![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bourjois, Clarins, Inglot, Nyx, Gosh, Avon, EDM, Joppa Minerals, GivenchyNIEAKTUALNE Witam w moim czwartym wątku wymiankowym ![]() WYMIENIĘ DOSŁOWNIE ZA DROBIAZGI ![]() Listy nadaję zawsze jako polecony priorytet i proszę o to samo ![]() Legenda: na szaro - nie ma na fuksjowo - dokładka Zapraszam
![]()
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-09 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois, Clarins, Inglot, Nyx, Gosh, Avon, EDM, Joppa Minerals, Givenchy
Cienie do powiek:
Zdj. 1. Avon, Glazewear Diamonds, cień do powiek w błyszczyku. Kolor Bronze Shine - ciemnozłoty. Zużyć przed: 02.12.2008, jednak nic złego się z nim nie dzieje. Użyty kilka razy. Minerały: Zdj. 2. 3. Puder wykańczający mineralny Joppa Original Finishing Silk Sheer - sample. Ubytek niezauważalny. 4. Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku. Różne: Zdj. 3. Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana. Zdj. 4. Elmex, pasta do zębów. Próbka, 9,4 ml. Nieużywana. Zdj. 5. Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ![]() ![]() ![]() Zdj. 6. Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-02-28 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie
1. Gosh, On Stage, błyszczyk. Kolor 102 - brzoskwiniowy. Zużycie ok. 15%. czy oprócz tego co wymieniłaś poszukujesz może pielęgnacji, perfum..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wymienione:
Podkład mineralny Joppa Minerals, Full Coverage Lightest #1 - sample. Ubytek znikomy ![]() Podkład mineralny EDM Fairly Light Neutral Matte, w pojemniczku od Sephory, jest go sporo. Annamonica Gosh, On Stage, błyszczyk. Kolor 102 - brzoskwiniowy. Zużycie ok. 15%. Ukrycior Nyx, Round Lipstick, pomadka. Kolor 588, Orange Soda - cielisty w tonacji pomarańczowej. Użyta trzy razy. Buzichocho Nyx, Round Lipstick, pomadka. Kolor 590, Honey - cielisty w tonacji beżowej. Użyta ok. sześć razy. Buzichocho Nyx, Round Lipstick, pomadka. Kolor 628, Tea Rose - stonowany róż. Użyta ok. cztery razy. Buzichocho Clarins, Wonder Length Mascara. Kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nie mogę znaleźć kodu. Nieużywana, zapieczętowana. Ukrycior Bourjois, Yes to Volume No to Clumps, tusz do rzęs. Kolor czarny. Kod: 8707. Użyty kilka razy, otwarty pod koniec listopada. Cytryn Maybelline, Collossal Volum' Express, tusz do rzęs. Kolor Glam Plum - czarny z pobłyskiem ciemnego fioletu. Otwarty gdzieś z tydzień temu. Użyty dwa razy. Iwcia74 Inglot, Vertigo, cień do powiek. Kolor 51, pomarańczowy z drobinkami. Kod: GF26CF. Użyty kilka razy. Cytryn
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-02-28 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
spodobała mi się szmineczka NYX
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- nie, nie to ten w pędzelku-to turkusowa zieleń z iskrzącymi drobinkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Clarins, Wonder Length Mascara. Kolor 01 Wonder Black, miniatura 3 ml. Nie mogę znaleźć kodu. Nieużywana, zapieczętowana.
Puder wykańczający mineralny Finishing Dust EDM, spora odsypka w szklanym słoiczku. Podkład mineralny Joppa Minerals, Full Coverage Lightest #1 - sample. Ubytek znikomy coś u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to ja chyba spasuje w takim razie z wymianką
![]() ![]() może następnym razem uda nam się wymienić ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- a nie masz może jeszcze czegoś poza watkiem? Bedę miała dwie miniatury tego Clarinsa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za tusz i ewentualnie cien inglot? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17191802
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a i piękne makijaże robisz, ten cukierkowy miodzio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
chętnie wymienię pomadkę na tusz, za tester nic nie znalazłam, może skrywasz coś poza wątkiem?
