|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co zrobić?
Witam chciałabym Was sie poradzić w pewnej sprawie...
Już jakiś czas znam pewnego chłopaka ponad 2 lata na początku naszej znajomości coś miedzy nami bylo, lecz pozniej on zdecydował dac szanse swojej byłej,przepraszal ze niebedac pewny swoich uczyc zaczynal znajomosc ze mna robiac mi nadzieje,długo sie nie odzywał,lecz po pewnym czasie sie odezwal napisal ze tamta dziewczyna go potraktowala tak samo jak on mnie kiedys.....znow zaczelismy ze soba pisac ,rozmawiac ,on wyjechał....Po tym wszystkim wiedzialam ze miedzy nami nic nie będzie,chodź ja bardzo chcialam zalezało mi na nim.Poznałam w miedzy czasie dużo facetów ale to on bym zawsze dla mnie najwazniejszy....Ostatnio pisal mi ze mu bardzo na mniie zalezy,ze snuje plany wobec mnie ale jak sie okazalo chodzi tylko o jedno;/...On teraz chce sie spotkać ,wszystko wyjasnic ale niewiem czy warto ,ja wiele razy kończyłam ta znajomość bo niechce dalej być krzywdzona przez niego ,duzo mi obiecal a zadna obietnica sie nie sprawdzila...co Wy myslicie co mam zrobic,ciągnąć to dalej??
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co zrobić?
Powiem krótko :
Kopnac w tylek i nie zaprzatac sobie glowy... ![]() Wielki sie Alvaro znalazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak się poznaliście byłaś plasterkiem tudzież przerywnikiem byłej, jak ona go zostawiła to miałaś być pocieszycielką-seksbombą, a teraz chłopak chce cokolwiek wyjaśniać?
Sorry batorry, swoją szansę to on miał, i to dwa razy. Daj sobie spokój, szkoda Twoich nerwów.
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no własnie tak samo myśle jak Ty, tylko cos nie daje mi odejść...nie wiem co on ma w sobie ;/ ehhh
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji... I powiem Ci jedno: nie wracaj do niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja tam nie wierzę w takie nagłe zwroty akcji. Podpisuję się pod radami większości - olej, zlekceważ i zajmij się czymś bardziej wartościowym niż kontakty z kimś notorycznie niedotrzymującym obietnic. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
faceci inaczej dorastają.. na razie nie inwestuj w to uczuć.
A JAK CHODZI TYLKO O JEDNO, to sama sobie powiedz, czy warto.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie daj sobie spokój!
Szkoda Twojego życia! Traktuje Cie jak koło zapasowe! Nie pozwól mu na to, może nie być Ci łatwo jeśli coś do niego czujesz ale uwierz mi ni warto. Ja bylam żoną takiego dupka który chodzil gdzie chciał i z kim chciał a ja mu wszystko wybaczałam bo byl dla mnie najważniejszy. I nic z tego dobrego nie wyszlo. Na szczęscie opamiętalam się, szkoda że tak późno bo ładnych parę lat mam wyjętych z zycia a mogłam ich spożytkować w inny sposób. Teraz już to wiem. A Ty nie powtarzaj moich błędów nie bądź mądrzejsza od reszty swiata i posłuchaj rad. Bo jest takie powiedzenie" jak dwie osoby Ci mówią że jesteś pijany to nie kłuć się i kładź się spać' A nas tu jużwięcej niż dwie wyraziło jednogłośnie opinię na jego temat. Więc daj sobie spokój Kobieto i korzystaj z życia . Trzymam kciuki.
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z jedną mu nie wyszło, to sobie zagospodarowuje czas tym(kim) co za nim biega.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.