|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Poszukuję! starą kamienicę na śląsku na SESJĘ ZDJĘCIOWĄ! proszę o pomoc!
Witam!
dodaje te pytanie tutaj iż uważam, że tutaj przeczyta to znacznie więcej osób niż w "fotografii" : ) mam nadzieję, że nie łamie znacznie regulaminu .. ; p Poszukuje kamienicy do zdjęć na terenie śląska (najlepiej Katowice, Rybnik, Cieszyn, Żory itp) Chodzi o to żeby środek był niewyremontowany, ze starymi oknami i starym parkietem : ) ew. jakieś stare meble Jeśli któraś z was zna kogoś kto ma takie mieszkanie, albo sama w takim mieszka i możecie załatwić mi sesję w takim mieszkaniu to spełnicie wręcz moje marzenie, bo od roku poszukuję takiego mieszkania - bez skutku! : ( Mogę wynagrodzić to darmową sesją zdjęciową - zwykle robię jedynie płatnie gdy ktoś sobie zażyczy, ale gdy któraś z was mi pomoże to sesja full wypas (fryzura, makijaż, pomysł, miejsce, wszystkie zdj) za darmo! : ) i może jakieś inne pomysły gdzie są np. opuszczone stare kamienice - też mi się bardzo przyda! : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuję! starą kamienicę na śląsku na SESJĘ ZDJĘCIOWĄ! proszę o pomoc!
jak stara miałaby być ta kamienica?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hm obojętnie, ważne żeby była nieodnowiona, niewyremontowana, żeby zachowała tego ducha kamienic (szczególnie chodzi o pokoje tak jak napisałam w pierwszym poście -stare okna, podłogi itp. a nie o klatkę schodową)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
pamiętam takie mieszkanie (i te meble)- mój wujek mieszkał w takiej kamienicy Katowicach (dwie kondygnacje, stare okna z początku XX w, skrzypiące deski - chyba o takie coś chodziło) - pytałam, ale się kobietka nie zgodziła, także nic z tego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.