|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szukam platformy eko skóra panterka torebki rurki muchy kwiaty folklor atmophere
Przedstawiam Wam moją wish-listę, za rzeczy w niej zawarte oddam wieeeeele!
![]() W zamian oferuję rzeczy z wątku, lub w szczegolnych przypadkach jestem w stanie poszukać czegoś poza ![]() a więc, bardzo pilnie poszukuję: * PUDROWO RÓŻOWY kardigan * kardigan w panterkę * LEGGINSY! w kazdym wzorze, kolorze, stylu... byleby były długie ![]() * BEŻOWE, zamszowe (naturalny, imitacja) kozaczki saszki na wiosne! * czarne rurki bez zbędnych ozdób w rozmiarze 32 (xxs). jak najwęższe i najniższe (biodrówki) * czarne \ białe trampki i wszelkie baleriny z atmosphere (r.37) najchetnej nowe * futrzana kamizelka bez ściągaczy (beżowa \ kremowa \ czarna \ szara) * torebki xxl w stylu Mizensa, H&M itp. - NIE worki! * legginsy w kwiaty * okulary muchy * buty na obcasie, platformy, koturny (r. 36) * czarna chusta ludowa - folkorystyczne wzorki * bluzki power sholuders * spódniczki \ sukienki w kwiaty poniżej przykładowe zdjecia rzeczy przeze mnie poszukiwanych (zapożyczone z all.)
Edytowane przez fillette Czas edycji: 2010-03-30 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam platformy eko skóra panterka torebki rurki muchy kwiaty folklor atmopher
mam poza watkiem rurki bershka 32(xxs) czarne bez ozdob, bardzo niziutkie. waskie. stan bdb z tym,ze kolor nie jest juz az tak intesywny jak wczesniej - reszta bez zastrzezen. jesli jestes zainteresowana to daj znac to wkleje zdejcia.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szukam platformy eko skóra panterka torebki rurki muchy kwiaty folklor atmopher
u mnie znajdziesz rurki, sukienkę w kwiaty, mam też kurtkę eko skorkę brązową ale niestety tylko na sprzedaż ...
jak cos to pisz na PW bo już prawie mnie nie ma na moim watku wymiankowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.