![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: .::..WSZYSTKO DLA WŁOSÓW (i nie tylko) ..::.
Wszystko nowe.
1) Puder Amla 2) Odżywka koloryzujące w pudrze Heenara 3) Szampon w pudrze Shikakai 4) Odżywka przyciemniająca na chlodny kolor, w pudrze, Kalpi Tone 5) Zarqa, 100% indygo( czarny barwnik roślinny) 6) Maka, eclipta w pudrze 7) Zarqa (Pakistan), 100% lawsonia intermis, czyli henna 8,9,10) Oleje indyjskie neem, shikakai i hibiskus, 200ml Wszystko ma 100g Edytowane przez Lady Guidette Czas edycji: 2011-07-22 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1) Lee Staford, maska przyspieszająca porost włosów. Pachnie jak Angel Muglera. Tylko za coś super. heenara hair oil ??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za odzywke i olej vatika i
1) Lee Staford, maska przyspieszająca porost włosów. Pachnie jak Angel Muglera. Tylko za coś super. 2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ja przyszłam sepić o:
Lee Staford make w proszku amle powder maske vatika kalpi tone i olejek heenara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
patrysina
|
coś u mnie za któryś lub wszystkie
1) Lee Staford, maska przyspieszająca porost włosów. Pachnie jak Angel Muglera. Tylko za coś super. 2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za maskę Vatika?
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- bardzo chetnie ![]() mam na mysli tę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1308660255 ile zużyłaś?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aż płakać mi się zachciało.
![]() ![]() 2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1308660255 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1308660371 i 150 ml Vatiki Życie Ci za te kosmetyki oddam! Mam: Umberto Giannini, Curl friend, natural curls styling spray, 200 ml Umberto Gannini, Curl friends, silku curls smoothing balm, 100 ml Mam z wymianki, jednak nie są dla mnie - chętnie oddam, oba użyte po 4/5 razy. Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-06-21 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów 5) Eyeliner w żelu ELF, z pędzelkiem, czarny. Kilka razy maźniety. i 150 ml Vatiki ? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów
i olejki Vatika i Heenara mi sie podobają kurteczka jest w bdb stanie,bardzo mało noszona a była dośc droga (chyba 130zł) za Alterrę maska Vatika,tak? a co mogłabyś oddac za kurtkę?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie znam się na składach, także nie powiem Ci. Musisz sobie zanalizować.
![]() Próbowałam zrobić zdjęcie, ale nie ma tak dobrze. ![]() Skład spray'u: Alcohol denat., Aqua,Glycerin, PVP/VA copolymer, Propylene glycol, Dipropylene glycol, C12-15 alkyl benzoate, Parfum, Polyquaternium-11, Coumarin, Butylphenyl methylptopional, Alpha-isomethyl ionone, linalool. Skład balsamu: Aqua, Cyclopentasiloxane, isohexadecane, paraffinum liquidum, cetyl alcohol, copolymer, dimethiconol, behentrimonium chloride, glyceryl stearate, PEG-100 starate, panthenol, dipropylene glycol, sodium benzoate, isopropyl alcohol, parfum, citric acid, cumarin, butylphenyl, methylpropional, alpha-iso,ethyl ionone, linalcol. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Skład:
Deionized water, triethanolamine laurel sulphate, laurel amide DEA, propylene glycol, glycol stearate, purified protein, sodium chloride, vitamin E, pure herbal essence, d&g certified color, dowicil 200.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wiesz ,po przemyśleniu stwierdziłam że maski Tresemme jednak nie chcę bo ma pewnie silikony
moge oddac kurtkę i całą Alterrę za maskę Vatika i olejek Heenara co ty na to?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów 5) Eyeliner w żelu ELF, z pędzelkiem, czarny. Kilka razy maźniety. 6) Seboradin Niger lotion do włosów przetłuszczających się i skłonnych do wypadania, nietknięty, nowy. ?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za jedną ( lub nie
![]() 2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów 5) Eyeliner w żelu ELF, z pędzelkiem, czarny. Kilka razy maźniety
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC .::..WSZYSTKO DLA WŁOSÓW (i nie tylko) ..::.
Dobrałabym
![]() 2) TRESEMME ANTI-BREAKAGE Szampon z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 3) TRESEMME ANTI-BREAKAGE odżywka z keratyną i witaminą B12, 900 ml, zużycie 1/5 4) TRESEMME ANTI-BREAKAGE maska z keratyną i witaminą B12 do bardzo suchych i zniszczonych włosów pasowałaby Ci taka wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Cos za Seboradin i ewntualnie Amle jasminowa??
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Nisim fast?
---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Nisim za Loreal Recital Preference - mnie odpowiada taka wymiana. Ciekawi mnie też eyeliner elf, także daj znć gdybyś cos za niego dobrała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Seboradin?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.