|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wymienie zapasy.. jabluszko, milk&honey, laura vandini.
Witam,
postanowilam tez sprobowac wymienic kilka rzeczy. Mam zapasy a niedlugo sie wyprowadzam. pielegnacja kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe. polecialo do Ukryciorka laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy oraz peeling- nowe- do kamilka910 tonik oczyszczajacy under 20- nowy nie ma gliss kur nutri protect regeneracja komorek ok 1/3, widac na zdjeciu. nie ma wazelina rossmann ok 85%... baaaardzo wolno sie zuzywa ![]() makijaż: peggy sage kolor champagne nowy liner nouba fioletowy nr. 30 nowy cien nouba- poleciał do slonika puder brazujacy lancome raz uzyty- rezerwacja poleciało pomadka beYu kolor 35 rozowo-fioletowa... kolor troche jak koktajl porzeczkowy kilka razy uzyta, max 5 maseczki: dermica discovery ( peeling z ziarnami jojoba) bielenda bezinwazyjny korektor zmarszczek ( jest podwojna) AA efekt matujący (podwojna) Jeanne Piaubert ( probka 7ml delikatna maseczka hypoalergicza) brak krem pod oczy biotherm chroma lift- probka 3ml.brak shiseido serum rozswietlajace probka 7ml do kamilka delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml poszlo do kamilka901bardzo sie ciesze, ze tak szybko idą te wymianki Bardzo dziekuje za takie zainteresowanie
Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2010-02-13 o 15:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienie zapasy.. jabluszko, milk&honey, laura vandini.
Duszę oddam za DKNY
Zapraszam do siebie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
liner nouba fioletowy nr. 30 nowy
cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy mnie interesuje
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() masz w ogole superowe rzeczy Edytowane przez gosia_czarna Czas edycji: 2010-02-06 o 23:43 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
mnie intersuja kosmetyki Oriflame,maseczki,moze pomadka BYU jak nie jest bardzo ciemna ,moze byc serum po oczy i liftingujace ,wzamian mam inne jakbys chciala wyprobowac
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a moze u mnie cos za liner Nouby i/lub DKNY?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe.
Dam się za nie pokroić. Masz jakieś wish kosmetyczne? Będę przetrząsać swoje zapasy, ale co byś chciała?! |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Avene - Cream Very High Protection 50 +, nie używany - kupiony na wakacje w Hiszpanii,ale sie nie przydal zupelnie.
zamienilabys sie za liner? co do dkny to poki lilmary nie da odpowiedzi nie chcę nic za nią szukać mnie intersuja kosmetyki Oriflame,maseczki,moze pomadka BYU jak nie jest bardzo ciemna ,moze byc serum po oczy i liftingujace ,wzamian mam inne jakbys chciala wyprobowac a mnie : 11,Korektor najnowszy loreala TOUCHE MAGIQUEnr 03 dla naturalnej i sredniej karnacji z pedzelkiem uzyty kilka razy minimalnie punktowo okolo 7 razy ![]() liner nouba fioletowy nr. 30 nowy cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy interesują mnie Twoje tusze, zwłaszcza Chanel Duszę oddam za DKNY Zapraszam do siebie Kochana a mi sie u c Ciebie widzi galaretka do lokow. Moze masz jeszcze jakies fajne kosmetyki do lokow? ![]() kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe. Dam się za nie pokroić. Masz jakieś wish kosmetyczne? Będę przetrząsać swoje zapasy, ale co byś chciała?! hehe Kochana jestes. moje wishe to mademoiselle, borghese fango, jakies fajne specyfiki do biustu ... marzenia ) Twojego watku wymiankowego nie znalazlam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam niestety
Miałam mnóstwo, ale wszystko poleciało w świat Galaretkę chętnie oddam, może coś byś dobrała do niej ? : ) Po za wątkiem mam jeszcze sporo nowej kolorówki The Color Institute, w poprzednim wątku są zdjęcia i opisy
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
cos za delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml i liner nouba fioletowy nr. 30 nowy
? Edytowane przez 2080c943818d32225d1c778444416ddc1155cbfe_673bd519c7f26 Czas edycji: 2010-02-07 o 00:43 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za milk&honey (głównie płyn do kąpieli), cień nouby i ew. dkny?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa nowe.
laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy oraz peeling- nowe gliss kur nutri protect regeneracja komorek ok 1/3, widac na zdjeciu coś u mnie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Może w moich obu watkach znajdzesz coś za perfumy DKNY?Mam min profesjonalne odzywki do włosów Matrix i odlewkę Fekkai a poza wątkiem z Joanny i Schwarzkopf paste modelującą i nowość wax do modelowania włosów(obie z malutkim ubytkiem).
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-07 o 09:07 |
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za DKNY?
Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 Odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml i mydelko) sa delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml Zapraszam do wątków
|
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za kosmetyki oriflame??
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moze u mnie znajdziesz cos za te rzeczy? czego glownie szukasz na wymiane? Pozdrawiam ![]() Si |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tonik oczyszczajacy under 20- nowy
liner nouba fioletowy nr. 30 nowy AA efekt matujący (podwojna) Jeanne Piaubert ( probka 7ml delikatna maseczka hypoalergicza) dkny cos u mnie '
|
|
#24 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
cos za glis kura>?
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ukryciorku
Myślę, ze sie dogadamy.... zamiast fango chetnie przygarme ziaje pro z zielona glinką, podobnie jak jakas gabinetowke bielendy poczytam o tych specyfikach..![]() delicious fresh blosoom troche ponad polowa z 100ml zarezerwowane wstepnie dla kamila901
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A co ze mną ??
Daj znać..mi też zalezy |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
kosmetyki oriflame (krem do ciala 250 ml, plyn do kapieli 300 ml laura vandini balsam wygladzajacy i rozswietlajacy peggy sage kolor champagne nowy cien nouba rozowy z brokatem nr 608 nowy shiseido serum rozswietlajace probka 7ml dermica discovery ( peeling z ziarnami jojoba) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Zapraszam do siebie