|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje hydrolatow, kwasu H, polproduktow - w zamian oddam kolorowke selektywna
jak w tytule
poszukuje glownie nowych hydrolatow i kwasu hialuronowego oraz innych polproduktow, badz gotowce z BU, Mazidel, itp. sklepow w zamian oddam w zestawie - cienie 5 Diora 820 monray ( troche leciwa juz, ale jakosc cieni ok. - miekkie, ladnie trzymaja sie na slepiach), paleta podrozna do makijazu YSL - 4 cienie, puder, roz ,2 pomadki, 2 blyszczyki, tester pudru matte-finish Collistar 01 ubystki widoczne na zdjeciu zaparszam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-05-09 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje hydrolatow, kwasu H, polproduktow - w zamian oddam kolorowke selektyw
ja mam zel hialuronowy 1% z BU, wazny do 4/2012, pojemnosc 100ml, zyzycie ok 1/4(trudno ocenic ze wzgledu na butelke nieprzezroczysta)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje hydrolatow, kwasu H, polproduktow - w zamian oddam kolorowke selektyw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dorota a co Ty takich dziwnych rzeczy szukasz
diorki i inne już be ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Czesc Pingwinu
![]() ano taki mus, ze czlek na facjate musi pod te wszystkie cacy kulorowe diory i szanele napackac jakowejs naturalnej pielegnacji, zmarchy pogonic, poprasowac ![]() a Ty czym sie prasujesz Pingwinie? o ile wogole |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja używam biodermy, bo mnie te górnopółkowe zapychają, im prostsze tym lepsze a poza tym zabiegi i zabiegi
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj w lubie zatem
![]() ja to mam ambiwalentny stosunek do wysokopolkowej pielegnacji - kremus za 200 zl, to ladnie zapakowane, ladnie toto pachnace, i inne pierdu, pierdu, ale wedlug mnie efekty daje wcale nie lepsze niz porzadny krem, o prostym skladzie za kilkanascie/dziesiat zlociszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
święte słowa
![]() ja bym za krem 200 zł nie dała ![]() lepiej na peeling chemiczny albo inne "cuś" wydać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
ja Ci dam dziwnych
![]() ![]() Cytat:
Choć i tak troche parabenokremów zostawie na półce, dla poprawy humoru i efektu estetycznego w łazience. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ferg, moja pielegnacja od jakiegos czasu wyglada monotematycznie - rozniste oleje mieszane z kwasem H + retinol roslinny, hydrolaty z kocanki i rozy damanscenskiej, serum antyoksydacyjne, stuningowane renew ( bowiem ja juz troche leciwa
![]() Na lapetyne nakladam do sauny olej kokosowy. Jedyny zabieg na jaki sie ostatnio kosztuje, to masaze. I alleluja. Piniondz zaoszczedzony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Boszzzzzzz Dorota brzmi to bardzo skomplikowanie, ja wysiadam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
oczarował mnie ten program pielegnacji.. ![]() lecę po notes! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no, tak po chynsko-japonsku
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- a najlepsze jest to, ze ta cala brzmiaca po chynsko-japonsku pielegnacja, kosztuje niewiele zlociszy ... wszystkie szanele, kaneby, diory moga se polezec i pokwiczec i pisze to z pelna swiadomoscia, bowiem byl czas, ze packalam sie tymi placebo-cudami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.