|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
perfumove love
|
Dot.: Tel. komórkowego rozsuwanego
Ano mam ci ja Samsunga czarnego. Dwie wady ma - ładowarka brytyjska, no i bateria trzyma krócej, bo ze 3 dni po podładowaniu.
Jeśli mimo wszystko jesteś zainteresowana, daj znać. Cyknę mu zdjęć parę ![]() ps. bez simlocka. |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że coś z napięciem moze .... i jaki tj model Samsunga, żebym poczytać w necie mogłaCytat:
![]() Dziewczyny, to ma byc tel. dla mamci, która juz ma problemy z trafieniem w zieloną słuchawkę w Noki ( stąd ta klapka ) Dobrze jakby tel. miał duży wyświetlacz i przyciski. Ze nie musi być bajerancki, to chyba pisać nie musze. Chyba, żeby był jakis to bym dla siebie wzieła![]() I co Was ewent. w zamian interesuje? |
||
|
|
|
|
#5 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Samsung E250. Prosta sprawa, nawet chciałam oddać go mojej mamie, ale ona zupełnie odmawia współpracy w zakresie tel. kom. ![]() Ładowarka brytyjska ma we wtyczce 3 "kołki", potrzebna jest do niej przejściówka do kontaktu (parę złotych to to kosztuje, jak sądzę). Napięcie to samo, chodzi tylko o wtyczkę A co chcę to nie wiem, jestem otwarta na propozycje w razie gdybyś się zdecydowała
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Prada to ten tel : KLIK choc jesli to dla mamy to jestem srednio przekonana czy bedzie jej odpowiadal bo ma dotykowy wyswietlacz-wiec mija sie to celem. Aczkolwiek wyglada swietnie ![]() z kolei Shine to ten: KLIK , rozlaczasz sie poprzez zamkniecie klapki, przy czym jest w stanie dobrym ten telefon. Ale mam inny pomysl-kupilismy z tztem dwie nokie dla jego rodzicow, o standardowych wymiarach(tzn nie-cegla -okolo 10-12cm wysokosci) ale za to z prostym menu, i bardzo duzymi wygodnymi przyciskami. ma chyba aparat, ale nie przytlacza tysiacem aplikacji i gadzetow. Nie pamietam teraz modelu, musialabym sprawdzic jak wroce z pracy. niestety jego rodzice chyba sie nie przyzwyczaja do komorek zatem obydwa sa w domu-nowiutkie, nie wiem czy jeszcze nie na gwarancji. Moze bylabys zainteresowana skoro to dla mamy? napewno bedzie zadowolona z obslugi tego modelu.U nas i tak leza w polce, a szkoda bo sa nowe ![]() daj znac. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-02-11 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No to mam problem,
Prada bajerancka . Nokia tj firma![]() ![]() Dziewczyny, na któryś się zdecyduje. Mąż przyjdzie z pracy, to może, pomoże ![]() ferguusson, a te Nokie o których wspomniałaś, też są rozsuwane? I dziewczyny napiszcie, co chcecie za tel. Czy coś z mojego kramiku, czy mam szukać poza.... |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te Nokie(czyli sztuk dwie, ale to ten sam model czyli ta nokia ) nie jest rozsuwana, bo szukalismy najproszego telefonu dla starszej osoby. Ma za to proste i duze przyciski. Prawde powiedziawszy chetnie pozbylabym sie tego telefonu, bo nie wykorzystam go nigdy a szkoda mi jak przedmioty leza jest nowy i w idealnym stanie, ale jego wartosc nie jest powalajaca, bo to model bez bajerow ![]() Ty masz dwie z moich ukochanych rzeczy-pryzmy i prasowane meteorki-marza mi sie prasowance i moglabym Ci nawet cos dorzucic za nie z watku mojego ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-02-11 o 13:11 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
perfumove love
|
mnie też interesują meteorki
![]() chyba że coś spoza listy, bo upierać się nie będę - jakiś podkład żółtek, czy dobre cienie (róż, jasny fiolet - coś w ten deseń), czy jakaś niewielka ilość flaszencji poszukiwanej przeze mnie, czy coś dobrego nawilżającego do kudłów... zastanawiaj się śmiało, moja komóra nigdzie nie wybędzie w międzyczasie. |
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Nokia tez. Odkąd mama zobaczyła mój rozsuwany, tez chce rozsuwany i ..... koniec W grę wchodziłby wiec tylko LGCytat:
![]() dziewczyny zastanowię sie i wieczorkiem postaram się dać odpowiedź |
||
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a mogłabym prosić o fotki telefonów?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
jasne Przy czym tak jak pisałam-to jest stan dobry-tak jak widać na zdjęciach i warto by bylo wymienić tylna cześć obudowy bo urwały mi się te dwa dzyngielki ale jeśli byłabyś zainteresowana-oczywiscie dorzuce jeszcze coś za meteorki ![]() jeśli nie to rozumiem
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekamCytat:
Zastanowie się jeszcze
|
||
|
|
|
|
#16 |
|
perfumove love
|
wrzucam obiecane zdjęcia Samsunga
przedostatnie zdjęcie jest to ładowarka do telefonu, na ostatnim zdjęciu pokazuję, jak wygląda przejściówka do kontaktu, którą trzeba by było dokupić.ps. jeszcze mam jednego samsunga, nie rozsuwanego. kolor srebrny, cieniutki, taki damski ładne kolory grafiki, szmery bajery ale tam bateria już na wstępie do wymiany, bo nie trzyma ani trochę.
|
|
|
|
|
#18 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() jutro naładuję dziada i sprawdzę |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

że coś z napięciem moze ....
i jaki tj model Samsunga, żebym poczytać w necie mogła
to bym dla siebie wzieła

-okolo 10-12cm wysokosci) ale za to z prostym menu, i bardzo duzymi wygodnymi przyciskami. ma chyba aparat, ale nie przytlacza tysiacem aplikacji i gadzetow. Nie pamietam teraz modelu, musialabym sprawdzic jak wroce z pracy. niestety jego rodzice chyba sie nie przyzwyczaja do komorek

W grę wchodziłby wiec tylko LG
No to czekam na info