sztuk w saszetkach 7 ml(link dolny z podpisu).Oprócz nich maskę do włosów Matrix Sleek Look 2 odrobinę mniejsza połowa z 500 ml,odlewkę w opakowaniu po nizoralu Fekkai Glossing cream(nabłyszczający) troszkę mniej z 40 ml powinno byc).Może coś jeszcze Cię zainteresuje?A mnie u Ciebie interesuje Nuxe do wszystkich rodzajów cer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj, z mocznikiem posiadam Xeriale - 10 i mocniejszy kaliber ( 30 lub 50 ). Jeśli jesteś w potrzebie, mogę się podzielić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Moze mleczko termoaktywne kerastase z cementem?
![]() Mam tez ok 100ml maski matrix: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...generujaca.htm iso-urea moge sie podzielic w jakims ladnym pojemniczku zastepczym jesli bardzo potrzebujesz ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-01-04 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Tommo chętnie się podzielę, teraz muszę pilnie wyjechać, przepraszam, to nagły wyjazd. Będę za około tydzień, jeśli będziesz nadal chętna - wrócimy do rozmowy. Tymczasem pomyśl jakie ilości Cię ratują. D.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie biala czekoladka, Clinique Brush on Cream Liner i miniatura Iconic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Mleczka jest polowa, iso-urea moge oddac do 150ml w sloiczku po innym balsamie
![]() Mam tez probke j'adore, ale bez atomka, robiona z sephorze, chetnie dorzuce do paczki jako gratis ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-01-06 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tomamo - głupio wyszło, mam nie najlepszy czas i dopiero pomyślałam o wizażu. Jeśli nadal jesteś zainteresowana daj mi znać, najlepiej na PW, bo nie wiem jak się sprawy potoczą i czy będę miała głowę tutaj zaglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.