![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ COTYNATO zaprasza.NIEAKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
3/4 rzeczy wymienionych ![]() zapraszam do nowego wątku Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-05-05 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ COTYNATO zaprasza.
♥Bluzka marine. Styl marynarski.
Bardzo modna w tym sezonie kolorystyka i tematyka. Stan bdb , GEORGE xs/s Krótki rękaw. Kolor biel i granat. Cudo. Bez dodatków . rezerwacja ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-05-05 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
♥Buty z ćwiekami i nitami.
Rozmiar 36,37,38,39,40 NOWE. W sumie najprawdopodobniej je sprzedam... ale może ktoś zaproponuje coś za co je oddam. Pudrowy-róż . Wygodne i cudne ![]() ZE WZGLEDU NA BRAK CIEKAWYCH PROPOZYCJI ( ŻADNA NIE DOTYCZYŁA TEGO CZGO SZUKAM) BUTY WYSTAWIAM NA SPRZEDAŻ. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-05-01 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
♥Sweterek w serek.
Granatowy - kolor bardzo ładny . Stan db++ , DOROTHY PERKINS z metki 38/uk10. Długi rękaw. Bez dodatków. emixD Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-04-28 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
♥Sweterek z koralikami.
Czarny , miły w "noszeniu". Wg metki to L/XL. Kolor intensywnie czarny, Ozdobniki przy dekolcie. Bez zmechaceń i dziur. bdb- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-05-05 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
♥Koronkowa tunika
Regulowane ramiączka. Przybrudzony róż. Stan bdb. Jennifer taylor - chyba ![]() S-ka ♥Biała tuniczka Street One M/L/XL ładny kokardkowy dekolt, powiększa i uwydatnia ![]() Kolor biały, długi rękaw. Cudna. brak emixd Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-04-28 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
♥Czerwony grzybek
Stab db+ , kolor czerwony. Rozmiar z metki M , ale to M/L Bardzo ładny , klasyczny. Później lepsze fotki bo tu i kolor przekłamany i niekorzystny look ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
♥Spódniczka Atmo.
Rozmiar M- elastyczne. Szara w kolorowe gwiazdki. Db++ ♥Nietoperz czerwony . z wycięciami na rękawach. Bdb. za coś niewielkiego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-05-01 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
♥Sweterek z koralikami. Czarny , miły w "noszeniu". Wg metki to L/XL. i ♥Sweterek w serek. Granatowy - kolor bardzo ładny . Stan db++ , DOROTHY PERKINS z metki 38/uk10. Długi rękaw.
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
♥Sweterek w serek. Granatowy - kolor bardzo ładny . Stan db++ , DOROTHY PERKINS z metki 38/uk10. Długi rękaw. ♥Sweterek z koralikami. Czarny , miły w "noszeniu". Wg metki to L/XL. Kolor intensywnie czarny, Ozdobniki przy dekolcie. Bez zmechaceń i dziur. bdb
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za
Buty z ćwiekami i nitami. Rozmiar 37,38 NOWE. W sumie najprawdopodobniej je sprzedam... ale może ktoś zaproponuje coś za co je oddam. Pudrowy-róż . Wygodne i cudne ![]() Granatowy - kolor bardzo ładny . Stan db++ , DOROTHY PERKINS z metki 38/uk10. Długi rękaw. Bluzka z panterką. KappAhl s/m z metki. bdb. bez kokardki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie:
♥Bluzka marine. Styl marynarski. Bardzo modna w tym sezonie kolorystyka i tematyka. Stan bdb , GEORGE xs/s Krótki rękaw. Kolor biel i granat. Cudo.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za marynarska bluzeczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za buty rozm 40?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: COTYNATO zaprasza.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425106
coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1272111174 ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- wymieniłabyś się za te dwie bluzki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1272111900 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1272111174 a ja bym za te jeansy z dziurami? bo one są nowe , przywiezione z Londynu ze sklepu Primark. ![]() to jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Dot.: COTYNATO zaprasza.
mam sukienke z bershki może wymienisz się za sandałki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Witam
![]() kochana, znajdziesz cos u mnie za samdałki z ćwiekami 38 i 39? mam sukienki takze moze Ci sie któraś spodoba. odpisz u mnie, czekam ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-04-24 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos z abuty i pierwsza blzuke?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
no szkoda, moge Ci jeszcze zaproponowac jedynie zegarek ale nie jest z dzetami ani cwiekami, jezeli by Cie interesował wstawie gotke.
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- albo kolczyki srebrne, a moze jest cos innego niz w pierwszym poscie co moglabymjeszcze wyszukac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.