![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Torba ZARA duża sakiewka, sukienka AMISU z ćwiekami 34 XS
nieaktualne!
Witam Zapraszam do wymiany. Uprzedzam, że mam sporo ciuszków i mogę być wybredna ![]() Najchętniej przyjmę torebki, tuniki, spódniczki, szorty lub buty. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- * Biżuteria (głównie kolczyki). Kolczyki pochodzą ze sklepów takich jak I am, Bijou Brigitte, SIX, Glitter. Niektóre Hand Made. Zdecydowana większość nieużywana. O szczegóły proszę pytać ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-10-30 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torba ZARA duża sakiewka, sukienka AMISU z ćwiekami 34 XS
- Nowa biała bluzka/tunika ATMOSPHERE.
Rozmiar 36. - Niebieska sukienka FOREVER 21. Wkładki usztywniające w biuście. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA: - Ciemnoróżowe trampki rozmiar 38 (wkładka ok. 24,5 cm), nowe - Niebieskie trampki rozmiar 38 (wkładka ok. 24,5 cm), są ciemniejsze niż na fotce - nie takie błękitne tylko to kolor żywy niebieski, nowe - Czarna sukienka we wzory JAPAN STYLE. Rozmiar XS-M. Nowa. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-10-20 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Karmelowy pasek, stan dobry
- Czarny pasek na talię, na gumie, z klamrą, rozmiar S, nowy - Fioletowa koszula TALLY WEIJL. Rozmiar XS/34. Wiązana z tyłu, na guziczki, rękaw 3/4, stójka. Kolor ładny, na zdjęciach ciężko było go uchwycić. Stan bardzo dobry. - Brązowe rzymianki ATMOSPHERE. Rozmiar 38 (24,5 cm). Nowe, nieużywane. Nowe komplety biżuterii (bransoletka + kolczyki) : - Różowy - Zielony z listkami - Niebieski z konikami morskimi - Papryczkowy Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-10-20 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- Czarny pasek na talię z ćwiekami ATMOSPHERE r. S/M, stan bardzo dobry
- Szeroki pasek na talie na gumie fioletowy r. XS-S, stan bardzo dobry - Masa termoutwardzalna FIMO SOFT, zużycie poszczególnych kolorów widać na fotce, kupione ok 1,5 miesiąca temu - Torebka różowa HOUSE z łańcuszkami. Raz założona i już zdążyłam gdzieś pobrudzić lekko (lewy górny róg), z tyłu jak się przyjrzeć ma takie jakby smugi, ale to już było od nowości. Łańcuszki w kolorze ciemnego srebra. Wymiary: wysokość 15 cm szerokość 28,5 cm łańcuszek 115 cm - Sukienka ASOS. Rozmiar 8 czyli S (typowe). Nowa z metką. Kolor pomarańczowy. Wymaga przeprasowania ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-09-20 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Sukienka RIVER ISLAND.
Rozmiar z metki 34/XS, ale według mnie XS/S. Z przodu przy dekolcie lekko postrzępiona (fotki), poza tym stan bardzo dobry. Można nosić z paskiem w talii jak i bez. Z tyłu zapinana na guziki, z podszewką. 97% poliester 3% elastan. Wymiary: szerokość pod pachami - 42 cm długość - 77 cm - Sweterek ciemnoróżowy na guziczki CAMAIEU r. S, stan idealny - Ciemnozielone pumpy H&M r. 34 ale beda dobre tez na S/M, na fotce pogniecione w rzeczywistosci ladniejsze, siegaja za kolano, stan bardzo dobry - Zielona bluzka RIVER ISLAND, na dole plisowana lekko, r. XS/S, stan bardzo dobry - Spodenki ONLY r. 34, stan bardzo dobry - Nowe kolczyki NEW YORKER duże koła z łańcuszkami Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-08-25 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- Sandałki z cekinami ZARA.
Rozmiar 37 (wkładka 24,5 cm). Założone 2 razy, stan bardzo dobry (brak jednego czy dwóch cekinów). Wykonane z naturalnej skóry. W rzeczywistości ładniejsze. - Tunika firmy NEW LOOK. Rozmiar z metki 10/38, ale pasuje na XS i S. W biało-czarne paski. Stan bardzo dobry. Materiał 96% wiskoza 4% elastan. Z golfem, z bufkami, w talii wiązana, świetna do legginsów. Wymiary: szerokość pod pachami - 38 cm długość od ramienia w dół - 80 cm talia regulowana - Chusta różowa, NOWA - Chusta we wzory indyjskie, stan bardzo dobry - DEEP bluzka z bufkami w kolorze fuksji r. XS, na zdjęciu wyszła kiepsko a leży na ciele bardzo fajnie, stan bardzo dobry - Long biała koszulka z koronką, rozmiar S, ale dopasowuje się do ciała więc powinna byc też dobra na XS i M, stan idealny - Bluzka biała z bufkami z imitacją żabotu TOP SECRET r. XS, stan idealny Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-10-20 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za torbę i pudrową tuniikę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1279650445 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos za torbe worek i pudrowa tunike oddam wiele
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
hej cos za pudrowa oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1279650653
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za torbe i baletki?
![]()
Edytowane przez fillette Czas edycji: 2010-07-20 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos za torbe?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś za torbę i pudrową tunikę amisu
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za tunikę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś zaDuża torba ZARA.
Typu worek/sakiewka. Kolor brązowy.
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
cos z torbe ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe i pudrowa tunike?
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1279650510 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1279650653
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.