![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Moja wymianka :)
DOKŁADKA 22.06.2010
Lucy Minerals nowe próbki, wypróbowane tylko na dłoni Cream Light Medium Bisque EDM Mint corrector 3/4 sampla Fairly light neutral intensive base 3/4 sampla Sunlight finishing powder 3/4 sampla mogę zrobić odsypkę Multi-intensive concealer w negocjacji Mydło Afrykańskie z CS, trochę mniej niż 1/4 "kupki" ![]() Baza pod cienie z Artdeco zosało ok 1/2 opakowania szukam próbek do testów Pixie poziom 2-3 Breena Ayperi próbek korektorów pixie pędzelków do cieni tuszu do rzęs DOKŁADKA 18.06.2010 MILA mleczna maska do włosów (REWELACYJNA!!!!) - mogę zrobić oglewkę do testów http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...proteinami.htm 1. Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dwufazowa do włosów matowych i trudnych do ułożenia świeża, zużycie ok 1/5 2. Balsam Lirene brązująco-ujędrniający BODY ARABICA nowy, ale data ważności do 28.05.2010 dostałam i przeleżał w szafce 3. Eva Sun krem ochronny na superwrażliwe miejsca filtr 50, 3 razy użyty, 25ml 4. Hipp krem pielęgnacyjny do twarrzy i ciała NOWY 75ml 5. Balsam do ciała 75ml. Ange ou Demon NOWY 6. Jedwab do włosów Joanna zostało miniamalnie poniżej połowy opakowania 7. Eva Natura krem pod oczy i na powieki ze świetlikiem, raz użyty 25ml 8. Little black dress mgiełka do ciała 75ml, zostało trochę ponad połowa 9. Uroda kwiaty polskie malwa krem do rąk, zużycie 1/4 10. Ziaja krem do twarzy odżywczo- kojący olej avokado, swieży, zuzycie 1/5 11. woda perfumowana Claudia 30ml, NOWA 12. Mgiełka do włosów Claudia NOWA 13. Magic Eva Aromatic woda toaletowa zielona herbata 14. Eva Natura Maseczka brzoskwiniowa oczyszczająca + maseczka pielęgnacyjna 15. Mydło Afrykańskie z CS, trochę mniej niż 1/4 "kupki" ![]() wymienione na szaro 1. Maybelline Dream matte powder 03 golden beige - kupiony 2 dni temu w Naturze, wybrałam za jasny odcień. Niestety wieczko z zewnątrz trafiło się trochę porysowane (minimalnie). 2. Sephora sculpting disk - świeży, kupiony pod koniec maja - kilka razy użyty 3. Pędzel do pudru mineralnego flat top - raz użyty, wyprany 4. Cienie inglot . różowy matowy, ciemnoszary perłowy, stare złoto - perłowy 5. Everyday minerals intensive base light neutral - zostało 3/4 6. Everyday minerals original glo light medium zostało 1/3 7. Essence sun club blondes all over shimmer - nowy, wypróbowany tylko na dłoni Szukam pędzel do podkładu tuszu do rzęs kosmetyków mineralnych i ew. tego co mi wpadnie w oko ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez monika9725 Czas edycji: 2010-07-06 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja wymianka :)
coś u mnie za pasiaka dla blondynek?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za:
Everyday minerals intensive base light neutral - zostało 3/4 Everyday minerals original glo light medium zostało 1/3 ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Maybelline matt powder 03 golden beige - kupiony 2 dni temu w Naturze, wybrałam za jasny odcień. Niestety wieczko z zewnątrz trafiło się trochę porysowane (minimalnie). 2. Sephora sculpting disk - świeży, kupiony pod koniec maja - kilka razy użyty 7. Essence sun club blondes all over shimmer - nowy, wypróbowany tylko na dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz?
sprecyzuj - najlepiej zrob liste, a ja postaram sie poszukac nie ukrywam, ze zalezy mi na tych dwoch mineralkach ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-06-16 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() byłabym zainteresowana Maybelline, Sephora i EDM - znajdziesz coś w zamian?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Essence sun club blondes all over shimmer - nowy, wypróbowany tylko na dłoni
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tu masz 5g lacznie tych pudrow.
ja moge zaoferowac odlewki perfum flowerbomb viktor&rolf, chanel chance eau fraiche mam tez tusz w watku, ale mysle, ze nie jest oryginalny, ale tuszuje cos
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej? Cos u mnie za puder maybelin?Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439351
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś znajdziesz u mnie za:
5. Everyday minerals intensive base light neutral - zostało 3/4 7. Essence sun club blondes all over shimmer - nowy, wypróbowany tylko na dłoni ![]() jak nie to mów czego szukasz, poszukam pod ladą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
2. Sephora sculpting disk - świeży, kupiony pod koniec maja - kilka razy użyty 3. Pędzel do pudru mineralnego flat top - raz użyty, wyprany . Essence sun club blondes all over shimmer - nowy, wypróbowany tylko na dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
flowerbombki mam (i tu trudno mi ocenić-bo zapach znajduje sie w zamknietej fiolce) mysle ze 2ml jest
a chanel 4ml w atomku moge zaproponowac, mozesz sobie cos jeszcze dobrac u mnie, albo lacoste pour femme tez moge dodac odlewke, a jeszcze english rose yardley moge zrobic cos ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-06-16 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie Sephora disc i pasiaczek Essence
![]() Mam pryzmy Givenchy w orginalnym opakowaniu Soft white zostala 1/3 opakowania i starcza jeszcze na długo. Mam tez puder Bourjois Eclat Mineral kolor 02 vanille z minimalnym zuzyciem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Hej, tusz i woda to trochę za dużo za shimmer
![]() ![]() Jeśli zgadzasz się na wymiankę, to zapraszam na PW w celu wymiany adresów ![]() Nie masz jednak jeszcze przekupek, więc poproszę Cię o wysyłkę jako pierwszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej,
cos u mnie za: 1. Maybelline Dream matte powder 03 golden beige - 2. Sephora sculpting disk 7. Essence sun club blondes all over shimmer odp. u mnie prosze ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za:
2. Sephora sculpting disk i essence dla blodynek?
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Hej? Cos u mnie za puder maybelin?Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439351
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hey, no i jak widzisz ewentualna wymianke?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Everyday minerals intensive base light neutral - zostało 3/4???
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
za lacoste szukam glownie perfum w podobnej ilosci
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za pedzel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
z watku moglabym dobra jeszcze:
3. Eva Sun krem ochronny na superwrażliwe miejsca filtr 50, 3 razy użyty, 25ml - jaka jest data waznosci kremu? No i czy moglabys powiedziec czy wlosie tego pedzla jest pod wzgledem miekkosci podobny do pedzli edmu? ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- A drapie on? (przepraszam za to wypytywanie:P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.