|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() oszust z czata HELP !
Witajcie,
czy może któraś z Was słyszał o sprawie oszusta z czata? Dowiedziałam się od koleżanki, że było głośno o tym na jakimś forum, ale ona nie może znaleźć linka, a to jest bardzo ważne! Przechodzę do setna sprawy: oszust, a raczej oszustka ma na imię Mirosława, ale podaje się za Mariusza. Urodziła się kobietą, ale nie akceptuje własnej płci i teraz kłamiąc, że umiera na raka i potrzebuje na drogie leki wyłudza pieniądze za które robi sobie operacje plastyczne, by upodobnić się do faceta. Musi już nieźle wyglądać, bo spotyka się ze swoimi ofiarami i one niczego nie podejrzewają.. ![]() APELUJĘ DO SZYSTKICH KOBIET, JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS ZOSTAŁA NABRANA LUB CZYTAŁA FORUM NA KTÓRYM BYŁA MOWA O TYM OSZUŚCIE TO WKLEJCIE LINKA DO NIEGO !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: oszust z czata HELP !
i co one wpłacają pieniądze osobie ktora przedstawia sie ze ma pare mieszkań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17606946]i co one wpłacają pieniądze osobie ktora przedstawia sie ze ma pare mieszkań
![]() No nie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17606946]i co one wpłacają pieniądze osobie ktora przedstawia sie ze ma pare mieszkań
![]() no wałśnie też mie to dziwi ;> no, ale on chyba później wszystko odkręca, że ta fura którą po nie przyjchał to była pożyczona od kumple itp i przyznaje się do tego, że jest biedny jak mysz kościelna, a one zakochane po uszy wybaczają kłamstwa. a, że ten typ gustuje w zamożnych nieszczęśliwych mężatkach, więc jego miliony nie są im potrzebne.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
tragedia. ludzie są strasznie naiwni. ma kilka mieszkań? po co?! niech sprzeda któreś, to będzie mieć na leki. proste i logiczne.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mi też jest w to ciężko uwieżyć, ale coś w tym jest. tego forum na kórym była mowa o tej sprawie nie mogę znaleźć :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czytałam o tym tydzień temu na onecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tez gdzies o tym czytałam, ale nie moge sobie przypomniec gdzie. Jak świat długi i szeroki, oszusci sie zdarzali i beda zdarzac. A i znajda sie osoby którym łatwiej zamydlic oczy i beda sie dawaly nabierac na takie numery
![]()
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
hehe.. gorzej. agent Tomasz zapewne ma w spodniach to co powinien mieć prawdziwy facet z krwi i kości
![]() ale nie powiem ta transseksualna kobieta ma łeb do interesów ![]() Edytowane przez ilonesse Czas edycji: 2010-03-03 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Też to czytałam...
ale jeśli wyszło to spod klawiatury onetu, to sama nie wiem co mam o tym myśleć ![]() Link do artykułu: http://partnerstwo.onet.pl/1599130,4...c,artykul.html Edytowane przez Kasiarzynek Czas edycji: 2010-03-03 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
jeju jak można się nabrać na to że ktoś kto potrzebuje pomocy w walce z rakiem będzie jej szukał akurat na czacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziękuję Kasiarzynek za link ![]() Edytowane przez ilonesse Czas edycji: 2010-03-03 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Po babci?? Moja babcia jedynie kupiła za ogromne pieniądze od jakichś handlarzy mini czajnik bezprzewodowy i mini mikser
![]() A wracając do tematu to zastanawiam się, czy coś takiego wogóle miało miejsce. Jeśli tak, to chylę czoła naiwności kobiet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Ależ proszę bardzo
![]() Mnie tylko zastanawia ile w tym (chodzi o artykuł) jest prawdy. O ile jeszcze mój mały rozumek pojmie że jedna, góra dwie osoby może dadzą się nabrać, ale żeby brnąć w ten teatrzyk tyle czasu i do tego stopnia? ![]() Naprawdę trudno jest mi pojąć jak można być tak naiwnym, a nawet jeśli to jak bezgranicznie ufnym żeby oddawać pieniądze zupełnie komuś obcemu. Jeśli ten artykuł nie został wymyślony na potrzeby serwisu (a nawet jeśli nie niewymyślony to mocno podkoloryzowany) to zwątpiłam. Edytowane przez Kasiarzynek Czas edycji: 2010-03-03 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz przyszła do niej jakaś babka i poprosiła o szklanke wody no to babcia poszła do kuchni po tą szklanke wody - przychodzi do drzwi z wodą, a baby nie ma, portwela który stał na widoku na szawce też. Weszła sobie babka i zwineła to co chciała najwidoczniej. I tak dobrze że jej nie ogłuszuła czy coś i nie obrabowała całego mieszkania. Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-03-03 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale artykułowe kobiety, prawdopodobnie młode, wykształcone, wygląda na to, że też nie takie głupie, a jednak... Chociaż nadal nie wiem czy wierzyć w całe zajście, tak jak Kasiarzynek. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat: Komentarz pod tekstem "~Krystyna z Wadowic 19 lut, 18:34 Jestem z Wadowic. Moja znajoma kilka lat temu poznała przez internet super faceta. Trochę korespondowali, potem on przyjechał do niej. Na pierwszym spotkaniu zamordował ją. Znajoma była w granicach 50-tki, mieszkała tylko z matką, zamężna nigdy nie była - nawet nie ciągnęło jej zbytnio żeby kogoś mieć. Raz się zdecydowała i od razu tak nie udanie. Mordercę zatrzymała policja w Katowicach. Umówił się na spotkanie z policjantką, spotkanie było zabezpieczone przez policję. Bandyta chciał zamordować kolejną kobietę, ale tu miał pecha. Piszę to po to, żeby przestrzec ewentualne chętne do poznawania przez internet super facetów. " O rany... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
przyczytałam ten artykuł o tej oszustce -
![]() naprawde te dziewczny takie naiwne???? ![]() coś tu jest mocno naciągane w tym artykule; uśmiałam się jak nigdy ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-03-04 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Jezeli to wszystko prawda - to tylko potwierdzenie powiedzenia - glupich nie trzeba siać sami się rodzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
jakoś nie mogę w to uwierzyć
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.