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- szminka jest troche jaśniejsza, a na ustach lekko transparentna (bo ona ma mieć efekt błyszczyka z trwałością szminki ![]() nie musi być z łiszlisty, za ten tester nie szukam niczego specjalnego ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- szminka na zdjęciu jest wysunięta do końca, nie pamietam jakiej była pierwotnie długości tusz collosal byłby chyba ok sama nie wiem czego szukam bo i tak mam za dużo, może masz jakieś cienie na zbyciu, nie wiem: w zieleniach, może jakieś inglotowe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cukierkowy mi się podoba
![]() ![]() a jaki to kolor? ![]() Plaetka revlon też wolna jak coś ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- ja również dziękuje ![]() spróbuje jutro cukierkowy zmalować na sobie ![]() ![]() Poczytam za chwilke o tym kolosalu bo go nie miałam jeszcze, ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie szmineczka nyx
![]() ale ona chyba do buziocho leci ![]() szkoda ze te kuleczki brązujące ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam jeszcze taką paletkę Oriflame
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
poczytałam o tym colossalu i on chyba nie dla mnie..ale dalej mnie ta szmineczka kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
wszystkich cieni nouba niestety oddać nie mogę, bo jeden prawie 49zł kosztuje
![]() mnie się marzą wszystkie trzy pomadki nyxa ![]() Kochana jak to widzisz? ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- po pierwsze to nie robie odsypek meteorów ![]() ![]() po drugie na cherryculture szminki nyx są za niecałe 2 $, nijak by mi się to opłacało ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- jak długo jestem na targowisku, tak pierwszy raz słyszę o doliczaniu kosztów przesyłki-mam w watku brazer smashboxa niedostepny w pl, który kosztuje 55$ i do głowy by mi nie przyszło żeby mówić wizażance żeby doliczyć koszty przesyłki do pl i wtedy bronzer bedzie miał wartosć 200zł ![]() Jak by nie było czy w usa, czy w uk nyxy są tanie jak barszcz i nie oddam za nie meteorków ![]() Za szminki mogę oddać np paletkę inglota lub revlon lub jeden pigment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
gosh poleciały w świat a l'oreal musiałbys powiedziec co konkretnie ci sie podoba
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no rozumiem, tylko wymieniając się juz od dobrych kilku lat zwykle patrzy sie na ceny podane na KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rec-374611.htm
- tu ta szminka ma wartość 3,5 $, więc wybacz ale nie oddam więcej niż ona jest warta ![]() To trochę tak jakbym ja zamawiała meteoryty np z honkongu czy ze stanów i doliczała wartośc przesyłki do ich wartosci, mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
one poleciały niedawno - dlatego brak aktualizacji
![]() tym bardziej ze zbieram sie do założenia nowego watku l'oreal wolne.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok, nie bede sie w takim układzie przekomarzac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
witaj, pamietam że podobał Ci się u mnie tester diora, mogłabym go wymienić na tusz bourjois, maybelline i różową szminkę XYX, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mi nie odpowiadają bo są sypkie
![]() ![]() ![]() fiolet jest średnio ciemny, ale z tych raczej ciepłych ![]() Mi najbardziej podszedł brąz i biało-srebrny, ale sama musisz zdecydować jaki kolor Ci potrzebny ![]() Ogólnie to nie muszę się na siłe ich pozbywać, bo to są cienie bardzo dobrej jakości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- ja sypkie cienie lubie, jednak jeśli chodzi o siebie to nie mam serca się nimi malować rano ![]() ![]() też cienioaniaczka ze menie ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o zakupy to najwięcej perełek jest na e-bay...część mojej kolekcji jest z perfumerii, cześć z all lub właśnie z e-baya ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Błyszczyk Gosha i miniaturę tuszu wyszperałam. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja jestem jak najbardziej chetna na wymianke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety najważniejsza dla mnie była mascara... a może masz inne nowe poza wątkiem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.