Wymienię The Body Shop, John Frieda i inne - zapraszam - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 15:32   #1
SimplyDivine
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

The Body Shop, John Frieda i inne - zapraszam

...WYSYLKA DO UK...

Dokladka z 31 marca

1. Boots Original Beauty Formula - Patchouli & Lavender Body Cream - 200ml, nowy w pudlku, w szklanym sloju

6. La Roche Posay Rosaliac Micellar Make-up Remover Gel - pozostalo ponad 3/4 z 200ml - jak na zdjeciu. Zel micelarny z pompka

Mam do wymiany troche kosmetykow zarowno do makijazu jak i pielegnacyjnych. Z niektorymi pozegnam sie latwo, w przypadku pozostalych trzeba bedzie kusic. Wish listy jako takiej nie mam, ale interesuja mnie podklady i pudry (bardzo jasne!), lakiery do paznokci, kolorowka mniej bo przestawiam sie na wysokopolkowa Zapraszam serdecznie

3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream - intensywnie nawilzajacy krem do twarzy z witamina E na noc, zuzycia praktycznie brak - uzylam raz przez przypadek bo jest to moj krem zapasowy a mam jeszcze poprzednie opakowanie, jest plastikowa zatyczka ochronna

4. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.

5. Guerlain Rouge G de Guerlain - testerowa paletka 4 szminek - 2 x Rouge G (kryjaca, matowa) i 2 x Rouge G Le Brilliant (polprzezroczysta, blyszczaca) z pedzelkiem. Nieuzywana. Kolory to Galia 03, Grenade 65, Beatrix B60, Bianca B21

6. LaSource Hand Therapy Crabtree & Evelyn - intensywnie nawilzajacy krem do rak o swiezym zapachu, z 50ml pozostalo okolo 45ml.
http://www.crabtree-evelyn.co.uk/eng..._cream?3144501

7. Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - Agyness - fiolet z shimmerem. Uzyte raz na pomalowanie pojedynczego paznokcia do swatchy

8. Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 - zielona baza pod podklad redukujaca zaczerwienienia. Tubka 40 ml, zuzycie okolo 10%-15%

11. Lush Dreamtime Bath Melt - olejek do kapieli w kostce. Nieuzywany, ale moze zniknac z wymianki
http://lush.co.uk/index.php?page=sho...mart&Itemid=80

13. Garnier Ambre Solaire Clear Protect SPF30 - olejek do opalania w sprayu, nieuzywany.

14. Pantene Pro-V Ice Shine Serum - zuzycie najwyzej 5ml z 50ml opakowania

15. Clairol nice'n easy ColourSeal Gloss - odzywka dolaczona do farby do wlosow, dla brunetek, nieuzywana 57ml

19. Revlon Matte Single Eyeshadow - pojedynczy matowy cien, z kolekcji wiosna 2009, odcien 007 Riviera Blue - granat. Uzyty raz, jest pacynka.

20. Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation SPF15 - podklad w plynie, odcien 010 Ivory, zuzycie okolo 25% z 30ml

Wymienione:
1. The Body Shop Nature's Minerals SPF 25, odcien 02 - mineralny podklad sypki z filtrem przeciwslonecznym, zuzycie znikome (na zdjeciu sitko zdjete by ukazac kolor) - Estella
9. Clinique All About Eyes - miniatura kremu pod oczy, pozostalo 3/4 z 7ml sloiczka - Estella
21. Korres Cherry Oil Lipgloss with Vitamin E and C - blyszczyk z olejkiem z wisni i witaminami, zloto - bezowy z mnostwem drobinek - 32 Beige Pink, 6 ml, uzyty dwukrotnie - Estella
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P199107
22. Everyday Minerals Intensive Base - podlad mineralny intensywnie kryjacy, odcien Medium Beige Neutral, 5.5 g, nieuzywany, ale folia ochronna sciagnieta - Estella
7. Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - kolory Pixie - kremowy, ciemnozielony - Nola_
18. Urban Decay Eyeshadow Palette - paleta 4 cieni UD, Oil Slick - czern z drobinkami srebrnymi, Stray Dog - zimny braz, metaliczny, Midnight Cowboy - metaliczny bez z drobinkami, Flipside - metaliczny turkus/zielen. Jest pedzelek i lusterko, paletka zamykana magnetycznie. Uzyta 2 lub 3 razy - Nola_
16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10% - noseknosek
2. Clinique Blended Face Powder - 08 Transparency Neutral - 35g - pozostalo ponad 3/4 opakowania (go kreski nad napisem Clinique) - anarchia25
4. Bourjois Delice de Poudre - 53 biala czekolada, rozswietlacz do twarzu, zuzycie widoczne na zdjeciu (okolo 5%) - anarchia25
2. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream - krem do twarzy z witamina E na dzien, zuzycie okolo 1/4 (kremy nie sa napelniane do brzegu) - anarchia25
Lancome Fever Gloss 206 Precious Beige - telepath
17. John Frieda Brilliant Brunette Luminous Colour Glaze - 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20% - Gothic_Daisy
12. RoC Anti-Stretch Marks Moisturising Care - krem w 'puszce' z pompka przeciw rozstepom, uzyty raz - Gothic_Daisy
5. Elizabeth Arden Bronzing Shimmer Powder - Deep - bronzer paskowany w 4 odcieniach, zimne kolory, malenkie drobinki, zuzycie znikome (do 5%)
10. Lush Bubblegum Lip Scrub - cukrowy peeling do ust o smaku i zapachu gumy balonowej. Zuzycie znikome, widoczne na zdjeciu
http://lush.co.uk/index.php?page=sho...ategory_id=499

