|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymienię KENZO SUMMER 50 ml
witam Was!!! niedawno dostałam w prezencie wodę perfumowaną KENZO SUMMER 50 ml. niestety prezent trochę nietrafiony, nie są złe, ale jak dla mnie za mocne i za intensywne. użyłam ich dosłownie 3 razy, więc flakon praktycznie pełny. jeśli jest jakaś wizażanka, która zna i lubi ten zapach to chętnie je na coś wymienię... czekam na propozycje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymienię KENZO SUMMER 50 ml
coś u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
chetnie sie wymienie,moge Ci zaoferowac Naomi Campbell "Cat deluxe At Night",polowa pojemnosci flakonika, mgielke do ciala Avon-midalowa-zawartosc 75%. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- poza tym zobacz jakie mam kosmetyki na wymiane u mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414004 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Może coś tego Ci sie podoba?
- Madness Chopard-25/30 ml (uszkodzona zatyczka ale nie ma problemu z psikaniem) -Sweet Darling Minouge - 30 ml ubytek góra 4 psiki - Provocative Woman E.Arden-ok.25/30 ml - Glenplaid M.Kors- ok.35/40 ml - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek minimalny -Red Door E.Arden-ok 20/25 ml -Omnia Bulvgari - mały flakon 10ml -zostało ok.8 -MyQueen Last Mist 50 ml-minimalny ubytek Alexander MqQueen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.