![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienie zapasy.. jabluszko, milk&honey, laura vandini.
Witam,
postanowilam tez sprobowac wymienic kilka rzeczy. Mam zapasy a niedlugo sie wyprowadzam. pielegnacja kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe. polecialo do Ukryciorka laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy oraz peeling- nowe- do kamilka910 tonik oczyszczajacy under 20- nowy nie ma gliss kur nutri protect regeneracja komorek ok 1/3, widac na zdjeciu. nie ma wazelina rossmann ok 85%... baaaardzo wolno sie zuzywa ![]() makijaż: peggy sage kolor champagne nowy liner nouba fioletowy nr. 30 nowy cien nouba- poleciał do slonika puder brazujacy lancome raz uzyty- rezerwacja poleciało pomadka beYu kolor 35 rozowo-fioletowa... kolor troche jak koktajl porzeczkowy kilka razy uzyta, max 5 maseczki: dermica discovery ( peeling z ziarnami jojoba) bielenda bezinwazyjny korektor zmarszczek ( jest podwojna) AA efekt matujący (podwojna) Jeanne Piaubert ( probka 7ml delikatna maseczka hypoalergicza) brak krem pod oczy biotherm chroma lift- probka 3ml.brak shiseido serum rozswietlajace probka 7ml do kamilka delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml ![]() bardzo sie ciesze, ze tak szybko idą te wymianki ![]() ![]() Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2010-02-13 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie zapasy.. jabluszko, milk&honey, laura vandini.
Duszę oddam za DKNY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
liner nouba fioletowy nr. 30 nowy
cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy mnie interesuje ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() masz w ogole superowe rzeczy Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2010-02-06 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mnie intersuja kosmetyki Oriflame,maseczki,moze pomadka BYU jak nie jest bardzo ciemna ,moze byc serum po oczy i liftingujace ,wzamian mam inne jakbys chciala wyprobowac
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a moze u mnie cos za liner Nouby i/lub DKNY?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe.
Dam się za nie pokroić. Masz jakieś wish kosmetyczne? Będę przetrząsać swoje zapasy, ale co byś chciała?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Avene - Cream Very High Protection 50 +, nie używany - kupiony na wakacje w Hiszpanii,ale sie nie przydal zupelnie.
zamienilabys sie za liner? co do dkny to poki lilmary nie da odpowiedzi nie chcę nic za nią szukać ![]() mnie intersuja kosmetyki Oriflame,maseczki,moze pomadka BYU jak nie jest bardzo ciemna ,moze byc serum po oczy i liftingujace ,wzamian mam inne jakbys chciala wyprobowac a mnie : 11,Korektor najnowszy loreala TOUCHE MAGIQUEnr 03 dla naturalnej i sredniej karnacji z pedzelkiem uzyty kilka razy minimalnie punktowo okolo 7 razy ![]() liner nouba fioletowy nr. 30 nowy cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy interesują mnie Twoje tusze, zwłaszcza Chanel ![]() Duszę oddam za DKNY Zapraszam do siebie Kochana a mi sie u c Ciebie widzi galaretka do lokow. Moze masz jeszcze jakies fajne kosmetyki do lokow? ![]() kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe. Dam się za nie pokroić. Masz jakieś wish kosmetyczne? Będę przetrząsać swoje zapasy, ale co byś chciała?! hehe ![]() moje wishe to mademoiselle, borghese fango, jakies fajne specyfiki do biustu ... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie mam niestety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
cos za delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml i liner nouba fioletowy nr. 30 nowy
![]() Edytowane przez 2080c943818d32225d1c778444416ddc1155cbfe_673bd519c7f26 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za milk&honey (głównie płyn do kąpieli), cień nouby i ew. dkny?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe.
laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy oraz peeling- nowe gliss kur nutri protect regeneracja komorek ok 1/3, widac na zdjeciu coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może w moich obu watkach znajdzesz coś za perfumy DKNY?Mam min profesjonalne odzywki do włosów Matrix i odlewkę Fekkai a poza wątkiem z Joanny i Schwarzkopf paste modelującą i nowość wax do modelowania włosów(obie z malutkim ubytkiem).
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-07 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za DKNY?
Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml Zapraszam do wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za kosmetyki oriflame??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze u mnie znajdziesz cos za te rzeczy? czego glownie szukasz na wymiane? Pozdrawiam ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tonik oczyszczajacy under 20- nowy
liner nouba fioletowy nr. 30 nowy AA efekt matujący (podwojna) Jeanne Piaubert ( probka 7ml delikatna maseczka hypoalergicza) dkny cos u mnie '
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za glis kura>?
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ukryciorku
![]() ![]() ![]() ![]() delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml zarezerwowane wstepnie dla kamila901 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy peggy sage kolor champagne nowy cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy shiseido serum rozswietlajace probka 7ml dermica discovery ( peeling z ziarnami jojoba) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.