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-04-25 o 18:02
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 15:46   #2
chrum
Rozeznanie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
Dot.: The Body Shop, John Frieda i inne - zapraszam

Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - ciemnozielony i Agyness - fiolet z shimmerem
Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15
cos u mnie?
Stary 2010-03-20, 15:54   #3
7medeis
Zakorzenienie

Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.

hej, znajdziesz coś za:

20. Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation SPF15
- podklad w plynie, odcien 010 Ivory, zuzycie okolo 25% z 30ml
19. Revlon Matte Single Eyeshadow - pojedynczy matowy cien, z kolekcji wiosna 2009, odcien 007 Riviera Blue - granat. Uzyty raz, jest pacynka.
10. Lush Bubblegum Lip Scrub - cukrowy peeling do ust o smaku i zapachu gumy balonowej. Zuzycie znikome, widoczne na zdjeciu

?

kosmetyki

M-perfumy
D-perfum
C- perfumom
B-perfumy
N-perfumami
M-perfumach
W-perfumy
7medeis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 15:56   #4
Estella
Zakorzenienie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość

1. The Body Shop Nature's Minerals SPF 25, odcien 02 - mineralny podklad sypki z filtrem przeciwslonecznym, zuzycie znikome (na zdjeciu sitko zdjete by ukazac kolor)

7. Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate -ciemnozielony

9. Clinique All About Eyes - miniatura kremu pod oczy, pozostalo 3/4 z 7ml sloiczka

21. Korres Cherry Oil Lipgloss with Vitamin E and C - blyszczyk z olejkiem z wisni i witaminami, zloto - bezowy z mnostwem drobinek - 32 Beige Pink, 6 ml, uzyty dwukrotnie
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P199107

22. Everyday Minerals Intensive Base - podlad mineralny intensywnie kryjacy, odcien Medium Beige Neutral, 5.5 g, nieuzywany, ale folia ochronna sciagnieta
Coś u mnie?

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 15:56   #5
Nola_
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.

Może coś u mnie za paletkę UD i lakier Asos Pixie?
Stary 2010-03-20, 16:07   #6
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chrum Pokaż wiadomość
Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - ciemnozielony i Agyness - fiolet z shimmerem
Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15
cos u mnie?

Podklad CK mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez 7medeis Pokaż wiadomość
hej, znajdziesz coś za:

20. Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation SPF15
- podklad w plynie, odcien 010 Ivory, zuzycie okolo 25% z 30ml

?
Niestety nic

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Coś u mnie?
Pedzelki mi sie podobaja

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Może coś u mnie za paletkę UD i lakier Asos Pixie?
Podoba mi sie lakier Diora i Opi

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-03-20 o 16:53
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 16:24   #7
alphala
Zadomowienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

interesuje mnie Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.

5. Guerlain Rouge G de Guerlain - testerowa paletka 4 szminek - 2 x Rouge G (kryjaca, matowa) i 2 x Rouge G Le Brilliant (polprzezroczysta, blyszczaca) z pedzelkiem. Nieuzywana. Kolory to Galia 03, Grenade 65, Beatrix B60, Bianca B21
alphala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 16:26   #8
XNyaaX
Zakorzenienie

Przekupka: 52 pkt / 100% pozyt.
GG do XNyaaX

cos za pomadki guerlain, baze kliniczka i puder the body shop?

takie tam szmatki.. ;-)

Czekam na mojego bombaza!!
XNyaaX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 16:30   #9
ukrycior
Zakorzenienie

Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.

16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10%

17. John Frieda Brilliant Brunette Luminous Colour Glaze
- 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20%

coś u mnei za nie wyszperasz?
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 16:36   #10
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alphala Pokaż wiadomość
interesuje mnie Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.

