![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
The Body Shop, John Frieda i inne - zapraszam...WYSYLKA DO UK... Dokladka z 31 marca 1. Boots Original Beauty Formula - Patchouli & Lavender Body Cream - 200ml, nowy w pudlku, w szklanym sloju 6. La Roche Posay Rosaliac Micellar Make-up Remover Gel - pozostalo ponad 3/4 z 200ml - jak na zdjeciu. Zel micelarny z pompka Mam do wymiany troche kosmetykow zarowno do makijazu jak i pielegnacyjnych. Z niektorymi pozegnam sie latwo, w przypadku pozostalych trzeba bedzie kusic. Wish listy jako takiej nie mam, ale interesuja mnie podklady i pudry (bardzo jasne!), lakiery do paznokci, kolorowka mniej bo przestawiam sie na wysokopolkowa ![]() ![]() 3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream - intensywnie nawilzajacy krem do twarzy z witamina E na noc, zuzycia praktycznie brak - uzylam raz przez przypadek bo jest to moj krem zapasowy a mam jeszcze poprzednie opakowanie, jest plastikowa zatyczka ochronna 4. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany. 5. Guerlain Rouge G de Guerlain - testerowa paletka 4 szminek - 2 x Rouge G (kryjaca, matowa) i 2 x Rouge G Le Brilliant (polprzezroczysta, blyszczaca) z pedzelkiem. Nieuzywana. Kolory to Galia 03, Grenade 65, Beatrix B60, Bianca B21 6. LaSource Hand Therapy Crabtree & Evelyn - intensywnie nawilzajacy krem do rak o swiezym zapachu, z 50ml pozostalo okolo 45ml. http://www.crabtree-evelyn.co.uk/eng..._cream?3144501 7. Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - Agyness - fiolet z shimmerem. Uzyte raz na pomalowanie pojedynczego paznokcia do swatchy 8. Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 - zielona baza pod podklad redukujaca zaczerwienienia. Tubka 40 ml, zuzycie okolo 10%-15% 11. Lush Dreamtime Bath Melt - olejek do kapieli w kostce. Nieuzywany, ale moze zniknac z wymianki ![]() http://lush.co.uk/index.php?page=sho...mart&Itemid=80 13. Garnier Ambre Solaire Clear Protect SPF30 - olejek do opalania w sprayu, nieuzywany. 14. Pantene Pro-V Ice Shine Serum - zuzycie najwyzej 5ml z 50ml opakowania 15. Clairol nice'n easy ColourSeal Gloss - odzywka dolaczona do farby do wlosow, dla brunetek, nieuzywana 57ml 19. Revlon Matte Single Eyeshadow - pojedynczy matowy cien, z kolekcji wiosna 2009, odcien 007 Riviera Blue - granat. Uzyty raz, jest pacynka. 20. Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation SPF15 - podklad w plynie, odcien 010 Ivory, zuzycie okolo 25% z 30ml Wymienione: 1. The Body Shop Nature's Minerals SPF 25, odcien 02 - mineralny podklad sypki z filtrem przeciwslonecznym, zuzycie znikome (na zdjeciu sitko zdjete by ukazac kolor) - Estella 9. Clinique All About Eyes - miniatura kremu pod oczy, pozostalo 3/4 z 7ml sloiczka - Estella 21. Korres Cherry Oil Lipgloss with Vitamin E and C - blyszczyk z olejkiem z wisni ![]() http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P199107 22. Everyday Minerals Intensive Base - podlad mineralny intensywnie kryjacy, odcien Medium Beige Neutral, 5.5 g, nieuzywany, ale folia ochronna sciagnieta - Estella 7. Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - kolory Pixie - kremowy, ciemnozielony - Nola_ 18. Urban Decay Eyeshadow Palette - paleta 4 cieni UD, Oil Slick - czern z drobinkami srebrnymi, Stray Dog - zimny braz, metaliczny, Midnight Cowboy - metaliczny bez z drobinkami, Flipside - metaliczny turkus/zielen. Jest pedzelek i lusterko, paletka zamykana magnetycznie. Uzyta 2 lub 3 razy - Nola_ 16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10% - noseknosek 2. Clinique Blended Face Powder - 08 Transparency Neutral - 35g - pozostalo ponad 3/4 opakowania (go kreski nad napisem Clinique) - anarchia25
4. Bourjois Delice de Poudre - 53 biala czekolada, rozswietlacz do twarzu, zuzycie widoczne na zdjeciu (okolo 5%) - anarchia25 2. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream - krem do twarzy z witamina E na dzien, zuzycie okolo 1/4 (kremy nie sa napelniane do brzegu) - anarchia25 Lancome Fever Gloss 206 Precious Beige - telepath 17. John Frieda Brilliant Brunette Luminous Colour Glaze - 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20% - Gothic_Daisy 12. RoC Anti-Stretch Marks Moisturising Care - krem w 'puszce' z pompka przeciw rozstepom, uzyty raz - Gothic_Daisy 5. Elizabeth Arden Bronzing Shimmer Powder - Deep - bronzer paskowany w 4 odcieniach, zimne kolory, malenkie drobinki, zuzycie znikome (do 5%) 10. Lush Bubblegum Lip Scrub - cukrowy peeling do ust o smaku i zapachu gumy balonowej. Zuzycie znikome, widoczne na zdjeciu http://lush.co.uk/index.php?page=sho...ategory_id=499
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-04-25 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: The Body Shop, John Frieda i inne - zapraszam
Lakier do paznokci ASOS Paint by Ciate - ciemnozielony i Agyness - fiolet z shimmerem
Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś za:
20. Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation SPF15 - podklad w plynie, odcien 010 Ivory, zuzycie okolo 25% z 30ml 19. Revlon Matte Single Eyeshadow - pojedynczy matowy cien, z kolekcji wiosna 2009, odcien 007 Riviera Blue - granat. Uzyty raz, jest pacynka. 10. Lush Bubblegum Lip Scrub - cukrowy peeling do ust o smaku i zapachu gumy balonowej. Zuzycie znikome, widoczne na zdjeciu ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podklad CK mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() Pedzelki mi sie podobaja ![]() Podoba mi sie lakier Diora i Opi ![]()
![]() ![]() Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2010-03-20 o 16:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany.
