|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Deborah Milano, Gosh, Bourjois - wymienię na meteoryty
coś może u mnie za:
6. Bourjois Blush 95 Rose de jaspe 2,5g. - jak nowy, pare razy użyty 1. DEBORAH Milano NEWSKIN Foundation Compatto Polvere Con Oligoelementi Minerali Podkład w kompakcie mineralny 01, 11g. posiada dodatkową 'kieszonkę' z gąbeczką - 1x użyty, jak nowy Pozdrawiam
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład deborah?
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
tak, meteorki chcem ;] odpowiedź u Ciebie
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-04-24 o 23:54 |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Bourjois Blush 95 Rose de jaspe 2,5g. - jak nowy, pare razy użyty?
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za
*flos lek *Bourjois Blush 95 Rose de jaspe 2,5g. mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401117
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
7. EDM róże/rozświetlacze odsypki - EDM korektor Multi-Intensive sampel 1g w strunie (bez małego testu, oceniam że zostało 99%) - EDM podkład Fawn (seria Golden) 0,7ml odsypki w strunie - EDM podkład Light (seria Golden, intensive base) 1ml odsypki w strunie - EDM podkład Fairly Light (seria Beige, intensive base) 1ml odsypki w strunie - EDM podkład Sweet Almond (seria Olive, intensive base) sampel (zostało 60%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, intensive base) sampel (jak nowy, bez jednego małego testu, zostało 99%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, o-glo) do 5ml odsypki w strunie - EDM rozświetlacz Champagne 1-3ml odsypki w strunie - EDM rozświetlacz Wet Sand do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Evening Out (seria sheen) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Theme Park (seria shimmer) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Snuggle (seria sheen) do 5mll odsypki w strunie - EDM róż Back To School (seria sheen) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Short Cake (seria shimmer) 1-3ml odsypki w strunie - EDM róż Best Friends (seria matte) 1ml odsypki w strunie - EDM róż Best Friends (seria matte) 1g (w mini zastępczym pudełeczku podobnym do tego od sampli ale bez sitka, jest tyle ile ma cały sampel tj. 1g, 100%) |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
- EDM korektor Multi-Intensive sampel 1g w strunie (bez małego testu, oceniam że zostało 99%)
- EDM podkład Fawn (seria Golden) 0,7ml odsypki w strunie - EDM podkład Light (seria Golden, intensive base) 1ml odsypki w strunie - EDM podkład Fairly Light (seria Beige, intensive base) 1ml odsypki w strunie - EDM podkład Sweet Almond (seria Olive, intensive base) sampel (zostało 60%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, intensive base) sampel (jak nowy, bez jednego małego testu, zostało 99%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, o-glo) do 5ml odsypki w strunie - EDM rozświetlacz Champagne 1-3ml odsypki w strunie - EDM rozświetlacz Wet Sand do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Evening Out (seria sheen) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Theme Park (seria shimmer) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Snuggle (seria sheen) do 5mll odsypki w strunie - EDM róż Back To School (seria sheen) do 5ml odsypki w strunie - EDM róż Short Cake (seria shimmer) 1-3ml odsypki w strunie - EDM róż Best Friends (seria matte) 1ml odsypki w strunie - EDM róż Best Friends (seria matte) 1g (w mini zastępczym pudełeczku podobnym do tego od sampli ale bez sitka, jest tyle ile ma cały sampel tj. 1g, 100%) coś u mnie ?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odsypkę meteorków i kilka odsypek EDM?
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Interesuje mnie bardzo paletka Gosha, podkład Deborah, puder Gosh i meteoryty Z Twojej listy mam meteorki Beige Chic- odsypka 10 sztuk Może w wątku coś u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
interesują mnie twoje meteorytki w zamian mogę dac np. beige chic - ilość do uzgodnienia
![]() własnie przeczytałam, że masz już je ![]() ale może w moim wątku coś Cię zainteresuje... |
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się Podkład w kompakcie mineralny i puder transparentny,ta woda in bloom to nie próbka tylko flakon tzn 3/4
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- raczej podziękuję, wolałabym nowe całkiem |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Woda nie przekracza wartości kosmetyków gdyż kosztowała 99 zł,ale jeśli nie chcesz w takim razie podziękuje
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś u mnie za odsypkę meteorytów?
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
tak jest brudno od różu, bo ktoś jak mi go wysyłał pocztą to obkleił rogi tasmą klejącą i róż się po odklejeniu tej taśmy tam przyczepił
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
szczerze to już nie szukam minerałków, ale jak chcesz ten róż to napisz co masz podobnej wartości co bym mogła przygarnąć aha i jak cie interesuje mam sample cienia EDM funnel cake 1g
może masz coś z moich wish podoba mi się np. paletkę gosh Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2010-05-21 o 12:58 |
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
witam)
![]() moze cos u mnie za: EDM podkład Sweet Almond (seria Olive, intensive base) sampel (zostało 60%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, intensive base) sampel (jak nowy, bez jednego małego testu, zostało 99%) - EDM podkład Light Olive (seria Olive, o-glo) do 5ml odsypki w strunie ?
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
hej sakh
![]() dołożyłam jeden roz EDM-walkee talkee, nie mam niestety wiecej do oddania, moze sie jednak zainteresujesz jezeli szukałabyś cieni minerlanych to moge tez rozwazyc oddanie czegos z moich zapasów.
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-06-03 o 19:50 |
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie
bubble tea nie mam, czyli rozumiem ze jestes chetna?![]() W takim razie zapraszam na priv
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.