Niestety nic

Cytat:
Napisane przez XNyaaX Pokaż wiadomość
cos za pomadki guerlain, baze kliniczka i puder the body shop?
Niestety nic (zarowno stopy jak i cialo mam wieksze )

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10%

- 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20%

coś u mnei za nie wyszperasz?
Niestety nic
Stary 2010-03-20, 16:43   #11
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi sie lakier Diora i Opi
Kurczę, tylko, że lakier Diora prawdopodobnie (choć nie na pewno) jest na wylocie Może dobierzesz coś jeszcze? Ewentualnie czym Cię kusić spoza wątku?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 16:56   #12
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, tylko, że lakier Diora prawdopodobnie (choć nie na pewno) jest na wylocie Może dobierzesz coś jeszcze? Ewentualnie czym Cię kusić spoza wątku?
Dopiero Twoja odpowiedz mi uzmyslowila, ze pomieszalam cytaty

A jakies pojedyncze cienie moze masz? Albo inne lakiery? Podoba mi sie Twoja paletka Guerlain, ale to musialabys sobie cos jeszcze dobrac z watku, albo napisac czym kusic. Mam jeszcze lakiery Nails Inc w roznych kolorach
Stary 2010-03-20, 16:59   #13
kmb1
Zakorzenienie

Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.

22. Everyday Minerals Intensive Base - podlad mineralny intensywnie kryjacy, odcien Medium Beige Neutral, 5.5 g, nieuzywany, ale folia ochronna sciagnieta
coś u mnie? Ewentualnie odsypkę 1 g

WYMIANA

WISHLISTA

jest : 75kg ---razem z Ewą Chodakowską--- będzie : 55kg
kmb1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 17:05   #14
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero Twoja odpowiedz mi uzmyslowila, ze pomieszalam cytaty

A jakies pojedyncze cienie moze masz? Albo inne lakiery? Podoba mi sie Twoja paletka Guerlain, ale to musialabys sobie cos jeszcze dobrac z watku, albo napisac czym kusic. Mam jeszcze lakiery Nails Inc w roznych kolorach
A no mam - jeśli chodzi o cienie, to głównie mineralne, nie wiem, czy takie Cię interesują? Mam Everyday Minerals, Lumiere. Z niemineralnych np. fiolet Anny Sui, pojedynczy cień w ślicznym pudełeczku. A lakierów pod dostatkiem - Urban Purple Rimmel, Velvet Rose Rimmel, limitowanki Essence z kolekcji Moonlight, Eveline Mellow, Poppy i Crocus - z dwóch zdjęć w załączniku właściwie do oddania wszystkie oprócz turkusowego.

Cienie Guerlain jednak wolałabym oddać za jedną, bardziej wartościową rzecz
Stary 2010-03-20, 17:16   #15
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kmb1 Pokaż wiadomość
coś u mnie? Ewentualnie odsypkę 1 g
Niestety nic

Cytat:
A no mam - jeśli chodzi o cienie, to głównie mineralne, nie wiem, czy takie Cię interesują? Mam Everyday Minerals, Lumiere. Z niemineralnych np. fiolet Anny Sui, pojedynczy cień w ślicznym pudełeczku. A lakierów pod dostatkiem - Urban Purple Rimmel, Velvet Rose Rimmel, limitowanki Essence z kolekcji Moonlight, Eveline Mellow, Poppy i Crocus - z dwóch zdjęć w załączniku właściwie do oddania wszystkie oprócz turkusowego.

Cienie Guerlain jednak wolałabym oddać za jedną, bardziej wartościową rzecz
Co do Guerlain to rozumiem

Moglabys zrobic zdjecie tego cienia Anny Sui? Bo sypkimi to ja sie nie umiem poslugiwac ;/ Chetnie wymienie paletke UD na lakier OPI Co do lakierow ASOS to chcialabym poczekac na odpowiedz chrum
Stary 2010-03-20, 17:35   #16
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Guerlain to rozumiem

Moglabys zrobic zdjecie tego cienia Anny Sui? Bo sypkimi to ja sie nie umiem poslugiwac ;/ Chetnie wymienie paletke UD na lakier OPI Co do lakierow ASOS to chcialabym poczekac na odpowiedz chrum
Wklejam zdjęcia - w sztucznym oświetleniu ciężko oddać kolor, zdjęcie z lampą jest mocno prześwietlone, w rzeczywistości kolor jest intensywniejszy. Zdjęcie bez lampy też nie oddaje dobrze koloru. To taki przydymiony fiolet, z lekkimi drobinkami. Jak widać, zużycie prawie żadne. Cień ma dwa poziomy - pierwszy to sam cień, a drugi to schowek na pacynkę
Przypomnialo mi się jeszcze, że mam wysuszacz Nail Tek z zakraplaczem, zużycie jak na zdjęciu - może akurat Ci się spodoba

Wymianka OPI za UD mi odpowiada, ale tamten lakier też chętnie przygarnę, jeśli się uda
Stary 2010-03-20, 17:43   #17
SimplyDivine
Zakorzenienie

W takim razie zaklepie Ci UD za Opi a jesli nie dojdzie do wymianki z chrum to oddam rowniez lakier Pixie za ten wysuszacz Czy taki uklad by Ci odpowiadal?