5. Guerlain Rouge G de Guerlain - testerowa paletka 4 szminek - 2 x Rouge G (kryjaca, matowa) i 2 x Rouge G Le Brilliant (polprzezroczysta, blyszczaca) z pedzelkiem. Nieuzywana. Kolory to Galia 03, Grenade 65, Beatrix B60, Bianca B21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za pomadki guerlain, baze kliniczka i puder the body shop?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10%
17. John Frieda Brilliant Brunette Luminous Colour Glaze - 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20% coś u mnei za nie wyszperasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic (zarowno stopy jak i cialo mam wieksze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakies pojedyncze cienie moze masz? Albo inne lakiery? Podoba mi sie Twoja paletka Guerlain, ale to musialabys sobie cos jeszcze dobrac z watku, albo napisac czym kusic. Mam jeszcze lakiery Nails Inc w roznych kolorach ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
22. Everyday Minerals Intensive Base - podlad mineralny intensywnie kryjacy, odcien Medium Beige Neutral, 5.5 g, nieuzywany, ale folia ochronna sciagnieta
coś u mnie? Ewentualnie odsypkę 1 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cienie Guerlain jednak wolałabym oddać za jedną, bardziej wartościową rzecz ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moglabys zrobic zdjecie tego cienia Anny Sui? Bo sypkimi to ja sie nie umiem poslugiwac ;/ Chetnie wymienie paletke UD na lakier OPI ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomnialo mi się jeszcze, że mam wysuszacz Nail Tek z zakraplaczem, zużycie jak na zdjęciu - może akurat Ci się spodoba ![]() Wymianka OPI za UD mi odpowiada, ale tamten lakier też chętnie przygarnę, jeśli się uda ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
W takim razie zaklepie Ci UD za Opi a jesli nie dojdzie do wymianki z chrum to oddam rowniez lakier Pixie za ten wysuszacz
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za: Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany Zapraszam ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamian za
16. John Frieda Brilliant Brunette Shine Shock - nablyszczacz do wlosow dla brunetek, do uzywania zarowno przy mokrych jak i suchych wlosach, 75ml, zuzycie okolo 10% 17. John Frieda Brilliant Brunette Luminous Colour Glaze - 'gladz' dla brunetek do wzmocnienia koloru i nadania blasku, 190 ml, zuzycie okolo 20%
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za bazę clinique i lakier zielony?
WYMIANA KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749490 odpisuj proszę u mnie ![]() oraz nowe skórzane sandałki 37 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749824 Edytowane przez reflection Czas edycji: 2010-03-20 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() . Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E - maslo do ciala w tubce z witamina E, pachnie kakaem, nieuzywany. 18. Urban Decay Eyeshadow Palette - paleta 4 cieni UD, Oil Slick Revlon cień Zapraszm , zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Puder bambusowy z BU i finishing dust z EDM- są do wzięcia..tylko .szkoda,ze nic więcej nie iwdzisz i ..szkoda, że paletka poleci ;( Najbardziej mi zależało..Nie masz innej , równie ładnej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woohooo wlasnie sie 'Rozeznalam' ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
2. The Body Shop Vitamin E Moisture Cream 3. The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream 4. Palmer's Cocoa Butter Formula with Vitamin E 8. Clinique Redness Solutions Daily Protective Base SPF15 - 9. Clinique All About Eyes - miniatura kremu pod oczy, pozostalo 3/4 z 7ml sloiczka 10. Lush Bubblegum Lip Scrub Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-03-20 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
12. RoC Anti-Stretch Marks Moisturising Care - krem w 'puszce' z pompka przeciw rozstepom, uzyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuja mnie podkłady mineralne EDM i Body Shop, znajdziesz coś w zamian ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.