|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: próbek kremu LYSANEL ACTIVE
ewentualnie tego preparatu pełnowymiarowego ( lub z niedużym ubytkiem) mogę się wymienić na AVENE DIACNEAL (praktycznie nieużywany- ok 3 razy). Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam pol opakowania, jesli Cie interesuje. Co moglabys oddac w zamian?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
najchetniej na jakas pielegnacje apteczna, moze jakis peeling co ciala, smakowite balsamy,pedzel do rozu, filtry avene, lakiery inglot, maske do wlosow, kwas hialuronowy...
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie.
Nie wiem czy coś Ci przypadnie do gustu. Ostatnio robiłam czystki ( nie wiedząc że istnieje takie forum). -Odżywcza maseczka do włosów Dove- włosy farbowane ( fioletowe opakowanie)- 2/3 zostało. - próbka "kremowy żel lipidowy do mycia 20 % lipidów Iwostin - 7 ml; - Perfumed Body Balm FM- ok 1/3 opakowania; - Derm Basic with phytohormones - krem nawilżający na dzień ATW- użyty kilka razy ( 80% jest na wyczucie). - podkład mineralny Revlon Color Stay- Light - ponad połowa, - maseczka antybakteryjna- Manjishta Powder - Hesh ( kupiona na helfy) 70% zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Masz moze sklad maseczki?
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ona jest w postaci takiego czerwonego pudru.
Maseczka posiada ściągające i antyseptyczne właściwości, działa także antybakteryjnie i antyalergicznie. Idealna do cery mieszanej, tłustej, z problemami trądzikowymi. Głęboko oczyszcza pory skóry i ujścia gruczołów łojowych, redukuje zaczerwienienia i podrażnienia naskórka, ściąga rozszerzone pory skóry, wzmacnia, ujędrnia i wygładza naskórek. SPOSÓB UŻYCIA: 10g pudru Manjishta wymieszać na papkę z wodą lub wodą różaną i nałożyć na twarz. Spłukać po 10-15min. Maseczkę można mieszać z innymi składnikami np. glinkami. Z miodem jest doskonała na odbarwienia i zapalenia skóry. Może być również wykonany w formie pasty z lukrecją dla złagodzenia poparzonej lub uszkodzonej tkanki. SKŁAD: 100% Manjishta (Marzanna Indyjska) INCI: Rubia cordifolia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy to aktualne, tez mam lysanel na zbyciu, uzywany ale jest w nim sporo
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.