Cytat:
Wklejam zdjęcia - w sztucznym oświetleniu ciężko oddać kolor, zdjęcie z lampą jest mocno prześwietlone, w rzeczywistości kolor jest intensywniejszy. Zdjęcie bez lampy też nie oddaje dobrze koloru. To taki przydymiony fiolet, z lekkimi drobinkami. Jak widać, zużycie prawie żadne. Cień ma dwa poziomy - pierwszy to sam cień, a drugi to schowek na pacynkę
Przypomnialo mi się jeszcze, że mam wysuszacz Nail Tek z zakraplaczem, zużycie jak na zdjęciu - może akurat Ci się spodoba

Wymianka OPI za UD mi odpowiada, ale tamten lakier też chętnie przygarnę, jeśli się uda
Stary 2010-03-20, 17:44   #18
Nola_
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie zaklepie Ci UD za Opi a jesli nie dojdzie do wymianki z chrum to oddam rowniez lakier Pixie za ten wysuszacz Czy taki uklad by Ci odpowiadal?
Super, pasuje W takim razie czekam na decyzję
Stary 2010-03-20, 17:56   #19
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Witaj,

coś u mnie za:

Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany
Zapraszam

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-20, 17:59   #20
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Może coś u mnie w zamian za

Stary 2010-03-20, 18:18   #21
reflection
Rozeznanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za bazę clinique i lakier zielony?

odpisuj proszę u mnie

oraz nowe skórzane sandałki 37
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749824

Edytowane przez reflection
Czas edycji: 2010-03-20 o 18:24
reflection jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 18:30   #22
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
Witaj,

coś u mnie za:

Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany
Zapraszam
Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Może coś u mnie w zamian za

Cytat:
Napisane przez reflection Pokaż wiadomość
coś u mnie za bazę clinique i lakier zielony?
Niestety nic nie znalazlam dziewczyny
Stary 2010-03-20, 19:37   #23
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.

Witaj Interesują mnie :
. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.
18. Urban Decay Eyeshadow Palette - paleta 4 cieni UD, Oil Slick
Revlon cień

Zapraszm , zajrzyj
tompola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 19:54   #24
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
Witaj Interesują mnie :
. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.
18. Urban Decay Eyeshadow Palette - paleta 4 cieni UD, Oil Slick
Revlon cień

Zapraszm , zajrzyj
Podoba mi sie puder bambusowy z BU i finishing dust z EDM, ale moja paleta UD jest zarezerwowana i to tylko kwestia czasu kiedy poleci
Stary 2010-03-20, 19:58   #25
tompola
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 99% pozyt.

Puder bambusowy z BU i finishing dust z EDM- są do wzięcia..tylko .szkoda,ze nic więcej nie iwdzisz i ..szkoda, że paletka poleci ;( Najbardziej mi zależało..Nie masz innej , równie ładnej?
tompola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 20:06   #26
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tompola Pokaż wiadomość
Puder bambusowy z BU i finishing dust z EDM- są do wzięcia..tylko .szkoda,ze nic więcej nie iwdzisz i ..szkoda, że paletka poleci ;( Najbardziej mi zależało..Nie masz innej , równie ładnej?
Mam dwie Inglota ale w ciemnych fioletach, czerni, srebrze, brazie i granacie - a nie takie wakacyjne jak UD

Woohooo wlasnie sie 'Rozeznalam'
Stary 2010-03-20, 21:46   #27
Ceith
korzonek

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za:
2. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream
3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream
4. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E
8. Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 -
9. Clinique All About Eyes - miniatura kremu pod oczy, pozostalo 3/4 z 7ml sloiczka
10. Lush Bubblegum Lip Scrub

Edytowane przez Ceith
Czas edycji: 2010-03-20 o 21:48
Ceith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 21:57   #28
ungia
Zadomowienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

Czy znalazłabyś coś u mnie za:
12. RoC Anti-Stretch Marks Moisturising Care - krem w 'puszce' z pompka przeciw rozstepom, uzyty raz

ungia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 22:36   #29
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Coś u mnie za:
2. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream
3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream
4. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E
8. Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 -
10. Lush Bubblegum Lip Scrub
Niestety nic nie znalazlam

Cytat:
Napisane przez ungia Pokaż wiadomość
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
12. RoC Anti-Stretch Marks Moisturising Care - krem w 'puszce' z pompka przeciw rozstepom, uzyty raz
Mleczko do ciala LRP mnie zainteresowalo
Stary 2010-03-20, 23:11   #30
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.

Witaj
interesuja mnie podkłady mineralne EDM i Body Shop, znajdziesz coś w zamian ?

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości