![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Różności kosmetyczne...
nieaktualne
1. Zel i balsam Aquolina zapach truskawki nowe 125 ml 2. Podkład Lirene City Matt kolor natural, lekko tylko wycisniety by zobaczyc kolor 3. podkład Revlon - zostalo 3,4 opakowania ( podkład kupiony ok 5 miesięcu temu) nieaktualne 4. Cienie Inglot - bardzo male zuycie (najjaśniejszy koor byl wiecej uzywany, lecz i tak jest go duzo) 5. puder rozświetlający, supki Pierre Rene uzyty kilka razy 6. maseczka Iwostin Sensitia - raz uzyta 7. balsam Gliss Kur zostalo 2/4 opakowania (do prostowania włosów) 8. maseczka Avon z białą herbatą raz uzyta 9. błyszczyk z pedzelkiem Avon koralowy raz uzyty 10. deo w sprayu Garniera zostala ponad polowa 11. Emanuel Ungaro Apparition edp 30 ml (zostalo jakies 27 ml) dokładka podkład adaptacyjny Oriflame Giordani Gold raz uzyty, odcien Light Beige wymienie najchętniej na inny podkład (kupiony dwa dni temu) Dermedic - krem odżywczy na noc - kupiony ok 3 tyg. temu uzyty z 4-5 razy prawie cały !!!! sloiczek 30 ml szminka Potęga Koloru Avon dcien Pink Pop - dopiero zakupiona - kolor lekko sprawdziłam na ręku krem fizjologiczny z ceramidami Iwostin z spf 15 - raz uzyty - kupiony tydzień temu (pojemnosc 75 ml) mleczko i żel pod prysznic Aquolina o zapachu Waty Cukrowej 125 ml (mleczko uztye dwa razy a zel raz) słodziak straszny ![]() ![]() Gucci II edp z 50 ml zostala polowa - z chęcią inne perfumki lecz jakich dobry podkład mile widziany (do jasnej karnacji) Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2010-04-23 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności kosmetyczne...
cos za inglota, gliss kura i iwostin?
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
coś za: 1. Zel i balsam Aquolina zapach truskawki nowe 125 ml 6. maseczka Iwostin Sensitia - raz uzyta 8. maseczka Avon z białą herbatą raz uzyta 11. Emanuel Ungaro Apparition edp 30 ml (zostalo jakies 27 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Zel i balsam Aquolina zapach truskawki nowe 125 ml podkład Revlon - puder rozświetlający, supki Pierre Rene uzyty kilka razy 6. maseczka Iwostin Sensitia - raz uzyta 11. Emanuel Ungaro Apparition edp 30 ml (zostalo jakies 27 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za zel i balsam oqualina oraz maseczke iwostinu?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
1. Zel i balsam Aquolina zapach truskawki nowe 125 ml
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Rozeznanie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- iteresują mnie perfumki Lanvin oraz podkład Joko - odcien ciemny czy jasny?wpada w roz czy beż? ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- rowniez nic ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- ew. tusz art deco |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Aquolinę i maseczkę z avonu
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- i iwostin sensitia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za inglota i gliss kur?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cos za balsam i podklad lirene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
11. Emanuel Ungaro Apparition edp 30 ml (zostalo jakies 27 ml)
Coś u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
revlon - jaki to kolor? ciepła, chłodna tonacja?
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- mogłabyś naciapać trochę na dłoń i zrobić zdjęcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej, moze znajdziesz cos u mnie za :
4. Cienie Inglot - bardzo male zuycie (najjaśniejszy koor byl wiecej uzywany, lecz i tak jest go duzo) 6. maseczka Iwostin Sensitia - raz uzyta[COLOR="Silver"] ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-04-13 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Gucci II?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Zmieniłam zdanie co do effaclara mam nadzieję, że się nie rozymyśliłaś ![]() szminka Potęga Koloru Avon dcien Pink Pop - dopiero zakupiona - kolor lekko sprawdziłam na ręku i Cienie Inglot - bardzo male zuycie (najjaśniejszy koor byl wiecej uzywany, lecz i tak jest go duzo) za Effaclara?? Mogę Ci dać jeszcze małą odsypkę w strunowym woreczku różu Game Show i Bollywood EDM ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- a błyszczyk Avon + pomadka Avon?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.