![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Telefon LG Chocolate
Nieaktualne
Leci do FrostyAngel-Wymienię telefon dotykowy ,rozsuwany LG Chocolate ,w komplecie z ładowarką.Menu w języku angielskim (być może da sie ustawić polski ale ja nie umiem).Nie ma pudełka i instrukcji,bez simlocka. Na obudowie drobne ślady używania . Mam go z wymiany z ferguusson.Podobno był kupiony w Polsce za około 750 zł w 2007 roku i był mało używany. Fotkę na razie pożyczyłam od ferguusson(tę którą ona wyszukała z netu,mam nadzieję,ze nie będzie zła) a swoje zdjęcia zrobię jak będzie ktoś zainteresowany. http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2815025&d=1264450999 Wymienię go na coś o wartości około 250-300 zł,najchętniej na perfumy(OI najbardziej mi się marzą lub Lutens UBV) .Mogą być też kremy,sera do twarzy,cery mieszanej ok 40 r,kremy pod oczy,odzywki do włosów Kanebo,Kerastase i inne propozycje. Sporo mnie kosztował bo ok 375 zł (cała emulsja Kanebo i 3/4 opakowania peelingu Kanebo )więc nie oddam go łatwo. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Telefon LG Chocolate
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym mogła zaproponować lokówkę Rowenty, ew. depilator Braun.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam pedzle mac 150 i 190 (150 raz uzyty, 190 kilka) oraz prostownice do wlosow remington wet&dry. Czyms bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Dziękuję,ale włosów nie prostuję i pędzle też do niczego mi się nie przydadzą.Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej ja ten tel miałam w 2007 roku nowiutki za 400zł... tak więc uświadamiam uprzejmie, że dziwna dla mnie tak duża cena z 2008.. no ale może może.
Pozbyłam się go, ale chętnie Twój przygarnę, jeśli coś u mnie znajdziesz, bo jestem w nagłęj potrzebie. ![]() Edytowane przez czerwonykanarek Czas edycji: 2010-02-14 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() zgodnie z cennikiem ze strony http://www.telepolis.pl/promocje.php?id=799 cena w 2008 r. wynosila 699zl. telefon byl kupiony na karte bo mieszkamy za granica i abonament jest zbedny. Nasz nabyty rok wczesniej byl proporcjonalnie drozszy ![]() wymiana byla ze mna wiec poniekad czuje sie wywolana do tablicy ![]() pozdrawiam i przepraszam za OT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,ze nie masz w zwyczaju odpisywać na zadane pytanie w Twoim wątku,jak nie jesteś niczym zainteresowana.
Teraz ja też nie jestem już zainteresowana niczym od Ciebie.Pozdrawiam. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-15 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Za chwilę popatrzę i odpiszę u Ciebie w wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się telefonik
![]() zapraszam do obejrzenia mojego wątku ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Moze cos u mnie??
Mam tylko w Twoim rozmiarze tunike Atmosphere oraz białe rybaczki moge te ciuszki dokładnie zmierzyc oraz torbe XXL moze jeszcze cos po za tym znajdziesz ![]() Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
niestety nic...
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- konkretnie niczego nie szukam jak cos mi sie podoba ... raczej odpada nie moje rozmiary ja xs/s nosze a torebke tez nie za bardzo bo za kolejna to mnie chłopak z domu wygoni ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co one chyba nie maja na sobie wybitej proby bo ja je robilam z swoich trzech pierścionków i za robocizne zaplacilam 250zl
kurna mialam gdzies taka karteczke do nich ze to zloto jaka proba i ile waża musiałabym poszukać jeśli jesteś zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- okej dziś poszukam i odezwe sie wieczorem czy znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazłam ...
![]() tej karteczki od koloczyków .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.