|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy ten chłopak się we mnie zaochał?
hej.
wiem, że na pewno były już na tym forum pytania typu "jak poznać czy chłopak sie we mnie zakochał? " Jednak każda sytuacja jest inna... Zacznę od tego że mam 15 lat i chodzę do III gim. W mojej klasie jest pewnie chłopak, który mi się podoba. Na kilku przedmiotach siedzę z nim w ławce. Wiem, że mnie lubi, tylko zastanawiam sie czy to dla tego, że uważa mnie za fajną dziewczynę, czy dla tego, że daję mu zawsze spisywać lekcje (no, czasem też mu coś tłumaczę ![]() ![]() Wiem, że nie które dziewczyny mogą to uznać za dziecinne. Że po jednym uśmiechu wyobrażam sobie nie wiadomo co ![]() Pomimo wszystko proszę was o jakaś obiektyną ocenę sytuacji czy coś ![]() Myślicie, że mam u niego szanse? Jak mogę go jakoś delikatnie poderwać? O czym z nim gadać? no i wgl. ![]() aaa. no i jutro mamy w szkole walentynki.... ![]() edit. no i stało się ;p na walentynki, na nk wysłał mi wierszyk: już walentynki, dla chłopczyka, dla dziewczynki ślij życzenia sms-em lecz nie pomyl sie z adresem. no i niby bez żadnego wyznania, ale to chyba coś znaczy ? ![]()
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-02-16 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Różowy Jednorożec
|
Dot.: Czy ten chłopak się we mnie zaochał?
Nie zachowuj się inaczej tylko po to, by zwracał na Ciebie uwagę. Jeżeli naprawdę Cię lubi sam Ci to okaże.
![]()
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co masz robić...bądź wobec niego otwarta, nie zgrywaj królowej śniegu...no na luzie bądź i obserwuj go. A z czasem daj się zaprosić na colę czy co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
No myślę, że masz u niego szansę...bo zwykle nie gadamy za dużo z ludźmi, kórych nie lubimy, prawda?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ho ho
![]() no chyba jest toba zainteresowany te spojrzenia i wogóle ![]() walentynki oooo jak dobrze sie składa ![]() wszytsko sie wyjasni juz jutrooo ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
JEZU!!! Od razu lepiej się czuję. Może nie uwierzysz, ale jestem w podobnej sytuacji! Też nie wiem co mam robić. On jest bardzo towarzyski i inteligentny, ale do nauki aż tak się nie przykłada, boję się, że on myśli, że ja nie jestem w jego kategoriach - njalepsza uczennica w klasie. Nie jestem typem kujonki, raczej typem "idealnej" jeśli wiecie o co mi chodzi. Mam dobre oceny, ładnie i modnie się ubieram, jestem ładna i startuję z modelingiem, a wszyscy chłopacy nie mieli u mnie szans. Boję się, że on nawet jeśli mnie lubi, to sobie mnie odpuści...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
pewnie sie mu podobasz. nie moge ci tylko zagwarantowac, ze to jest milosc na wieki
![]() skoro sie dobrze ze soba dogadujecie to pewnie sama najlepiej wymyslisz jak zadzialac. tylko niczego nie przyspieszaj na sile, delektuj sie stopniowym rozwojem uczucia, to taka piekna rzecz!... badz przede wszystkim soba i flirtuj ile wlezie jesli widzisz, ze i on jest chetny. na walentynki nie moge ci nic doradzic, bo osobiscie za nimi nie przepadam. moge tu tylko jeszcze raz przedstawic opcje randki, ktora uwielbiam: umawiacie sie w jakims lokalu, udajecie, ze sie nie znacie. ktores z was podchodzi do drugiego, pyta, czy moze sie przysiasc i zaczyna 'zarywac'. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj, jak ja cię dobrze rozumiem. Też jestem jedną z lepszych uczennic w klasie, a on ma raczej dwójki. No i jestem w miarę ładna, a jemu często dokuczają kumple, bo delikatnie mówiąc ma małą nadwagę ![]() ![]() I zdaje mi się, że on raczej nie myśli, że mogłabym się w nim zakochać. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ach. Jak ja uwielbiam te watki w porze około walentynkowej
![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ej, no to jest absolutnie urocze. Od razu mi się gęba uśmiechnęła, jak przeczytałam wątek.
Autorko, nie wiem za bardzo, co poradzić, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam, ale trzymam kciuki i mam nadzieję, że uda cię się zdobyć tego wymarzonego chłopca ![]() Ach, podchody w szkole, jak to dawno było ![]()
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
życie zweryfikuję tą Waszą idealność
![]() A póki co życzę owocnych walentynek ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja poczytałam i jakoś miło mi się zrobiło na wspomnienie moich podobnych sytuacji z przeszłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Też tak uważam, dlatego idealna dałam w cudzysłowie. Do reszty czepiających się - nie rozumiecie o co chodzi. Nie uważam, że jestem doskonała, ale moja średnia - to fakt, mój wzrost i sylwetka - to fakt, chłopacy uważają, że jestem ładna i mądra, nie chodzi o to, że JA uwazam siebie za idealną, ale chłopcy myślą, że taka jestem. Mam nadzieję, że zrozumiałyście o co mi chodziło. I naprawdę nie potrzebuję więcej niemiłych tekstów, bo już mam tego w życiu nieinternetowym powyżej uszu. Dziękuję.
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Do autorki wątku - jeśli chłopak nie chce zainicjować 'konkretnego tematu", to zrób to Ty. Ktoś tam wyżej pisał, że powinnaś czekać, że to on jest chłopakiem i sam podejmie odpowiednie kroki. Otóż niekoniecznie, chłopacy też bywają nieśmiali i też mogą czekać na odpowiedni moment aż tu się szkoła skończy i będzie "do widzenia". Wiem to po sobie, sam w czasach szkoły średniej byłem nieśmiały i wiele "związków" z dziewczynami zaczynałem i kończyłem na kontakcie wzrokowym no i dziś trochę żałuję niektórych rzeczy.
Też czasami ciężko było mi sobie wyobrazić, że przeciętny chłopak może zawrócić w głowie ślicznej szkolnej prymusce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie, coś zaczyna iskrzyć. Skoro czasem łapiesz go na tym, że na Ciebie patrzy i świetnie spędzacie razem czas, to wiesz...
![]() Moim zdaniem powinnaś zachowywać się tak jak zawsze. ![]() A walentynki? Niestety nie przepadam za tym świętem, więc się nie wypowiem. ;p
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.