![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Koszula, japan style, spodnie house, bluza house, sukienka, szorty .... :)NIEAKTUALNY !!!! ZAPRASZAM DO NOWEGO: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17334643
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-02-20 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Koszula, japan style, spodnie house, bluza house, sukienka, szorty .... :)
Dokładka ![]() m) Koszulka TOP SECRET w paseczki. Bluzka była noszona dość długo, jak widać na zdjęciu jest jakby ` sprana`, rozmiar 36 . Oddam za jakiś ciuszkowy drobiazg ![]() n) Żółta koszulka Tally Weijl, rozmiar 34 . Nie była noszona długo. Stan na zdjęciu. o) Niebieska spódniczka kupiona w Cubusie, brak rozmiaru ale raczej jest to rozmiar xs/ małe s . Nie była noszona długo ale widać, że nie jest nowiutka ^^ . Wymienię na jakiś ciuszkowy drobiazg. p) Czarne bolerko, nie ma rozmiaru ale oceniam tak na s/m . Miałam je na sobie może 2-3 razy. Wygląda jak nowe. r) koszulka Cropp, noszona dość długo, ale nie jest zniszczona. Rozmiar xs. s) apaszka, z gładkiego zwiewnego materiału, długość: 1,3 m. t) rękawiczki. Nowe, nie noszone. u) piłka nike. W stanie dobrym .
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-02-16 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koszula, japan style, spodnie house, bluza house, sukienka, szorty .... :)
cos za rozowego nietoperza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej cos za rozowego nietoperza albo koszule w krate?jakie to rozmiarki?pozdrawiam
![]() Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=389459 ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- kurcze ciezko powiedziec z ta sukienka bo ona ma na gorze i w pasie gumke i ona jest mala jak dla mnie poprostu moze byc luzniejsza taka,ale trzymac sie bedzie dobrze przez te gumki...a co bys za nia oddala bo podobaja mi sie obie rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej. cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1262898787 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Paski i krawaciki
![]() ![]()
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-02-20 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1262901383
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za
brązowa, ciepła bluza na zamek z kapturem i kieszeniami firmy HOUSE. Rozmiar S, dość długo noszona, w dobrym stanie. Na życzenie pomierzę ją ;] . ??
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety tylko pasek wpadł mi w oko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jeszcze koszula i bronzer oddalabys cos za bluzke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1262898787 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dookładka !
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
hej moze cos za l) Bluzka H&M. Zdjęcie trochę przekłamało kolor- jest to b. ciemny morski a nie niebieskawy ;P . Była noszona kilka razy w bdb+ stanie. Rozmiar xs. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Podoba mi się za gorset pasek J lub koszula w niebieską-fioletową kratę. Jeśli byś była zainteresowana wymianką za którąś z tych rzeczy napisz którą wolisz wymienić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- ok, super to w takim razie prosiłabym o jakąś niewielką odleweczkę któregoś męskiego zapachu (i tak żadnego z nich nie kojarzę ![]() i jeszcze miałabym pytanko jaka jest najmniejsza możliwa długość tego paska (nie musisz mierzyć tylko tak na oko na jaki rozmiar ![]() ah i dla pewności chodzi o gorsecik czarny Next, tak?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- hop
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za 'l'?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się piłka i jeden szampon z drugiego wątku a to za mało
![]() poszukaj czegoś pzoa wątkiem ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
nie, nie trzeba ja na górze noszę właśnie xs wiec na pewno będzie ok
![]() jak wszystko ok zapraszam na pw ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za koszulę w kratkę
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1262901383
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kokosowy
![]() a co do tego, czego szukam wszystko w kolorach szarym karmelowy m i chabrowym, tunik i longów jednolitych, długich bluz, zestawów do pielegnacji stóp, zwykłej, białej koszuli, nieco dłuższej czarnej róży-przypinki,broszki krawatów, szelek, długich wisiorów, dużych bransolet, długich kolczyków, kopertówek i małych torebek, toreb a4 - styl diverse,cropp,house ciuszkow japan style ciuszkow z kokardami, żabotami, stójkami i wszelakie długie legginsy ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]() DOKŁADKA !! Rezygnuję z oznaczania literkami, bo mi alfabetu braknie ^^ . ~ Bokserka w potworki firmy Cropp , rozmiar XS . Rozciągliwa, trochę noszona, stan bdb-. ~ Bokserka w paski firmy Fishbone. Metka się sprała ale jest to rozmiar S małe M. Stan bdb-. ~ Boskerka w paski firmy Reserved, rozmiar xs. Nie była noszona długo, jej stan to bdb- . ~ Bokserka firrmy H&M, rozmiar z metki to 34, ale moim zdaniem małe 36 też się wciśnie ![]() ~ Koszulka frimy Cropp, kupiona w dziale męskim, rozmiar S ( MĘSKI !). Widać, że nie jest nowa, ale nie ma żadnych uszkodzeń ani nic. Stan bdb-. ~ Koszulka firmy Only, rozmiaar S. Stan bdb- . ~ Różowa/ Malinowa koszulka firmy House, rozmiar Xs/s. Stan db, db+. Oddam za drobiagz. ~ Spodenki w różowe kwiaty, metka sprana ale z tego co pamiętam to był rozmiar L, ja noszę Xs/S i też były dobre ![]() ~ Czarny sweterek firmy Cropp, rozmiar S . Widać oznaki noszenia- trochę sprany kolor, nie jest kruczoczarny.Stan db+. ~ Czarna koszulka z napisem, firmy Terranova, rozmiar S. Stan bdb.
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-02-16 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
![]()
Dokładka cd.
~ Sukienka bombka w zebrę, nie ma metki, ale gdy ją kupowałam sprzedawca mówił, że to S, moim zdaniem małe M też się wciśnie bo materiał jest bardzo rozciągliwy. Pod karbowanym miejscem na biust jest miejsce na pas, gdy kupiłam sukienkę pobrudziłam jedno miejsce czerwonym lakierem ale zaszyłam to tak, że teraz nawet nie moge znaleźc tego miejsca żeby zrobić fotkę ;P . Stan bdb, oddam za coś super. ~ Białe rybaczki, rozmiar 26. Stan bdb- . ~ Koszulka firmy TOP SECRET, rozmiar 36. Stan bdb. Oddam za coś fajnego. ~ Koszulka H&M w motyle, z gumeczką na dole. Rozmiar `EUR 140` . Stan bdb-. ~ Długi Sweterek cropp., rozmiar XS, ale moim zdaniem S też się wciśnie. Brak jakichkolwiek oznak noszenia. Stan idealny. Oddam za coś fajnego. ~ Stanik H&M, rozmiar 75C, założony raz. ~ Stanik firmy speedo, rozmiar 75C . Krój a`la sportowy, ale jest zapinany na haftki. Założony 2-3 razy. ~ Sukienka ATMOSPHERE z metkami, nowa. Rozmiar 40-42. Najchętniej za taką samą w mniejszym rozmiarze !
![]() Zaczynam się zdrowo odżywiać ( od jutra ![]() Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-02-16 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() w tym momencie sytuacja wyglada tak, ze podoba mi sie Twoja bombka w zeberke (jest do niej pasek? jaka jest jej dlugosc?) , a takze zielona bluzeczka Shopoholic i spodenki bialo-rozowe ![]() z drugiego watku podoba mi sie tonik aloesowy - ja mam jakies 2/5 nagietkowego ![]() przejrzyj moje stare watki bo chetnie wymienilabym sie za wszystkie rzeczy a nie wiem czy oddasz wszystkie za sukienke ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372149 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381261
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
na razie torba zarezerwowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.