![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
*palety cieni NYX Sleek Inglot* *podkłady Pharmaceris Rimmel* *EDM* lakiery KWIECIEŃ
WĄTEK ZAMNKNIĘTY
Witajcie ![]() Mam do wymiany kilka(dziesiąt ![]() !! Pamiętaj aby zawsze zapytać jeśli masz jakieś wątpliwości co do koloru, daty ważności itd. ponieważ nie odmieniam się. !! Osoby z ilością przekupek mniejszą niż 70 będę prosiła o wysłanie jako pierwsze. ZAPRASZAM ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-06-06 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *palety cieni NYX Sleek Inglot* *podkłady Pharmaceris Rimmel* *EDM* lakiery i i
1. NYX Triple Eyeshadow Honey Comb - każdy cień raz maźnięty pędzlem
2. Inglot Freedom System pusta paleta 3. Inglot Pro-3 kolory od lewej: 365 Matte, 354 Matte, 434 Pearl 4. Palety L.A. Colors ta na górze to: EP24 Unforgettable druga: EP105 Chromatic 5. NYX 5 Color Shadow The Carribean Collection I Dream of St. Kitt 6. Avon Stripped Camouflage 7. Inglot AMC 74 8. Maybelline Vivid Plums 9. Rimmel Scandaleyes Show Off czarny - nowy Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-06-01 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *palety cieni NYX Sleek Inglot* *podkłady Pharmaceris Rimmel* *EDM* lakiery i i
1. Pharmaceris Delikatny fluid intensywnie kryjący 01 Ivory - przetestowany dwa razy
2. Avon Smooth Minerals Nude - testowany kilkukrotnie 3. Rimmel Match Perfection 103 True Ivory - nowy zaklejony 4. Paese Retro Style 220 Paryska Bohema - zużycie 5% 5. W7 Bronzer Honolulu 6. Essence Marble Mania 01 Swirlpool - testowany 7. Joko Minerals Loose Blusher - numer się zmył, kolor jest taki ceglasty, nigdy nie używany 8. Essence Sun Club Highlighter dla blondynek - starte wieczko 9. Bourjois Healthy Mix Serum 51 Light Vanilla, zostało ponad 2/3 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-06-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Rimmel 022 Nostalgia - maźnięta na ręce
2. Rimmel Kate 10 - raz maźnięta na ręce 3. Inglot 264 Nude - zużycie bardzo małe 4. Everyday Naturals Honey Mirage - tylko przetestowana na dłoni 5. Astor Liquid Care - niestety nie wiem jaki odcień, zuzycie 10% 6. Make Up Academy Lipgloss Shade 1 - nowy zafoliowany 7. NYX Round Lipgloss 01 True Red i 08 Doll Pink - obydwa tylko raz przetestowane Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-04-30 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. EDM Blush Short Cake - ponad połowa biga
2. EDM Blush Wake Up Call - ponad połowa biga 3. EDM Eye Shadow Volcano Blossom - ok 1/2 pełnowymiarowego opakowania 4. EDM Eye Shadow Parasail - ok. 1/2 sample 5. EDM Eye Shadow Samba Lessons - nowy zaklejony sample 6. EDM Eye Shadow 11:59 PM - nowe pełnowymiarowe opakowanie, zaklejone 7. Puder Jadwiga do cery tłustej trądzikowej - odsypane tyle co widac do opakowania big EDM 8. Coastal Scents mica Hot Side Pink - odsypka pełny sample z EDM 9. EDM Blush New Car Smell - ok. 1/2 biga Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-04-27 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Queen Helene Mint Julep Masque - została połowa
2. Eveline Silm Extreme 3D termoaktywne serum wyszczuplające - zostało ok. 3/4 3. Oriflame krem do rąk strawberry & cream - nowy 4. Toni&Guy Sea Salt spray - nowy 5. Eveline Extra Soft Bio balsam do ust truskawkowy - raz użyty 6. Oriflame Tender Care waniliowy - nowy Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-06-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Lakiery:
wszystkie świeże, zużycie przeważnie widoczne, proszę pytać o szczegóły ![]() nie ma Bell i czerwonego inglota Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-04-27 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Avon Secret Fantasy Star - ubytek może 5%
2. Avon mgiełka arbuzowa - zużyte 10 % 3. Lovely Volume Booster - nowy 4. Wibo Extreme Lashes - nowy 5. Sleek Bad Girl - zużycie znikome, oddam chętnie za Oh So Special (real foto na życzenie) Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2013-06-01 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
88
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
99
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
100
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
1. EDM Blush Short Cake - ponad połowa biga 2. EDM Blush Wake Up Call - ponad połowa biga 9. EDM Blush New Car Smell - ok. 1/2 biga ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1367004237 (różowy) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1367003774 oriflame https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1367004148 niebieski https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1367000940 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1367000940 ? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
3. Inglot Pro-3 kolory od lewej: 365 Matte, 354 Matte, 434 Pearl 4. EDM Eye Shadow Parasail - ok. 1/2 sample 5. EDM Eye Shadow Samba Lessons - nowy zaklejony sample 6. EDM Eye Shadow 11:59 PM - nowe pełnowymiarowe opakowanie, zaklejone ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
coś za podkład Pharmaceris, puder Jadwiga, ew. minerały?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za krem do rąk i kremik uniwersalny Oriflame? I jeszcze ewentualnie Rimmel Match Perfection
![]() ![]()
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2013-04-26 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi który róż/róże mogłabyś za niego oddać?
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Cos za inglot nude i EDM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Coś w moich wątkach?
![]() 1. Pharmaceris Delikatny fluid intensywnie kryjący 01 Ivory - przetestowany dwa razy 3. Rimmel Match Perfection 103 True Ivory - nowy zaklejony 2. Rimmel Kate 10 - raz maźnięta na ręce |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
masz jakąś wish? zerkniesz do mnie? poszukam poza, bo spodobało mi się wiele rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Generalnie średnio by mi się to opłacało, bo połowa biga z EDM to koszt ok 15 zł czyli ok 45 zł za te trzy, które mnie interesują. Bourjois + Elemong to ponad 60 zł, chyba że byłabyś skłonna dorzucić pomadkę EDM lub trójkę cieni NYX
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się u Ciebie mnóstwo rzeczy...czy znajdziesz coś u mnie
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za podkład rimmel ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za Pharmaceris Delikatny fluid intensywnie kryjący
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za 6. Oriflame Tender Care waniliowy - nowy , bronzer Honolulu , spray do wlosow Toni&Guy?
Czego szukasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Odp: *palety cieni NYX Sleek Inglot* *podkłady Pharmaceris Rimmel* *EDM* lakiery i in
To jesli jestes zdecydowana to zapraszam na pw
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za paletkę cieni Inglota, puder Jadwiga i róż New car smell?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() NYX 5 Color Shadow The Carribean Collection I Dream of St. Kitt Inglot 264 Nude - zużycie bardzo małe Oriflame Tender Care waniliowy - nowy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.