|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wzbudzanie zazdrości ?
Cześć. od kilku miesięcy znam go i można powiedzieć że te początki to coś nas łączyło ale to wszystko nagle sie urwało i przestalismy rozmawiać natomiast widywaliśmy się codziennie otoż jest on bardzo wstydliwym nieśmiałym mężczyzną takim można powiedzieć małym chłopcem któory nie wie jak postawić krok do związku. Kiedyś pisał mi kocham cię z którego oczywiście wypieral się że to brat pisał następnym razem pisał od brata z gg kocham cię przyznał się tym razem że to on pisał ale tak tylko dla śmiechu, powiedział. Byłam dociekliwa myślałam że może czuje coś do mnie skoro pisze takie rzeczy ale wstydzi się mi to okazać i powiedzieć i wprost zapytałam brata czy czuje coś do mnie no i jego brat powiedział że pytał się go i on odpowiedział że nic nie czuje. Zawsze gdy się widzimy ogląda się patrzy się cały czas. A dziś była taka sytuacja że ja z koleżanką przypadkowo postaliśmy i pogadaliśmy z nim i jego kolegami m.in jego brat , oczywiście zauwazyłam jak mnie obserwuje z kroku na krok i można powiedziec że chciał we mnie wzbudzić zazdrośc do mojej koleżanki tak bajerował itp natomiast jego brat podsuwał sie do mnie i mnie przytulał nie wiem co jest grane ? czy on z bratem sie jakoś zmówił ?
A i najważniejsze jest to że ja coś do niego czuje a on o tym wie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wzbudzanie zazdrości ?
A po co takie podchody? Nie lepiej było wprost zapytać czy coś do Ciebie czuje, a nie jego brata wypytywać o takie rzeczy?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak już wspomniałam jest nieśmiały i znam już odpowiedź jakby brzmiała. "nie wiem" z tego człowieka mało bym wyciągneła jeśli chodzi o uczucia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
To po co się z nim zadajesz? Na ślubnym kobiercu (przypuśćmy), gdy ksiądz się go zapyta czy bierze Cię za żonę też odpowie "nie wiem"? Trochę dojrzałości...
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
on powie nie wie mi bo się wstydzi rozmawiać o uczuciach a w głebi duszy może myśleć inaczej . Są ludzie otwarci są tez skryci w sobie
Edytowane przez ewe11 Czas edycji: 2010-03-18 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Moze być skryty w sobie, ok, ale moim zdaniem jest przede wszystkim dziecinny. Szczeniackie wyznawanie miłości na gg, potem krecenie, że to brat, potem z gg brata, potem powiedzenie, że to dla smiechu...
Chcesz być z człowiekiem, który dla żartu szafuje tak waznymi słowami? A wzbudzanie zazdrości - jeśli faktycznie zaistniało, to jest to bardzo głupie, aczkolwiek jak widać, zadziałało (bo zwróciłaś na to uwagę). Jak dla mnie, bardziej prawdopodobne jest to, że podobasz się jego bratu. Jeśli chłopak na pytania wprost nie potrafi odpowiedzieć inaczej niż "nie wiem" to odpuść, chyba że chce ci się czekac, aż w końcu się dowie. Chłopak najwyraniej nie dojrzał do związku. Ile macie lat?
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
...ufff przebrnęłam. Strasznie ciężko się to czyta przez ten brak większości znaków przestankowych.
Pisanie komuś "kocham Cię" dla zabawy (wiedząc że adresat coś do nas czuje) to dziecinada i żenada. ;/ To, że "podrywa" inną koleżankę, może świadczyć wyłącznie o tym, że chce ją podrywać, a nie myśli o tym, żeby Ciebie wkurzyć i wzbudzić zazdrość. Moim zdaniem facet jest niepoważny. Do tego bawi się Tobą i Twoimi uczuciami. Tego chcesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja mam 16 on ma 18
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I to wiele tłumaczy, chociaż chłopiec umysłowo w gimnazjum pozostał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Nie wiem, jak można pisać takie rzeczy na GG i tłumaczyć się, ze to dla jaj było, albo że brat napisał... To jest niepoważne... Ale niektóre osoby nigdy nie dojrzewają emocjonalnie. 21-latków, a nawet 40-latków niebiorących odpowiedzialności za swoje słowa też można spotkać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy zmówili się z bratem... może bawi ich ta cała sytuacja. A może koleżanka mu się bardzo spodobała. I dlatego bajerował. A Ty bardzo chcesz, żeby to była oznaka wzbudzenia zazdrości, mimo że nie jest. ![]() I...dlaczego pytasz jego brata o to, czy on coś do Ciebie czuje? On mógł nie powiedzieć bratu prawdy, albo powiedzieć coś (wiedząc, że to informacja dla Ciebie), ale poprosić o dyskrecję lub dyplomację w udzieleniu odpowiedzi. Stąd "nie wiem" Najnormalniej w świecie daj sobie spokój z tym chłopakiem, on ma dobrą zabawę Twoim kosztem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
heheheheeh
ale słodkie ![]() wspomnienia z podstawówki <marzy> ![]() Zadajesz się z dzieciakiem. Poszukaj innego ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On: bo zachowuje się bardzo niedojrzale, totalny dzieciak. W dodatku hmm... z brakiem pomyślunku. Ty: w wieku 16 lat powinno się umieć poprawnie konstruować zdania. W tej wypowiedzi ta umiejętność leży i kwiczy. I to jest przerażające.
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
moim też
ps. myslałam że autorka wątku ma 11.. tak jak w nicku...
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Przepraszam pisałam na szybkiego i nie zwracałam uwagę na interpunkcję i dlatego wychodzi jedno zamieszanie z mojego opowiadania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu popracuj nad tym. Bo tu nie chodzi o naszą złośliwość, ale chyba jesteś w ostatniej klasie gimnazjum a więc testy i wypracowanie, potem matura. Z takim sposobem opisywania/wysławiania ciężko widzę Twoje zmagania z językiem polskim. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dałabym mniej po przeczytaniu twojego 1 posta. no, ale ok.
![]() chłopak to dzieciak, nie narzucaj się...
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Chłopcy dorastają później, on jeszcze pozostał w gimnazjum, ale uważam, że ten wiek jednak do czegoś zobowiązuje i po co pisać komuś, że się go kocha [w ogóle robić głupie podchody i pisać z komunikatora brata itp.] jeśli nie potrafi się tego wyznać w realu? Trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Chłopak ewidentnie zachowuje się jak dzieciak a Ty dajesz się w to "wciągnąć" pytając jego brat czy on coś czuje. Powagi trochę..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.