Co zrobić? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 19:01   #1
Tajemnicza89
Raczkowanie

Co zrobić?

Witam chciałabym Was sie poradzić w pewnej sprawie...

Już jakiś czas znam pewnego chłopaka ponad 2 lata na początku naszej znajomości coś miedzy nami bylo, lecz pozniej on zdecydował dac szanse swojej byłej,przepraszal ze niebedac pewny swoich uczyc zaczynal znajomosc ze mna robiac mi nadzieje,długo sie nie odzywał,lecz po pewnym czasie sie odezwal napisal ze tamta dziewczyna go potraktowala tak samo jak on mnie kiedys.....znow zaczelismy ze soba pisac ,rozmawiac ,on wyjechał....Po tym wszystkim wiedzialam ze miedzy nami nic nie będzie,chodź ja bardzo chcialam zalezało mi na nim.Poznałam w miedzy czasie dużo facetów ale to on bym zawsze dla mnie najwazniejszy....Ostatnio pisal mi ze mu bardzo na mniie zalezy,ze snuje plany wobec mnie ale jak sie okazalo chodzi tylko o jedno;/...On teraz chce sie spotkać ,wszystko wyjasnic ale niewiem czy warto ,ja wiele razy kończyłam ta znajomość bo niechce dalej być krzywdzona przez niego ,duzo mi obiecal a zadna obietnica sie nie sprawdzila...co Wy myslicie co mam zrobic,ciągnąć to dalej??
Stary 2010-03-18, 19:19   #2
kasienkaw
Zadomowienie

Dot.: Co zrobić?

Powiem krótko :

Kopnac w tylek i nie zaprzatac sobie glowy...

Wielki sie Alvaro znalazł

kasienkaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 19:40   #3
zagubiona89r
Zakorzenienie

Jak się poznaliście byłaś plasterkiem tudzież przerywnikiem byłej, jak ona go zostawiła to miałaś być pocieszycielką-seksbombą, a teraz chłopak chce cokolwiek wyjaśniać?

Sorry batorry, swoją szansę to on miał, i to dwa razy. Daj sobie spokój, szkoda Twoich nerwów.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 19:43   #4
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Jak się poznaliście byłaś plasterkiem tudzież przerywnikiem byłej, jak ona go zostawiła to miałaś być pocieszycielką-seksbombą, a teraz chłopak chce cokolwiek wyjaśniać?

Sorry batorry, swoją szansę to on miał, i to dwa razy. Daj sobie spokój, szkoda Twoich nerwów.

no własnie tak samo myśle jak Ty, tylko cos nie daje mi odejść...nie wiem co on ma w sobie ;/ ehhh
Stary 2010-03-18, 19:49   #5
cyanide sun
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienkaw Pokaż wiadomość
Powiem krótko :

Kopnac w tylek i nie zaprzatac sobie glowy...

Wielki sie Alvaro znalazł

Albo Armando
cyanide sun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 19:54   #6
kiniulkaaa
Rozeznanie

Byłam kiedyś w podobnej sytuacji... I powiem Ci jedno: nie wracaj do niego nie warto tracić życia na takich facetów... Najlepiej dla Ciebie będzie jeśli zerwiesz z nim całkowicie kontakt i zajmiesz się swoim życiem
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 20:00   #7
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza89 Pokaż wiadomość
Witam chciałabym Was sie poradzić w pewnej sprawie...

Już jakiś czas znam pewnego chłopaka ponad 2 lata na początku naszej znajomości coś miedzy nami bylo, lecz pozniej on zdecydował dac szanse swojej byłej,przepraszal ze niebedac pewny swoich uczyc zaczynal znajomosc ze mna robiac mi nadzieje,długo sie nie odzywał,lecz po pewnym czasie sie odezwal napisal ze tamta dziewczyna go potraktowala tak samo jak on mnie kiedys.....znow zaczelismy ze soba pisac ,rozmawiac ,on wyjechał....Po tym wszystkim wiedzialam ze miedzy nami nic nie będzie,chodź ja bardzo chcialam zalezało mi na nim.Poznałam w miedzy czasie dużo facetów ale to on bym zawsze dla mnie najwazniejszy....Ostatnio pisal mi ze mu bardzo na mniie zalezy,ze snuje plany wobec mnie ale jak sie okazalo chodzi tylko o jedno;/...On teraz chce sie spotkać ,wszystko wyjasnic ale niewiem czy warto ,ja wiele razy kończyłam ta znajomość bo niechce dalej być krzywdzona przez niego ,duzo mi obiecal a zadna obietnica sie nie sprawdzila...co Wy myslicie co mam zrobic,ciągnąć to dalej??
Typek traktuje Ciebie jak rezerwowa opcje.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 20:15   #8
Casaria
Raczkowanie

Ja tam nie wierzę w takie nagłe zwroty akcji. Podpisuję się pod radami większości - olej, zlekceważ i zajmij się czymś bardziej wartościowym niż kontakty z kimś notorycznie niedotrzymującym obietnic. Pozdrawiam
deszcz wymierza policzki.
Włosy wplątały się w szprychy roweru,
odchodzą razem z głową.
Zrób coś. Zabierz mnie stąd.
Casaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 20:17   #9
ola_2801
Raczkowanie

faceci inaczej dorastają.. na razie nie inwestuj w to uczuć.
A JAK CHODZI TYLKO O JEDNO, to sama sobie powiedz, czy warto.
ola_2801 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 20:34   #10
jodame
Zadomowienie

Odpuść. Nie warto.

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Typek traktuje Ciebie jak rezerwowa opcje.
Popieram.
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 06:36   #11
pavett
Zadomowienie

GG do pavett

Zdecydowanie daj sobie spokój!
Szkoda Twojego życia!
Traktuje Cie jak koło zapasowe! Nie pozwól mu na to, może nie być Ci łatwo jeśli coś do niego czujesz ale uwierz mi ni warto.
Ja bylam żoną takiego dupka który chodzil gdzie chciał i z kim chciał a ja mu wszystko wybaczałam bo byl dla mnie najważniejszy.
I nic z tego dobrego nie wyszlo. Na szczęscie opamiętalam się, szkoda że tak późno bo ładnych parę lat mam wyjętych z zycia a mogłam ich spożytkować w inny sposób.
Teraz już to wiem.
A Ty nie powtarzaj moich błędów nie bądź mądrzejsza od reszty swiata i posłuchaj rad.
Bo jest takie powiedzenie" jak dwie osoby Ci mówią że jesteś pijany to nie kłuć się i kładź się spać'
A nas tu jużwięcej niż dwie wyraziło jednogłośnie opinię na jego temat.
Więc daj sobie spokój Kobieto i korzystaj z życia .
Trzymam kciuki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 08:55   #12
nicka01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
Zdecydowanie daj sobie spokój!
Szkoda Twojego życia!
Traktuje Cie jak koło zapasowe!

Z jedną mu nie wyszło, to sobie zagospodarowuje czas tym(kim) co za nim biega.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości